- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie1966
senior tag
A Telekomos Note 8 az single vagy dual sim-es, mert a függetlenek dual sim-esek mind, ez valami külön szolgáltatós lenne. Független rom-ot rá lehet tenni odinnal igaz?
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
OCTAMD
őstag
válasz Leslie1966 #2858 üzenetére
Van független romos single és dualos is ,németből osztrákból.
A telekomos =szolgáltatós single.
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
lasszi
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Feleségemnek vásároltunk egy note 8 at. Kifejezetten a kamera miatt. Előtte s6-a volt. Szerintetek normális, hogy ilyen minőségben készít felvételt? Fhd, 60fps.
https://drive.google.com/file/d/0B-BpISL28ji4Ujh3YVBhU3Y4MUE/view
Fénykép minőséggel sem vagyunk túlságosan elégedettek. Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Lt.zole
tag
Üdv.,
nem teljesen világos nekem, hogy a telefonhoz jár a 100GB Onedrive tárhely vagy sem?
Az S6-omon már egyszer kaptam 2 év tárhelyet, ami le is járt azóta és úgy voltam vele, hogy a note-hoz megint kapok, fel is ajánlotta nagy nehezen, de nem aktiválta.Valaki használja esetleg?
-
taky1974
csendes tag
válasz mocsyzozi #2848 üzenetére
Szia!
Remélem vígasztal ha leírom, hogy én a megjelenés napján vettem meg a Note 8-at, és rá rögtön egy Alcantara tokot. Majd 3 nap után leejtettem. Gyakorlatilag ott tört el, mint a tied. A tok széle törte be ami ráhajlott. A szerencsém hogy volt rá biztosítás. A kijelző cseréje 110.000 volt a SES-nél (szerintem az enyém volt az első ). A biztosítás volt kb. 18.000, az önrész 25.000.
Most egy ütésálló Samsung tok van rajta.[ Szerkesztve ]
-
tacto
aktív tag
válasz taky1974 #2873 üzenetére
...ha már gyári Protective, mik a tapasztalatok a Qi töltéssel?
Nálam a gyári mini töltővel nem működött tokban, két kínai töltő közül az egyik perfekt, a másik meg épp most megy vissza, hektikusan funkcionál.
Sokféle info kering a gyári töltők és a protective case viszonyáról, kínaiaknál meg elég lutrinak tűnik. -
Teal'C
veterán
-
Teal'C
veterán
válasz Lt.zole #2879 üzenetére
Beszéltem a Samsung Magyarország képviseletével, ők nem is tudnak a promócióról és azt mondták csak az s6 ra volt merthogy nem bővíthető. Így viszont érthető miért a dual ban van, mert ha két sim van bent akkor ez sem bővíthető.
A Microsoft álláspontját meg ne is forszírozzuk mostanában úgy hülyék ahogy vannak.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Teal'C
veterán
Amúgy nekem is lenne egy kérdésem illetve 2ő
Próbálta valaki azt a simszétszedős microsd egyben beszerelést dual sínes készüléken?
Tud e valaki 256gb os memkártyát megbízható forrásból némileg olcsóbban? Ebay is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
-
Teal'C
veterán
Ha figyelmesen olvasol fentebb írtam "ami eddig biztos" kezdettel. Nekem nincs 1 simesem így erről nem is írtam. A szöveg lényege meg amúgy az hogy ha már volt onedrive-od akkor másik e-mailt kell használnod.
Amúgy a Samsung Magyarország képviselet magyarázata volt nem az enyém.
Amúgy a dual neve is N950F
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
Ott igen. De a kép amit beillesztettem a menün keresztül elért azonosító. Ott nincs, és ha emlékszel korábban volt róla szó hogy a hivatalos kereskedésben is csak "N950F" amit szintén többen nem értettünk miért.
Ami külön érdekes ha felmész a samfirmware oldalára nincs külön dual szoftver.
[ Szerkesztve ]
-
SzuMe
tag
IPhone 7 után tértem át Note 8-ra pár napja. A szoftvert gyorsabban szokom, mint a méretét. Hogyan hordjátok zsebben? Mennyire használjátok az S-Pent?
-
Somatom
veterán
-
Teal'C
veterán
Ezek szerint nem csak a zsebed kicsi, de erre találták ki az egykezes módot valamint az edge panelt a gyorshívóval.
Tudod a droidban az a szép hogy bármit is találsz biztosan van rá egy ügyes beállítás vagy app, widget stb...
[ Szerkesztve ]
-
SzuMe
tag
Vajon ez milyen tok lehet? punkcase
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest