- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
válasz james008bond #2148 üzenetére
Azért én instabilnak nem nevezném, mert az egész töltő egy gumiborítás, de ár/érték arányban nem éri meg az árat, max 12 000,- adnék most érte. Csak annyi a különbség a 2016 gyorstöltőhöz képest, hogy van álló/fekvő pozíciója, mondjuk utazási/tárolási szempontból ez kényelmes, és nem fényes műanyag borítása van, hanem bőr hatást imitáló gumi felülete.
#2149 S e t h Hát idő kell hozzá, hogy ráérezz hogyan kell egy mozdulattal rátenni, hogy rögtön kezdjen el tölteni és ne keljen pozicionálni, na ezzel nálam már nincs gond. Amúgy stabilan fekszik rajta és 1 amperes töltőhöz kell csatlakoztatni.
[ Szerkesztve ]
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
hdekakas
senior tag
válasz james008bond #2147 üzenetére
Ilyen nekem már a Note 4-nél is volt.
Szerintem inkább nincs térerő abban a pillanatban mikor hívnak.
Nekem konkrétan olyan is volt, hogy telefon a kezemben, netezek rajta, egyszer csak jön egy sms, hogy nem fogadott hívásom volt X-től adott percben. -
-
őstag
Eddig 3 helyen voltam, de sehol nincs fólia a kijelzőre. Valaki esetleg tud olyan helyet ahol van, és fel is rakják? 13-14-4- ker környékén...
-
addikt
válasz S e t h #2155 üzenetére
Én konkrétan semmit, egyik telefonon sem volt még fóliám, egyik sem volt, max micro karcos, amikor megváltam tőlük. Szerintem a fólia a második tulaj öröm faktorát növeli, mert vadi új kijelző várja a fólia alatt. Az első tulajdonos meg nézi a karcos fóliát, mert szerintem nem sokan installálnak újat, mert karcos az előző. Olyan ez, mint kocsiba az üléshuzat. A második tulajdonos örül neki, hogy szép a burkolat, az első tulaj meg szenved az elmozduló huzattal. A mobil outfitters standon a srácnak matt fólia volt a szifonon, szerintem az jobban mutat a fényesnél, és talán nem is karcolódik úgy. Maga a full body borítás nekem nem tetszett. Így marad a gyári tok.
Töltő: Nekem van az S8 gyári qi töltője (pg-950) is, telekomos vásárláskor adtak 5e Ft helyszíni tartozék kedvezményt, így kb 11e Ft volt. Hangos, ha be van kapcsolva a qi gyorstöltés. Így hálóba nem ideális. Mondjuk nekem ki van kapcsolva, mert általában reggel veszem le róla, így mindegy, hogy 2,5 vagy 4 óra alatt tölti fel. Van egy s7-hez kiadott qi töltő is (ng-930), ami néha 9,9e Ft a gyorsboltban. Ez is ugyan olyan hangos, ha megy a ventillátor. Kicsit gagyibb hatású, de amúgy teljesen ok. Ha nem használja az ember a gyorstöltést, a célnak az s6 pg-920 töltője, vagy a mini is megfelelő. Utólag lehet, én is ezeket venném.[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
RaveForce
veterán
válasz Memmaao #1887 üzenetére
"Pont a magyar piacra találtuk ki a fóliacsere programunkat ahol ha a kedves vásárló visszahozza a fóliát, akkor az eredeti ár töredékéért (-60-70%)lecseréljük neki és a teljes eszköz új fóliát kap, hogy ne keljen több tízezer forintot kifizetni rá, ahogy azt Ön is észrevételezte."
Erted, pont a magyar piacra, mert minek a lifetime warranty, a magyar torkan minden lenyomhato, es minden bor lehuzhato rola, logikus ez..„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
kkp900
senior tag
válasz james008bond #2157 üzenetére
Kedves James ! Az outfitteres fólia plusz a Samsung alcantara tok ezt a kombót gondoltam ki szóval a hátuljára is fólia lenne a biztonságért.A Vezetéknélküli töltés működik e normálisan? Nem befolyásolja a fólia?Ezt mindnekitől kérdezném aki rakatott fel fóliát és van alcantara tokja?!! 😁👍🏼
-
addikt
válasz RaveForce #2160 üzenetére
Az út megvolt a westendbe. Nekem nem volt szimpatikus a cég. Megkérdeztem, hogy mennyi egy hátlapi és oldal fóliázás, erre azon rugózott, hogy miért nem akarok a kijelzőre. Innen kezdődött egy értelmetlen ideológia csere, hogy miért fólia, miért nem fólia. Nem nagyon akarta megérteni, hogy a kijelzőre köszönöm, nem kérek. Aztán megmutatta az szifonján, hogy milyen a full body cover. Nem győzött meg. Pár helyen bubis vlt, pár helyen fel volt pöndörödve a legszéle, alatta porral. Lifetime warranty meg részemről azt jelentené, hogy ha egyszer befóliázták a telefont, onnan ha sérül a fólia, vagy feljön, akkor ingyen cserélik újra. Szerintem nyugaton ez így is megy. Így viszont drága pénzkitobás, pláne, hogy mondta is, hogy kb 10 hónapot bír a fólia, aztán cserélni érdemes...
#kkp900: A mobil outfitters standon azt mondta a srác, ha fóliázás után tokba rakod, akkor a full body fólia kizárt, csak az elejére- hátuljára raknak, de garancia nincs rá, hogy a tok nem szedi fel.
[ Szerkesztve ]
-
-
akooos
veterán
Én ezt a fóliát vettem rá: [link]
Szépen ráhajlik a kijelzőre, egész jó a minősége, a toll is szépen csúszik rajta. Egyetlen darab buborék van rajta, úgyhogy a felrakás nem sikerült túl jól. Majd ha bekarcosodik akkor lecserélem, de addig pont jó. Sajnos nem irodában dolgozok, így valami védelem kell rá, pedig egyszerűen utálom telerakni a telefont ilyenekkel, mint fólia és tok. De ezen még tok is van. Szerencsére egyáltalán nem lett tőle vastagabb a telefon, csak csúnyább. -
james008bond
őstag
Kedves kkp900!
A fólia egészen biztosan nem befolyásolja a vezetékmentes töltést egyik töltőpadon sem. Hátlapi tokom nincs, arról nyikatkozni nem tudok, de a flipes clear tokban a töltés működik.Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Retekcloud
tag
Samsung N950 Galaxy Note 8 gyári Protective Cover hátlap tok, fekete, EF-RN950CB
Ez a tok elég vastag, de egy noname töltő is tölt rajta keresztül vezeték nélkül. -
fonix232
aktív tag
Sziasztok!
Vodas S8-rol valtottam fuggetlen Note 8-ra (Duos modell). Egy nagy problemam van, nem sikerul elocsalogatni az RCS kezelest meg a Vodafone Call+ Message+ alkalmazassal sem. S8-on meg a fuggetlen firmware-el is egybol ott volt az Advanced Messaging, most sehol. A telefon alkalmazasban levo RCS profilkezeles is eltunt. Mi lehet az oka? A Vodafone nem szuntette meg a szolgaltatast, mert az S8-on meg mindig ott vannak az opciok, de a Note-bol hianyoznak...
Mert csak.
-
őstag
válasz thebear007 #2158 üzenetére
Köszönöm
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Tudnátok írni az esetleges szériahibákról?
Mi a pro és kontra a fekete és az arany szín között?Köszönöm.
Milyen tokot és fóliát ajánlotok hozzá?
Lényeg hogy nagyon bírja az ütéseket stb....Mivel nem lesz rá készülékbiztosítás.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Winchester95 #2169 üzenetére
Van rá egy gyári tok, amelyik megerősített, de ugye az csak a tok, nem maga a készülék.
Ha azt szeretnéd, hogy nagyon bírja az ütéseket, szerintem ne a Note 8-at válaszd... nyilván strapabíró, de azért nem kell irreális ellenállóságot várni egy ekkora kijelzőtől.
Fólia nincs gyári, ergo bármilyet rakhatsz rá, ha rajtamarad a hajlított kijelzőn. Vagy Mobile Outfitters Pesten és Budán, ők körbetekerik neked.
Mi a pro és kontra a fekete és az arany szín között?
Attól függ, neked melyik tetszik.Szériahiba: drága.
[ Szerkesztve ]
-
Winchester95
őstag
válasz BomiBoogie #2170 üzenetére
Ez a gyári tok pontosan melyik?
Az is megteszi ha véletlenül leejtem vagy zsebemben odaverődik akkor ne törjön szét stb...
Galaxy S4 LTE+ és a Galaxy S6 jól bírta eddig. (Igaz ütésálló tokkal volt).Széria hibára gondolok mint pl:
Újraindulás
Amoled beégés
Sárgásodás
stb...Rendszer gondolom akadásmentes, videók alapján.
IPhone 8 plus és ez között gondolkodom.
Pro/Kontra hogy ez meg tudom venni személyesen a Telekomnál, a másikat csak rendelni tudom, az meg nekem nem jó mert más előfizetésem van, így csak személyesen lehet vásárolni. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Winchester95 #2171 üzenetére
Ez a tok:
Protective Standing Cover. -
S e t h
nagyúr
Mi a pro és kontra a fekete és az arany szín között?Szeretem a teltkarcsú vörösöket, barnákat, szőkéket kevésbé, pro és kontra a libidómra kifejtett hatásuk vonatkozásában tudnék csak beszélni.
Oviban vonat volt a jelem, de a páromnak vödör, szóval jól jártam, de nem lettem vasutas.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Mi a pro és kontra a fekete és az arany szín között?
A pro az, hogy fekete, a kontra az, hogy arany.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Winchester95
őstag
válasz BomiBoogie #2172 üzenetére
Köszöntem.
-
Retekcloud
tag
válasz BomiBoogie #2172 üzenetére
Ezt a tokot használom. Nekem tetszik. Fél tégla, de ez van. Nem dobáltam, hogy mit bír westendbe felraktam a teljes fóliát a karcolódások kerülése végett. Jól sejtem hogy max a karcoktól védi a kijelzőt és az ütődésekből semmit nem fog fel?
-
kkp900
senior tag
NA sikerült végre megjött a fekete Note8-asom!
NAgyon tetszik a kijelzője fenomenálisan szép Iphone 7 plusról váltottam vissza droidra.Előtte 3 évig Apple volt .Megjött az Alcantara szürke tok is hozzá meg egy samsung evo plus u3 2017 128 gb micro SD.
Az lenne a kérdésem,hogy akinek van már régebb óta Alcantara tokja ,hogy bírja a napi használatot nem szöszösödik-e ki nadrágban pld nem foszlik stb esetleg van e valami hibája ami miatt inkább küldjem vissza azonnal ,és vegyek egy szilikon tokot.Az is útban van egy RINGKE FUSION amíg megérkezik biztos nem küldöm vissza ezt.
Van e valami tapasztalat vele már ? -
cuebler
senior tag
nekem arany kellett, igaz, el is dugtam rögtön egy blue clear view cover-be ma kaptam meg én is, egy nexus 6p nyugdíjazta magát nálam bootloop-pal, kellett helyette egy hasonló kvalitású eszköz.
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
SharpSA
veterán
Van aki váltott S8+-ról Note 8-ra? Ha igen, milyen pozitív és negatív tapasztalatai vannak?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Winchester95
őstag
Nem tudjátok, ha a telekom oldalán azt írják a Note -nál hogy raktáron 8 telekom üzletben(felsorolva a boltokat) akár azonnal átveheti, akkor az 100% hogy van abban a boltban?
Nem szívesen utaznék 2 órát a semmiért.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, nem tudják pontosan megmondani, azt mondták telefonba, hogy az nem azt jelenti hogy az adott boltban van....azt ők nem tudhatják mi van a boltban.... Tényleg nevetséges, hogy személysen már kb semmilyen telefont nem lehet megvenni.... -
soko70
aktív tag
válasz Winchester95 #2186 üzenetére
Nekem volt már több ilyen rendelésem, mindig volt nekik. Üzletre kértem, délelőtt rendeltem, délután mentem érte. Úgy kezelik mint normál online megrendelést, tehát el is lehet állni ha nem tetszik a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
soko70
aktív tag
válasz Winchester95 #2188 üzenetére
Ötlet, lehet, hogy azt kellene mintha új előfizetést szeretnél, a utolsó résznél be állítható hol akarod átvenni, mert ott biztos van. A rendelés véglegesítésénél nem lépsz tovább.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Srácok, hol lehet állítani az alsó navigációs sáv színét? Egyszer már megtaláltam, de ma még nem sikerült
Na persze, most hogy írtam, meg is találtam[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
Sziasztok
Ehhez a fóliához mit szóltok? Kb 3300Ft 2db
Én nem szeretem az üveg fóliát és ez elég szinpatikus.Köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
törölt tag
válasz Winchester95 #2186 üzenetére
Az nem jutott eszedbe, hogy konkrétan azt az üzletet felhívd, ahova elindulnál?
-
RaveForce
veterán
-
Teal'C
veterán
-
addikt
Tapasztalatok olyat, hogy a gyári email alkalmazás Yahoo fiókkal tarsítva nem menti el az elküldött emaileket? Nekem az elküldve mappa üres. Ha rafrissitek, szept 12 óta nincs benne mail, pedig jópár emailt küldök.
-
cuebler
senior tag
használja valaki futáshoz ezt a kis készüléket? ha esetleg igen, milyen tokba/tartóba teszi?
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Lexus, Toyota topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest