Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atocha
senior tag
"az előzetes várakozások ellenére olyan nagy sikert nem arattak, és így szép lassan eltűntek a magyarországi üzletek kínálatából is."
Én nem akarom megbántani a PH-t, mert a legjobb ma piacon, de ilyet hogy írhattok le srácok? Vagy ez fordítás? Akkor is ki kellett volna hagyni belőle!
Megmondom én nektek, miért nem fogy ez a rakás szar!
1, mert egy nulla hardver van benne. Amiben ma nem mozog 1 magon 1,5ghz vagy 2 magon 1ghz, 1gb rammal, az egy nulla droid vonalon. Nem az én véleményem ez, hanem a usereké.
2, mert kitudja milyen támogatás lenne rá, ha lenne rá.
3, garancia? ne is firtassuk...
4, utolsóként említem, de a legfontosabb. 95 dollár? Mire ideér 30e ft lesz belőle? Miről beszélünk? Mégis miről beszélünk, hogy "az előzetes várakozások ellenére olyan nagy sikert nem arattak"... Mi van?? Naná hogy nem arattak siker!Kereslet az lenne! De nem ilyen talicskára!
10-15ezer, 2 mag 1gb ram, droid 4 vagy feljebb. Majd ha lesz ilyen, akkor beszélhetünk "elvárt sikerről". Addig nem!Elnézést a kirohanásért, nem teszem sürün, de nálam is van olyan, hogy kidobja a biztit egy két szöveg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest