- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Nem olvasok hírportálokat. emiatt néha a világ nagy eseményeiről lemaradok, de ismerőseim, kollégáim szóba szokták hozni és ha valóban történt valami, akkor utána olvasok. vagyis hazudok. át szoktam pörgetni, de egyszerűen immunis vagyok az álatlad is felhozott címekre, átsiklok felettük és inkább a blogos tartalmak között válogatok. meg nagyon hétköznapi dologról a logout-on olvasok amikor véleményezi az adott hírt/szituációt valaki. Politikai hírek abszolút nem érdekelnek, a sározás, lemondások, bejelentések, hazugságok hidegen hagynak, volt egy oldal amelyikhez húztam, csalódtam, nekem ennyi volt a politika. Adóváltozások meg a többi sem érdekel, nem azért mert olyan nagyon jól megy, hanem mert nem vagyok vállalkozó, alkalmazottként meg úgyis meglátom a fizetésemen, hogy az éppen bevezetett kedvezmény hatására (ellenére) mennyivel lett kevesebb a fizum... Elkerülni úgy sem tudom, akkor minek olvassak róla előre hónapokkal? Időjárással és forgalmi infókkal kapcsolatban jelez a telefonom ha olyan van ami érdekel. TV-re áttérve, vagyis az ottani híradóra. Másodállásban kolléganő tableten egész este az RTL-t nézte és hát a műsor pont olyan, mint 20 éve, híradó, barátok közt, valami limonádé magazinműsor, film, majd "komolyabb hangvételű" magazinműsor. Néha belenéztem, és ezt a trágya tartalmat úristen! ráadásul 10 percenként reklámokkal megszakítva. Hihetetlen, hogy ezt egyesek nézik, az még inkább, hogy tetszik is nekik, az meg félelmetes, hogy ezek alapján alakul ki a világképük és ezek alapján szervezik az életüket. btw maga a TV az jó és kell szerintem, filmezni, sorozatozni nagyon jó, TV előfizetés meg a sport (valamint a család többi tagja) miatt kell, azért a Forma 1-et meg az NFL-t jó 50"-on nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Plazma TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Medence topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest