- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
exedoc
senior tag
válasz
Stauffenberg #2 üzenetére
Ez igaz. Ezért van nekem is súlyozható egerem. Nem szeretem mikor túl könnyű egy egér, és nem érezni a súlyát. Persze az sem jó ha túl nehéz. Nekem tetszik a testreszabhatóság. CS, Quake Live, Quake Champions, UT gameknél azért nem egy utolsó szempont szerintem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Szerencsére ez a súlyozható baromság kezd kihalni. Jellemzően olyan egerek sajátja (/volt) ez, amik már alapból is egy kisebb féltégla tömegével rendelkeztek, így egyetlen mozdulattal full fledged terméskövet lehetett belőlük csinálni.
A tényleg komolya(bba)n játszók jellemző módon mindig is a minél könnyebb megoldásokat keresték, és a 100-105 garmmot szabták meg felső határnak. Részemről meg ~70 gramm vagy alatta.
-
Akula
őstag
válasz
+1
ebbe jó sok fém százas belefér -
lemusz
addikt
válasz
Én CSÉ huszár vagyok már bő 10 éve, emlékszem a súlyozott egerekre, de arra nem hogy azok közül bármelyik típus is közkedvelt/ajánlott lett volna a kurvák helyett perifériákra költő közösség körében.
-
Predatorr
őstag
válasz
Azóta felnőtt egy pudingnemzedék, amely ph-n is itt sír rendszeresen, ha egy laptop nehezebb a telebőgött papírzsepijénél.
Aztán míg bírjon el egy csupa műanyag egeret?
Amúgy remek, hogy az anyag ⅔-át kispórolva ennyit kérnek érte, a kásáról meg annyit, hogy pedig de, tele lesz mocsokkal. A kéz nem a műanyagtól izzad ugyanis játék közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest