Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bumblebeee
tag
Én meg vagyok elégedve a Mate10Lite-al. Főleg van rajt FaceID feloldás.
-
atike
nagyúr
Nagyon érdekel, hogy hogyan is fog működni ez a három kamerás megoldás. Gyakorlatban is. Ellenben a "csodálatos" szigetes megoldás miatt nálam ki is esett a képből.

-
juuzer
addikt
Köszi de nem
maradok a P9nél, az legalább kinéz valahogy :/ :/ -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Májkülnájt
üzenetére
Én azt nem értem, hogy idén miért gondolta hirtelen minden kisebb-nagyobb gyártó (néhány kivétellel), hogy a mostanság egyáltalán nem trendteremtő Apple-t ilyen pofálanul/kínosan koppintsa, ezzel pedig nem mellesleg ismét, akarva-akaratlanul trendmeghatározó szerephez juttatva az almás céget. Gyakran vannak hasonlóságok a különféle gyártók készülékei között, de idén meglepően messzire mentek a cégek.
-
Eclips21
őstag
Egy darabig dinnye gyartas ment (sok mag miatt) most ez milyen gyumolcs akar lenni xD
-
törölt tag
válasz
pusszycat
üzenetére
Sok sikert hozzá, használd egészséggel!

Végül is annyi előnye van eddig a Huaweinek - és most le is kopogom -, hogy eddig még nem játszotta azt, amit az előző Samsungom: nem lassult be, nem vált használhatatlanná egy év múlva.
Viszont amennyi bug van a 3-as EMUI-ban, elég durva. A keresősávtól kifagy a telefon, aztán meg kell próbálnom újraindítani, vagy a telefon kezelőn befagy.
Más appnál nem találkozok ilyennel, tehát valószínűleg az EMUI bugos, de gondolom ezt már azóta javították.
Meg még van néhány problémám vele, viszont részben a jobb kamera miatt is váltottam, és gyönyörű makrókat lehet vele készíteni.Így elég megosztó véleményem van róluk, egyszer a "földhöz vágnám" érzésem van (mikor újra kell indítanom, mikor a wifi nem akar működni - bár ez router problémája lehet, de ezt most nem ecsetelném), stb., egyszer szeretem. (jó fotók, stb.)
-
válasz
RandomGosu
üzenetére
Csak a régit építik be
-
darvinya
titán
Hú…ez mekkora bukás lesz, mikor pont betüremkedés miatt nem fogy.
BB kínai brand utóhatás, mert kirugottak átmentek húvajba. -
törölt tag
én egy márkahű ember vagyok, de egyre biztosabb vagyok benne, hogy a P8 az utolsó telefonom ettől a bandától.

-
Psychopeti
senior tag
Ne basszus már hogy mindenki átveszi ezt a betüremkedéses f@ágot...

-
Szakiii
addikt
Pedig a p8al elkezdtek egy szép egyedi vonalat de egyre inkább visszajön a kínai feeling, ez borzalom lesz.
-
B1T3
addikt
Hatalmasat csalódom a Huaweiben, ha tényleg ilyen formában érkezik a telefon.
-
henrik1
tag
válasz
Bumblebeee
üzenetére
azt egy kötőtűvel is könnyen kiszúrod.
-
Pont jókor vettem telefont (november), akkor amikor még nem ez az esztétikai fosadék noccs volt a trendi. Két év múlva a következő telefoncserérnél már más baromságot kell majd kerülgetnem.
-
törölt tag
+1
Ott legalább csak egy nagyon minimális betüremkedés található felül, alul meg van egy kis káva, így lesz teljesen jól használható telefon.A cikkhez: Sajnos ismételnem kell magam, hogy borzasztó, amit a Huawei csinál. Nem hittem volna, hogy ide eljutnak, és úgy koppintják az iX-et, mint a figyelemre sem méltó kínai brandek. Bár az ASUS, meg valószínűleg a LG is ezt követi, így mondhatjuk, hogy csak a Samsung, Sony, Nokia és a Xiaomi az, aki még egyenlőre nem követi ezt a hülye trendet. Egyenlőre.
-
Matada2.3
veterán
A Google a Pixellel igazolta, hogy nincs szükség 2 szenzorra ahhoz, amit ezek a készülékek tudnak. Erre most kapunk a Huawei-től 3 szenzort és megint ráhazudják, hogy AI, mert különbséget tud tenni machine learning-el egy virág és egy ember között. Hát köszi.
-
schawo
titán
Fixed for you

vagy

-
Tom321
csendes tag
Érdekes, hogy a Xiaomi Redmi 5-nél senki nem írja, hogy G6 koppintás, pedig semmi értelme lekerekíteni a képernyő-sarkokat, ott mindenki elfogadja, hogy erre halad az ipar..pedig nem is..
Szerintem ez a notch-para is már egy hype, ami csak muníció az 1000$-os iphone utálatához, ami nem baj mert én is utálom ezeket az őrült árakat..
Az lesz érdekes, hogy milyen szépen illesztik az értesítési ikonokat a bevágás mellé, mert ez például az Iphone X-en ritka bénán elcsúszik.
-
törölt tag
válasz
Rothmanakos
üzenetére
HTC-t nem tudni még, LG lehet beáll a sorba sajna. Szóval Samsung, Sony, Nokia. Xiaomi
Egyelőre. -
törölt tag
válasz
RandomGosu
üzenetére
A P20-ban tudtommal règilenyomatolvasó lesz.
-
Rothmanakos
tag
Akár az is lehetne a szlogen, hogy: "See more wit AI - See less with NOTCH"
Idióták... Samsung, Sony, Lg, HTC, Nokia, és ennyi, a többi mind iPhone majmolás (Notch, kamera elrendezés, stb.)... Pedig anno a Samsung volt a legnagyobb Apple copyzó
-
törölt tag
Szerintem a felső, egy kivágásban lévő kamerák a megszokott BW+RGBG szenzorok, alatta külön meg egy zoom vagy nagylátószögű lencse lesz.
-
RandomGosu
senior tag
arra lennék kiváncsi, hogy a p20-nál beleépítik-e a kijelzőbe az újlenyomat olvasót. Ha igen akkor nagyon tuti kis készülék lenne.
-
mizoli
addikt
Remélhetőleg az Apple következő telefonja notch nélkül jön.
Talán az is inspiratív lesz
A P20 hátsó kamera elrendezése így képről nem rossz. Hogy szükség van-e 3 kamerára az más kérdés, majd kiderül. -
batai15
félisten
Wow ultra gagyi.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Bumblebeee
üzenetére
Egy hőkamera jó is lenne,tudnád pontosan mikor tüzel a csajod.

-
Say NO to betülemkedés.

-
Ankhiszesz
tag
Nekem tetszik! Lehet megvan a P9-esem utódja!

-
Snowy_owl
őstag
válasz
Bumblebeee
üzenetére
De most nem a minél több megapixel korát éljük, hanem a minél több kamera a hátlapra korát, meg az idióta dizájmásolás korát élik a telefonok. Trendkövető trendek.
-
Bumblebeee
tag
Nem hogy egy hőkamerát rakta volna bele,mint a Cat S60 ba.
Ott tartunk hogy megint kamera háború van. -
törölt tag
Lassan már csak Kamerából fog állni a hátlap. Alig marad hely megfogni. Eszelősen sz*rul néz ki.
-
zsoleer
senior tag
A sima p20 és p20 lite dupla kamerával jön, p20 pro jön csak hárommal.
-
Májkülnájt
tag
Idén az is ájfon klónt vesz aki igazából nem XD
Ennyire nem tudnak/akarnak kreatívak lenni? -
Mostantól kezdve nem vagyok hajlandó olyan mobilt venni, amin nincs legalább 8 kamera.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy itt még elmegy a notch, de a legértelmesebb még mindig az Essential Phone-on levő.
-
Borzalom. Ultra gagyi.
-
törölt tag
See mooore notch

-
Tom321
csendes tag
Erre nagyon kíváncsi vagyok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- Vezetékes FEJhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Energiaital topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

maradok a P9nél, az legalább kinéz valahogy :/ :/

Más appnál nem találkozok ilyennel, tehát valószínűleg az EMUI bugos, de gondolom ezt már azóta javították.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)