- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM-202
senior tag
Azt hiszem ez egy újabb hatalmas technológiai baki az Intel részéről, semmi több.
Ezek után ugyanolyan apró kis "svindlikre" is lehet majd számítani mint an nv részéről a korábbi 3DMarkok esetén volt hogy hiányzó vagy nem teljesen kirajzolt nem szembetűnő ámde mégis erőforrásigényes textúrákkal manipulálás a magasabb összpontszám pontszám elérése érdekében?
Egyébként én nem csalódtam az Intelben most sem. Hozták a szokásos formájukat a megvesztegetés, lefizetés, áron alul eladott Celeron processzor szállítmányok a PC gyártóknak, stb. jellegű eseménysorba egy ilyen "unfair előnyszerzős feature" szerintem teljesen jogosan belefér.
Hmm, lehet hogy végső soron az a gond hogy globálisan esnek az eladások? Az AMD lassan de biztosan bebetonozza magát az újgenerációs játékkonzolokkal a jövő szempontjából, az "Intel only" power userek meg szvsz. nem igazán tart(hat)ják el a céget hosszútávon. A kérdés az hogy egy ekkora cég hogy engedhet meg magának egy ilyen bakit akár a MS, akár az alaplapgyártók, akár az AMD a hibás ezért.
Egyébként meg, miért nem vette ezt eddig észre senki sem? Miért csak most derült ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest