- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
Egy kis kérésem lenne az S4 tulajokhoz: leledzik egy promó videó az S4-ben, egy helikopteres cucc.
Lenne valaki oly szíves és feltöltené ezt a videót valahova, jöhet privi is (ami a telóban van az kellene, nem YT link meg hasonlók stb...)Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
Robertoq
őstag
Köszi Úgy néz ki a pattogás itt is meg van, az elején (1-3mp között) hallani, úgyhogy szoftveresnek tűnik a dolog számomra. Szerintem túl érzékeny a mikrofon, mert a Hangrögzítő appban is hasonlót tapasztaltam, de ha átállítom Normál minőségű felvételre akkor jobb lett, csak videóban nem lehet ezt állítani. Azért kíváncsi vagyok otthon megnézve Neked mi a véleményed.
#2553 bordi10
Megy felfelé DB-ba, nemsokára linkelem.[ Szerkesztve ]
-
Yokayee
tag
-
Yokayee
tag
válasz ForRedGlory #2551 üzenetére
Dehogynem
-
nagyúr
Én T-től megyek át a Vodához, de csak május 18. után, mert akkor jár le a hűségem. Red tarifacsomag mellé megkapom 129e-ért a telót, ha minden igaz. Most jelenleg nem elérhető a honlap szerint, viszont felfedeztem egy újdonságot: "Feltöltőkártyás csomag esetén:
Készülékár: 185 990 Ft" Ez eddig jóval több mint 200 volt, ha jól emlékszem...Hátha valakit érdekel, illetve remélem nem elírás!
[link][ Szerkesztve ]
-
rekyt9
csendes tag
Segìtsègeteket kérném. Hogy tudok rtl mostot nézni s4-en? Silverlightot kér folyamatosan ha vissza szeretnék nézni valamit Előre is köszönöm!
-
Robertoq
őstag
-
zseko
veterán
Beregisztráltam a telefont a Samsung oldalán és nem adja meg a Helyszíni javítás / Prémium szervizfutár igénylése (Ingyenes szolgáltatás)-t?
HR24.hu
-
rolcsibácsi
őstag
válasz Parallaxis #2563 üzenetére
isten vagy
-
Def26
félisten
Az s4 még nincs a prémium küszlékékek között.
[link]
Galaxy S (GT-i9000)
Galaxy S Plus (GT-i9001)
Galaxy S II (GT-i9100)
Galaxy S III (GT-i9300)
Galaxy S III LTE (GT-i9305)
Galaxy S III Mini (GT-i8190)
Galaxy S Advance (GT-i9070)
Galaxy Latona (GT-i9003)
Galaxy 3 (GT-i5800)
Galaxy Ace (GT-S5830, GT-S5830I)
Galaxy Ace 2 (GT-i8160)
Galaxy 551 (GT-i5510)
Galaxy Note (GT-N7000)
Galaxy Note II (GT-N7100)
Galaxy Note II LTE (GT-N7105)
Galaxy Nexus S (GT-i9020, GT-i9023)
Galaxy Nexus (GT-i9250)
Galaxy W (GT-i8150)
Galaxy Beam (GT-i8530)
Wave (GT-S8500)
Wave II (GT-S8530)
Wave III (GT-S8600)
Wave 723 (GT-S7230)
Omnia 7 (GT-i8700)
Omnia 2 (GT-i8000[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
metosz
csendes tag
Sziasztok, sajnos nálam is jelen van a sercegés a videó felvételeken, szerintem hasonló mint annak idején galaxy s-nél volt. Szerintem is túl van vezérelve a mikrofon.
Viszont én is megerősíthetem, hogy az első szériás telenoros telók függetlenek -
Sanci789
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy pesten hol lehet megtekinteni és megnyomkodni kicsit az S4-et?
Főleg kispesten érdekelne. Nem tudja-e valaki véletlenül, hogy az Europarkban lehet-e valahol? -
rolcsibácsi
őstag
Erős napon nem sokat latni a kijelzobol
-
Def26
félisten
válasz rolcsibácsi #2571 üzenetére
Van olyan teló amiben igen?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Dare2Live
félisten
válasz Sanci789 #2570 üzenetére
edigital van pesten? Én ma ott újra megnyomkodtam. Észre is vettem, hogy van feloldás lag is, csak a korábbi S3/Note2s lagnak kb a fele/harmada, én észreveszem, de ezzel már együtt lehet élni.
Őszre remélem leesik egy 150bruttora, akkor vagy megveszem, vagy meglátjuk milyen lesz a Nexus5 (meg az új moto)
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
sajby
senior tag
Remélem élőben szebb mint az s3,mert ma láttam olyat először közelről,saját kézben és kifejezetten nem tetszett
-
mate198712
tag
válasz ForRedGlory #2577 üzenetére
Krva jók a panoráma képek , meg a többi is!
-
Gold_fish
tag
Nektek átveszi a gyári böngésző a Chrome könyvjelzőket, vagy nem?
-
mondomén
őstag
Tényleg szép képeket csinál. A középső panorámán bal oldalt a szőke csaj milyen vékonyka.
[ Szerkesztve ]
-
lojza
csendes tag
Nagyon jó képek.
-
zseko
veterán
jeee, úgy néz ki az enyém is független
HR24.hu
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Közlel a 30.000... Természetesen a nyolcmagoson.
-
Mangerd
aktív tag
Még, hogy közeli képeket nem lehet vele lőni...
Mellesleg tegnap tűzőnapon, napszemüvegben -5ös automata fényerőn simán láttam mindent. (előző telón örültem, ha árnyékban takarva láttam az időt)
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Közeli kép:
[link]Ma én is nyomkodtam a gépet kicsit
90% facebook messenger mivel tudjuk az sokat fogyaszt.
Szóval most 25% és 8:52perc aku használat. Kijelző 4:21percSzerintem teljesen jó.
Ha nincs ennyit nyomkodva mert ez azért soknak mondható akkor simán bír egy napot szerintem átlag használat mellett.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Robertoq
őstag
válasz Mangerd #2585 üzenetére
Lehet bizony, nekem ez a kedvencem az S4től
Milyen telefonról váltottál amúgy? S3-hoz képest javult valamit, de azért van még hova fejlődni -
islorinc
tag
Van közületek olyan, aki a nyolcmagos Galaxy S4-et használja (I9500)? Vagy mindenkinek az I9505-ös verzió van?
(Mivel sokat mobilnetezek, abban sem vagyok igazán biztos, hogy a NON LTE verziót választanám, mégha lehetne sem, mert minimális sebesség deficitért - amit normál használatnál észre sem veszek - cserébe kapok LTE támogatást, ami nekem elég fontos lenne.)
De kiváncsi vagyok a tapasztalataitokra, ki melyik verziót használja, ti mit gondoltok erről..stb.
-
Mangerd
aktív tag
válasz Robertoq #2587 üzenetére
SE Satio... 12Mpixel-ről 13-ra nem nagy váltás, de a többi ég és föld
(#2588) islorinc: LTE mentes megyeszékhelyen lakok így nem sokra megyek vele. De a mobilnet nekem amúgy is csak "vészhelyzetben" kell, van itthon gép, meg wifi router a nagyobb adatforgalomhoz
[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
Nem tud valaki olyan helyet, ahol 2 kiegészítőt tudnék venni "normális" áron? Ez a HRM (szívritmus ellenörző) és az S-Band (karpánt) lenne.
Köszi
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Gold_fish
tag
válasz Samsung SPS #2591 üzenetére
Köszi, a szinkronizálás be van kapcsolva, a Chrome-ban be vagyok jelentkezve, és a Chrome át is vette az asztali gépen elmentett könyvjelzőket. A gyári Samsung böngésző azonban nem. A S3-on ez simán magától ment, itt meg a gyári böngésző valamiért nem akar együttműködni. Érdekes, hogy ha elmentek egy könyvjelzőt, akkor a könyvjelzők között a Google felhasználónevem (email címem) alatt menti el, szóval kapcsolatban van a google accounttal. Csak a könyvjelzőimet nem akarja behozni sehogy...
-
ferike77
tag
Szia!
Melyik az a távirányító progi és honnan lehet letölteni?
Egyébként én is iphone 5-ről váltottam,nekem nem jött be a zárt rendszer,mert
előző s3-mat sokminden másra is használtam.
meg ez a kijelző messze van az iphone-tól
sok almát kell még enniük.
a szürkületben való fotózás még nem az igazi az s4-en
de normális fényben eszméletlen jók a képek....iPhone 15 Pro Max
-
rolcsibácsi
őstag
válasz ferike77 #2594 üzenetére
Mondjuk szerintem nirmal fenyviszonyok kozott egy k750 is fasza kepet csinal.
de persze arra gondolok hogy s3 vagy egy iphone vagy egy htc vagy barmi mas kepei is ugyanilyenek.
keves fenynel meg ez nem sokat fejlodott de nem azt mondom hogy szar lenne vagy szarabb mint a tobbi. -
kissandras20
aktív tag
Én is S3-ról váltottam. (Végig mentem a teljes galaxy s szérián)
Szerintem érdemes váltani. Szebb a kinézet, nem az a gagyi lekerekített műanyag.
Kijelző üt mindent. Iphone elbújhat. Mindenki fikázza a samsungot, pedig elég ütős cuccok vannak már benne. Távirányító. Fejjel böngészés. S health nagyon hasznos. (Persze akit érdekel)
Ezekhez képest iphone megnyújtotta a képernyőt...bravoAnnyi újdonság van, hogy még ki sem próbáltam mindent.
S5-ig tuti marad! Ja és 150e-ér kártyafüggetlenül bontatlanul ajándék volt! Kösz M!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok