- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam elég sokat "ugrált". Pl totalcommandert buktatja rendesen. Dosbox-al is kavart. Nem tudtam szó nélkül a program files alatt kotorászni (pl szeretem a portable progikat,a mik nem hányják teli a registrit felesleges automatizált szarokkal). Elég sok mindenre felugrik. Valszeg ha csak a mozilla-t meg a leveleződet futtatod akkor tökre jól megvagy. De ha mindenfélét szeretnél csinálni, dolgozni a gépen akkor szopóka-nyalóka lesz a vége(amíg ki nem tapasztalod a rendszert). Elég sokat szívtam az uac-al és Én is elég primitívnek tartom, a taníthatóság hiánya egy qrva nagy baklövés. Mert mint mások is írták, a "hülye" úgyis ingen-re kattint, mert akkor "továbbjut". Sokat állítgattam, progiknak, mappákra és egyebekre külön hozzáféréseket adtam meg, de így is volt progi ami megbukott, vagy állandóan rizsázott. Pl az milyen, hogy a totalcommander egy alap wincmd.ini-t nem tud módosítani, mert nincs hozzá jogosultsága. A saját beállítási file-ja. Ja hogy nem a prgfiles mappába kell telepíteni? Mindent máshova. Ez már megint egy másik sztori.... nem kezdek bele.
Külső vírusirtó/tűzfal/antispy-al teljesen megvan az ember. Azok nem kiabálnak minden szarra, ha meg igen akkor lehet őket tanítani (már elég régóta alap funkció). De valószínűsítem, hogy ezt is csak azért tették bele ilyen seggfej módon, hogy elmondhassák a win8-nál, hogy "gyerekek ezt is megcsináltuk faszábbra, mekkora királyok vagyunk".
Új hozzászólás Aktív témák
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- sziku69: Szólánc.
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest