- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
oAcido
aktív tag
Ja, csakhogy megjelenésükkor/megjelenésük előtt minden oldal oda meg vissza volt értük, meg hogy annyi a PC-nek, az új konzolok alázni fognak.
Miért is érdekeljen engem a benne lévő HW? 2,5-3 éve azt olvastam, hogy ez majd képes lesz arra amire a PC nem... Ehelyett ha húgomat leültetném a PC, majd a konzol elé grafikai különbséget nem látna, viszont ő is érezné, hogy utóbbi nem folyamatos.
-
oAcido
aktív tag
válasz
#05364992 #25 üzenetére
" Amit én itt látok az az, hogy az AMD talán túl hamar beindította a marketing gépezetet a Mantle-ös sikeres lázadás után"
Ez szerintem teljesen egyértelmű. Kapálózás, hogy megállítsák/megfordítsák a további csúszást lefele. De melyik cég nem csinálná ezt? Intel és nVidia is ugyanezt nyomná ha ők lennének ilyen helyzetben. Teljesen normális cselekedet.
Csak sokan már a bejelentések pillanatában (DX/Vulkan) 5000 játékot vártak és hogy majd a jóféle GCN architektúra rommá alázza a konkurenciát, aki szépen kezdi veszíteni piaci részesedését.
Persze mindig ugyanaz a vége, hogy valaki (nV) szándékosan hátráltatja a fejlődést.
Meglehet nézni a konzolokat, ott a kezdetektől (? ebben nem vagyok biztos
) low-level API van, meg "okos" GCN. Az hagyján, hogy az 1080p60 nem megy, de 1-2 címnél nagyon csúnyán 30 alá is beesik az fps.
(#27) R9DEON : itt nem az indítással van a gond, hanem a hype-pal. Mint valami messiást úgy várta/várja mindenki. Meg hogy az 50 ezres VGA-val 4k120fps-sel fog mindenki játszani, egy gyenge processzor mellett.
Holott ugyanolyan szar lesz minden mint eddig volt. Jönnek a ctrl+c ctrl+v konzol portok, amik ugyan úgy bugosak lesznek. Jönnek majd a magyarázkodások, hogy azért lett szar mert túl zárt-nyílt a rendszer (nV-AMD). Nem kaptak a fejlesztők elég időt, csak 5 ember volt rá.
Meg lehetne még sorolni tovább a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest