- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz front3r #1599 üzenetére
Úgy látszik, azon nagyon kevesek közé tartozom, ahol az edigiben egy teljesen tökéletest tudtam venni. Hurrá!
Nálam semmi szivárgás nincs és biztos, hogy azonnal vittem volna vissza, ha ilyet tapasztalnék.
-------------------Bár az is lehet, hogy a Note8 lesz, amit a legrövidebb ideig használok majd. Mi a franc készül a Huawei-nél?
Ilyeneket, amiket hirdetnek nem lehet a nagyvilágba pletykálni, márpedig ezek ha tényleg kijönnek egy olyan telefonnal, amit ígérnek, akkor a többi konkrétan elmehet a bús picsába a sok szarjával együtt, mert ahhoz képest az lesz mindegyik, köztük a note is, de majd kiderül... -
válasz BeastMode #1613 üzenetére
Ne csináljátok! Pont a kis akkuja miatt döntöttem úgy, hogy inkább S8+-t veszek Note8 helyett, és most megint magyarázkodhatok az asszonynak, hogy miért cserélem le újra a mobilom idén immár hetedszer.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
veterán
-
veterán
Azt egyébként hol tudom beállítani, hogy Instagramon amiket feltöltök videók / képek napi sztoriba, vagy amiket nézek napi sztorik azok illeszkedjenek a képernyőhöz és ne legyenek elnyújtva?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Valamint a Messenger nekem nincs ott az Edge értesítések között és nem tudom bekapcsolni. Ez csak valami bug vagy másnál sincs ott? A sima Facebook ott van és az világít is meg az SMS is, ha jön valami, de a messenger nem!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
addikt
Mit vársz? Új készülék, biztonsági okokból relatíve kis akkuval. Persze, hogy mindenki SOT-ot posztol. Még az S8/S8+ fórum is itt tart.
Első 1 hónap: minőségi és egyéb hibák ( rózsaszín kijelző, fénycsorgás, ragasztási hiba, stb), mellé egy kis "milyen fóliát/tokot vegyek?, illetve az első pár hétben masszív ár trollkodás.
Második hónap: Rejtett hibák (S8 esetén kamera fókuszvesztés, stb), új belépők: "Milyen tokot/fóliát vegyek?", SOT, Hol olcsóbb? Hol drágább? Hazai gari? Miért nem két év? Tok? Fólia? SOT!, Ár troll. Szerviz panasz, TMX szar, stb.
6. hónaptól: Root- custom rom, hülye vagy ha root, garivesztés! Leszarom, root! De vízálló, kell a gari. Minek, TMX szar. Váci út jobb, Tok? Fólia? Most vettem, tok? Fólia?. Most vettem iphone jobban bírta! SOT? Az mi? JA, az, nekem ennyi: ... Használtan hol vegyem? Szürke import? Gyári gari miért ilyen kva drága? Várom a note 9-et, az majd jobb lesz!
12. hónaptól: masszívan olvashatatlan romolás! Tok? Fólia? SOT? = hurrogás! OVB!!! OLVASS VISSZA BAMMEG!
Részletek bármely topik életéből. Én általában a romolás előtt kikopok.
My name is Bond, James... Dean.
-
törölt tag
Voltam MM-ben, láttam Note 8-at. Hát... Én szeretem a nagy dolgokat... de ez iszonyat hatalmas,nem?
-
bebuci
tag
-
front3r
őstag
Egy napja van meg a készülék, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Csak az S7 Edge-el tudom összehasonlítani(kb fél évig volt meg), annál pörgősebb a rendszer sokkal, úgy néz ki, itt a memória is elég lesz egy darabig. Szerintem szebb képeket lő, mint az, és látszik a pozitív fejlődés továbbra is az átalakult TouchWiz UI-n.
Rengeteg feature-t tud a telefon, és jól látszik a prémium kategória egy olcsóbb - középkategóriás Samsung telefonhoz képest, ahol a funkciók 1/10-e sem található meg.
Egyébként mikor meg kellett válnom az S7 Edge-től, és egy sokkal olcsóbb telefonom lett, rögtön érződtek a hiányosságok - szinte az érdektelenségbe ment át a telefon használata.Ezt kipróbáltam, de nem az igazi, nem tapadt a kijelzőhöz, pedig a leírás szerint csináltam - sőt, mivel szinte együtt lett meg a telefonnal, így alig kellett "tisztítanom" a kijelzőt. De sehogy sem sikerült rábírnom az üveget, hogy tapadjon rá a kijelzőre. Nem is érzékelte a simításokat. Vagy én néztem be valamit, de lehet gagyi az egész és ennyit ér...
Megpróbálom ezt.
Egyelőre ezzel még várnék...PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
bebuci
tag
Én Németországban kaptam kézhez, nincs gond a rendelésekkel, sőt mindenütt azonnal megvehető, van bőven raktáron. Szerintem ez Magyarországon is helyre áll. A telefon egyébként q..va jó, napról napra jobban tetszik. Egyébként én is kéket szerettem volna, de a fekete egyre jobban bejön. Én egyébként felraktam rá az Adw launcher, a tök fekete app drawerrel nagyon pöpecül fest...
HTC Diamond, Desire, Incredible S, Sensation, One X, One M7, One M8, Samsung Note4, Samsung S8, HTC U11 +, Samsung Galaxy Note 8
-
válasz Jhonny06 #1645 üzenetére
Az az 1 óra sokat számít, és elvileg lehetne az sokkal több is. Az S8+ SoT-ja időnként épphogy elég nekem egész napra, ha annál csak egy kicsivel is rosszabb a Note8-é, már meg vagyok lőve.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-Gerzson-
aktív tag
Note2->OP3T->OP5->????Note8????
Váltott valaki OP-ről Note8-ra?
A pálcika és egy-két nekem nem tetsző OP hülyeség miatt gondolkodom a Note8-on. Mennyire visszalépés a használati ideje az OP-hez képest? Az OP töltés gyorsasága és üzemideje szerintem zseniális.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest