Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Hát, amellett ez a világ legjobb telefonja
Úgy mondom ezt, hogy nekem kifejezetten tetszik a Nokia új T&T irányvonala, de az E6-ot megint sikerült elszúrniuk. A számok alapján persze a Nokia a jobb telefon, de hát a specifikáció nem minden. A kijelző mérete kisebb, és az (nekem) többet számít, mint a felbontása. A kamera használhatatlan. A böngészővel is akadnak gondok. A programellátottsága ugye katasztrófa (ez még változhat).
Akkor pedig miért is jobb annyival, hogy a Samu elbújhat mellette? -
scyllarus
veterán
Mióta várok egy ilyen telefonra. A cikk alapján nagyon kell! Semmi extra, csak pont azok, amik nekem kellenek. Nekem tetszettek mindig ezek a qwertz-es tepsik, de vagy "buták", vagy symbianosok és drágák voltak, amik egyenként is kizáró okok. A kijelzőtől nem félek, most 3"-on 400x240-em van, az felbontásban gyakorlatilag ugyanaz, mint ezé lenne. A szolgáltatói árat várom most már csak, meg egy élő szemrevételezés persze lesz előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest