Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HMárió

    junior tag

    válasz Somatom #16386 üzenetére

    Én azért ajnározom, mert még olyan oldal nem volt, amit nem jelentene meg.
    És persze nagyon gyors is. Az Opera meg egy rakás oldalt nem jelenített meg rendesen. Bejön az oldal és akkor nem kattintható egy gomb ami nagyon kellene, vagy nem gördül le a legördülő menü, vagy nem lehet kiválasztani valamit. Konkrétan nálam az Opera minden esetben kb 4,5 percet van a telefonomon. Mert azért szoktam neki esélyt adni 2 évente. Aztán mikor utoljára néztem, akkor még reklámot se tudott blokkolni. Meg volt alul egy ujjnyi ikonsor, fölül egy ujjnyi keresősáv, aztán középen egy gyufásdoboznyi lyukon lehetett netezni a tenyérnyi kijelzőn. Estig sorolhatnám.
    A Firefox az csak 2,5 percet szokott a telefonomon lenni, mert lassú mint a reumás csiga. Nekem mindig erős telefonom volt, így meg is kérdeztem a fejlesztőt, hogy mégis mekkora ram és processzor kell ahhoz, hogy a Firefox rendesen fusson? Persze választ nem kaptam. És persze reklámot az se blokkolt. Az engem nem érdekel, hogy azóta már esetleg blokkol reklámot, de jellemzően más böngészők sokkal nagyobb erőforrást igényelnek.
    Ráadásul Samsung böngészőn már tavaly előtt lehetett ujjlenyomattal bejelentkezni oldalakra, a többi böngésző meg csak most kezdi nyalogatni a témát, ha egyáltalán tudják ezt a funkciót.
    A Samsung mindenben odaver bármelyik böngészőnek.
    Azt nem tudom, hogy milyen desktop kliens módot szeretnél, meg milyen egérkezelést. Ezt kifejthetnéd bővebben.

    [ Szerkesztve ]

    Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.

Új hozzászólás Aktív témák