Promóképek árulkodnak a P20 tripla kamerájáról

A rossz hír: szinte biztos lesz notch, vagyis szenzorsziget a P20 széria előlapján, a jó viszont az, hogy az alább kiszivárgott promóciós képek alapján igen apró, amit idővel meg lehet majd szokni. Mindenképpen meglepő, hogy a legnagyobb gyártók is beállnak az iPhone X által teremtett dizájnsorba, aminek a logikája azért vitatható, mert az Apple telefonnal szemben általában meghagynak alul egy vékony kávát, és akkor már simán odaférhetne az előlapi kamera (lásd a Mi Mix 2 esetét).


(forrás: Telefoon Abonnement)

Elvitathatatlan viszont, hogy a Huawei P-széria előnyére válhat a lényegesen megnövelt képernyődominancia. A holland Telefoon Abonnement közölte a képeken látható promóciós anyagokat, amelyek az alsó kávát nem, a felső betüremkedést viszont megerősítik, az pedig tényleg nem harap ki túl sokat a megjelenítőből.

Ennél is érdekesebb, hogy több forduló duplakamerás kémhír után ismét három lencsét lehet felfedezni a hátlapon, ami igazán egyedivé teheti a P20-at, vagy legalábbis azt a modellt, illetve modelleket, amely vagy amelyek kameratrióval érkeznek. A leleplezésre e hónap 27. napján kerül sor.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés