Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadKet
tag
Sziasztok,
Tegnap lettem tulajdonosa egy G20-nak én is, és rögtön lenne egy érdekes kérdésem. PC-vel való összekötásnél futottam bele egy "kis" problémába, amilyennel eddig még nem találkoztam.
Szóval van egy 4890-es ATI-m, amit DVI-HDMI kábellel össze is kötöttem a tv-vel. Az összekötésnél ahogy irva vagyon, elöször a tv-t és a gépet is kikapcsoltam, összekötöttem őket, majd szépen bekapcs, biztos ami biztoss
A gép rögtön felismeri a tv-t, extended desktop-al, 2-es kijelzőnek, viszont amikor a tv-n átkapcsolom HDMI 1-re, nagy feketeség van csak és semmi más. Kipróbáltam az össes HDMI csatival, de ugyanaz az eredmény.Valakinek esetleg valami ötlete hogy mi lehet a gond illetve hogy mit bénáztam el ?

A monitorral kiprobáltam mind2 dvi csatit a videokarin, és úgy teljesen jól müxik.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A gép rögtön felismeri a tv-t, extended desktop-al, 2-es kijelzőnek, viszont amikor a tv-n átkapcsolom HDMI 1-re, nagy feketeség van csak és semmi más. Kipróbáltam az össes HDMI csatival, de ugyanaz az eredmény.