- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
Köszönöm a tippeket!
-
EmThor
addikt
Sziasztok, 3-400 hozzószólást visszaolvastam, kis segítséget szeretnék kérni, mert többnyire csak a hálózatos letöltött filmek lejátszásáról szólt a diskurzus -> panasonic tv-k vannak itthon meg xbox, szal hbo-t nem tudom nézni natívan, csak ha kitükrözöm a telefon képét, úgy meg elég kuka. Összetörjem a malacperselyt egy apple tv 4k miatt, vagy elég egy xiaomi mi box s, hogy a célomat elérjem? A xiaomi lejátszó topikjában elég sok a kínlódás, viszont csak harmadannyiba kerül... érdemes befektetni az apple ökoszisztémába? Támogatása meg lesz az eszköznek amiatt nem aggódok, viszont más apple eszköz nincs itthon. Ipadan is gondolkoztam pluszban, mert a laptop elavult, az nyilván a tv-t nem váltaná ki, de több
apple eszköz lenne akkor már. Köszii!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest