- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Ricardo #35078 üzenetére
Baby_RedBlack
Amióta megvan a telefon, azóta ezen vagyok.
Hozzá egy fekete kígyó piros mintával - szemmel háttérnek.
Apropó! Alapból ugye 4x4 kiosztású ikonokkal operál a rendszer, kipróbáltam poénból 5x5-öset és beleszerettem! Nagyon tetszik, kisebbek is az ikonok és több minden elfér + több dolog látszik a háttérből
-
no more
veterán
Na, egy kis üzemidő beszámoló Nougatról... A készenléti idő szerintem borzalmas lett, rosszabb mint volt. Viszont használati idő sokkal hosszabb lett, kevésbé merül netezés, zenehallgatás, videó, stb közben. Pedig a Nougat elvileg a készenléti időt tuningolná, nos ez nem sikerült a Samsungnak.
Viszont akkor így elvileg több SOT hozható ki kell telefonból (nem kell csodát várni, a szokásos 2.5-3 óra mondjuk lett 3-3.5 óra).
(#35075) Ákkk: Nagyon amúgy sem használtam még soha, csak kipróbáltam.
Futni szoktam, de futópadon, szóval le van nekem ott mérve minden, a boxhoz meg nem kell véroxigén mérés.
-
no more
veterán
Ki mondta, hogy nem működik az S-Health, ha nincs Knox? Most mértem véroxigént.
-
no more
veterán
+1 ennyik a "vírusok". Eddig X év alatt egyszer találkoztam ilyennel, talán 2 éve (?). Tesóm leszedett valami kínai nevű appot (full kínai volt, nem is értem, minek kellett neki), egy élő háttér és az bombázta 5 percenként reklámmal a telefont... letöröltem neki és csá, megszűnt a gond.
-
no more
veterán
Végre normálisan működik az automata fényerő. Szépen, dinamikusan, észrevehetetlenül állítgatja.
-
no more
veterán
válasz
Kékes525 #34984 üzenetére
Az tűnt fel rögtön, hogy sokkal reszponzívabb lett és kurva jó a memóriakezelés! Az üzemidőt még nem tudom, hogy milyen.
A másik, amit már most nagyon imádok... Egyszerre több emberrel tudok beszélgetni Messengeren, mert lehet válaszolni az értesítési sávon! Hát, ez valami elképesztő!! 😱😱
-
no more
veterán
Hű, azt a, de kis pörgős lett a Nougattal a telefon!
-
no more
veterán
válasz
Gábor-KJ #34817 üzenetére
Tényleg... azt vágjátok, hogy be lehet kapcsolni a kijelzőt úgy, hogy hozzá sem értek a telefonhoz? Marha jó ötlet! Pl. meló közben, ha csak érdekel, mennyi az idő... Csak elhúzod a kezed az érzékelők előtt és felébred a telefon. Jedi trükk!
A múltkor nézegettem, mikre képes ez a TouchWiz és akkor találtam rá. Van még csomó ilyen jó trükk.
-
no more
veterán
válasz
csorbajeno #34795 üzenetére
Szuper, köszönöm szépen!
-
no more
veterán
Az miért van, hogy időnként elkezd szaggatni a kép megnyitás animáció a galéria appban?? Ugyanez megvolt az A5 2016on is nekem, most ennél is. Nem bírja a sok képet a TouchWiz vagy mi?
-
no more
veterán
válasz
DiamondBack #34676 üzenetére
Uh, de szép a témád!
-
no more
veterán
Hol a TPH ROM, hol a TPH ROM, hol a TPH ROM???
-
no more
veterán
válasz
csabyka666 #34602 üzenetére
A reklámot értelemszerűen egy app okozza, amit letöltöttél. A Samsung nem dobál be reklámot.
-
no more
veterán
válasz
sebgutkopf #34588 üzenetére
és végre egy óriási előrelépés az az, hogy a kijelző fényerő szenzora valóban konzisztensen, és megbízhatóan működik. Nem felejti magát nagy fényerőn, vagy épp fordítva.
Na, ennek örülnék én is, mert néha kiégeti a szemem a sötétben a telefon. Fel felveszi a fényerőt pl. a tűző napon, azzal nincs gond, de visszafelé már nem igazán működik, nagyjából full random, hogy megvakulok-e, vagy fogok-e látni.
-
no more
veterán
A mai napig csak ámulok, mennyire szép fotókat képes lőni az S6!
(#34576) eldiablo: Nekem mondod? Két évig M7-em volt... Az S6 persze jobb, de a fémház sokkal minőségibbnek hat, mint az üveg (ezt is szeretem mondjuk) és az a szoftver... Uhh. Hát, reszponzivitásban az S6 sehol sincs még az M7-hez sem.
-
no more
veterán
válasz
Gábor-KJ #34574 üzenetére
Amúgy elképesztő, hogy mennyire minőségi anyagokból van az S6 és mennyire össze van rakva... Sajnos nagyon balfasz voltam és sikerült elejtenem a járólapra a telefont, kb. megállt a szívem... Mondom nem hiszem el, úr isten ilyen is csak velem történhet meg. Felvettem és ha hiszed, ha nem, egy deka karc nem lett a telefonon, a kereten a jobb felső sarokban lett egy icipici ütődés nyom, de egyébként nem feltűnő... Egy kopás nincs a kereten ezen kívül, abszolút olyan, mintha most venném ki a dobozból. Az S7, S8 kegyetlenül bírhatja a strapát.
-
no more
veterán
Valaki cseréltetett már alkatrszét az LCD Fix Allee-ban? 10ezer forintért kicserélik az aksit, viszont én nem vagyok benne biztos, hogy eredeti Samsung akkut raknak bele. Valakinek ezzel tapasztalat? 10 rongyot simán megér egy új aksi!
-
no more
veterán
válasz
azaleericks #34318 üzenetére
G Flex 2-mon lazan futott akadas nelkul
És meddig? Fél percig, aztán throttlingol a Snapi 810.
Amúgy sajnos ez ilyen... A játékokat iOS-re optimalizálják mindig, akinek fontos, hogy tudjon játszani telefonon, annak nem az Android a rendszere (mert a rendszer felzabálja az erőforrásokat + amúgy sem optimalizálnak droidra).
-
no more
veterán
válasz
csabyka666 #34275 üzenetére
volt, hogy a Messenger 15 másodpercig indult, mire használni is tudtam. És ezt meg kellett várnom mindig, amikor bezártam!
Egyik barátom is ezért cserélte le a WP-s telefonját. Alig akart elindulni a Messenger neki. Meg random újraindulgatott a telefon, naponta 2-3-szor.
-
no more
veterán
válasz
Musaka #34265 üzenetére
Hát, nem tudom, még az S7 Edge-et megpróbálom majd, az 1100-zal nagyobb aksival csak kibírja majd estig ezzel a kemény 1.5 óra kijelzőidővel.
Ha az is szarakodni fog/kezd, akkor a következő telóm már iOS-es lesz, ott minden telefon 23423432234 telepített appal is ugyanúgy merül. Nincs nekem türelmem, sem időm arra, hogy egész nap azt nézzem, most épp mitől merül. Valakinek a szar iPhone 6-osa elmegy egy hetet, ez készenlétben, wifin sem tudna annyit...
(#34266) dussy: +1
-
no more
veterán
Nekem most 1 óra 31 perc SOT, 31%.on áll, az Android rendszer a szokásos kis 1.5 óráját megzabálta ébresztésként. Azért ez szerintem kicsit vicces, hogy nincs két egyforma üzemidő, sem használattal, sem készenlétben. És azt ne mondja senki, hogy "hát, mert mindenki máshogy használja". Wifin sokkal takarékosabb, mint mobilneten, ez tény, de erre való a Doze, hogyha nem használod, ne merüljön, nekünk mégis merül kegyetlenül. A múltkor feltöltöttem, wifin volt, úgy hagytam a telefont 1 órát és merült 5 %-ot annyi idő alatt... A régi HTC One készenlétben 2-3 óránként merült 1%-ot Lollipoppon, ahol ugye nem volt még Doze. Valami nem okés ezzel a 6.0 rendszerrel.
Alig várom már azt a kurva 7.0-t, hogy reseteljem az egész telefont a p*csába! Az biztos, hogy nagyon unom, hogy minden Androidos telefonon a merülést kell nézni.
-
no more
veterán
-
no more
veterán
válasz
yoshimitsu81 #34130 üzenetére
Nyomj egy hard resetet, hátha jobb lesz. És amikor frissen kész a telefon, tilts le mindent, amit nem használsz (Google Now, meg a többi szemét) és elsőként töltsd le az appod. Ha akkor sem lesz jó, akkor sajnos tényleg 7.0 probléma. :S
-
no more
veterán
válasz
csorbajeno #34102 üzenetére
Hát, jöhetne már nekünk is TPH-ra!
(#34099) azaleericks: Most éppen a P10 tesztet olvastam és ott ezt írták a végén, szinte pont úgy, ahogy én mondtam:
"Ráadásul az említett töltőn sem kell sokáig csüngenie a telefonnak, a SuperCharge elnevezésű megoldás tényleg beletol 60%-nyi energiát a telepbe bő 30 perc alatt függően attól, hogy ilyenkor is nyomkorásszuk-e a telefont, vagy hagyjuk pihenni egy kicsit."
-
no more
veterán
válasz
azaleericks #34097 üzenetére
De, hát a tesztekben írják is, hogy többnyire 60%-ig töltenek a telefonok 30 perc alatt, utána lelassul a töltés...
-
no more
veterán
válasz
azaleericks #34095 üzenetére
Ez, ha jól tudom minden telefonon ilyen.
-
no more
veterán
Android Operációs Rendszer 1 óra 31 perc ébrentartás...
Hát, ez semmitől sem fog elmúlni?
-
no more
veterán
Kiderítettem, hogy mennyivel jobb az S7 Edge üzemideje az S6-nál. Ez elég kemény! Megéri erre váltani! 6-7 óra kijelzőidő 2 napos futással... istenem, ez meg 1 nap alatt nem tud 3 órás kijelzőidőt összeszenvedni.
-
no more
veterán
válasz
slecht #34061 üzenetére
+1, az S6 tökéletes telefon LENNE! Ha nem lenne ilyen szar az üzemideje. Az a valóság, hogy az aksin kívül nem lehet belekötni egyszerűen. Ráadásul a 16MP miatt részletesebb képeket készít pl. az S7-nél. Viszont, ami hiba volt az S6-nál, azt kiküszöbölték az S7-nél, úgyhogy jelenleg az S7 Edge a tökéletes telefon szerintem. Nagy, gyönyörű kijelző (szebb mint az S6-é, jobban kalibrált és sokkal magasabb fényerő), brutál aksi, brutál üzemidővel. Szerintem ennyi bőven elég az egyszeri usernek, de még a power usernek is.
-
no more
veterán
válasz
csorbajeno #34020 üzenetére
MXPlayer? Az full ingyenes és mindent lejátszik. Vagy VLC.
-
no more
veterán
válasz
eladogeppc #33972 üzenetére
Eddig mindenki, akit megkérdeztem 2-3 napot mond az üzemidőre. Átlag 7-8 óra kijelzőidő az S7 Edge-nél. Az nem olyan rossz. Jobb, mint a 2-3 óra ennél.
-
no more
veterán
válasz
eladogeppc #33968 üzenetére
Én is ezért váltok S7 Edge-re hamarosan. Előtte kell vennem ezt-azt. Ez az üzemidő nagyon rossz. Igazából ennek a telefonnak ennyi a hibája. Minden másban több mintegy tökéletes. Szeretem, hogy ilyen gyönyörű, gyors, a kamerája mai napig a legjobbak között van, simán versenyezhet az S8-cal is, a kijelző brutális. Csak az a fránya aksi...
Az Edge pont ezt az egy hibát küszöböli ki és még szebben néz ki az egész telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest