- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nekem is sok dolog átfutott a fejemben. Igazából ami érdekes, hogy senki sem mond semmit. A Bioware csak annyit mondott, hogy tudunk a problémáról és dolgoznak rajta. Ez nyilván teljesen korrekt, de ezt nem vették észre a játék kiadása előtt? Vagy ha észre vették, akkor miért nem szóltak az NV-nek? Eleve, ha már kifizették a méregdrága NVIDIA Parallel Nsight szoftvert, akkor az pont arra van kitalálva, hogy monitorozza a kártyák ideális terhelését. A szoftver megvásárlásával támogatást is vásároltak, vagyis az NV-nek kötelező segíteni, ha gond van.
Az AMD-től kérdeztem, hogy tudnak-e valamit, de jött a sablonválasz, hogy ők csak arra figyelnek, hogy a Radeonon jó legyen, a GeForce sebességéről az NVIDIA-nak kell gondoskodni. Kérdezzem őket.
Az NV meg egyelőre lapít a magas fűben, nem egy mailt küldtem nekik, de azon kívül, hogy rakjam fel a legújabb drivert nulla hozzáfűznivalójuk van.A GDC11-et meg abszolút nem értem. Az NVIDIA pont a Dragon Age 2-őn prezentálja a Parallel Nsight érdemeit, az EA és a Bioware hivatalos partnereként? Ez abszolút érthetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- DUNE médialejátszók topicja
- Wuthering Waves
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest