- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
ki is próbálom majd
nem tudja vki, hogy az autós navigációra mennyire alkalmas? mennyire részletes? saját mapot használ? kisebb falvakat is megtalál?9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Arthuro_Adam
őstag
Nekem teljesen jól működött minden esetben. Odataláltam mindenhova
Kisebb nehézségek árán, de sikerült felrakni az új verziót. Nekem jobban tetszik, mint az előző. Azt hiányolom, hogy mondjuk az est.hu nem rakható még ki a főmenüre, és kicsit akadozik néhol, de jó irányba haladnak a fejlesztések szerintem.
-
RootRulez
félisten
80 nagyváros a világból vagy hazánkból? Ez akkor csak új symbianos telókra lesz jó?
═════════════════════════════════════════
-
gerilee
aktív tag
Lassan egy éve használom, eddig 2 apró problémám volt vele. Gyömrőn akart beküldeni egy gyalogos aluljáróba és Érden hibázott egy kb 50 métert a célállomással. Egyébként hibátlanul navigált el mindenhova. A régebbi verziónak volt egy olyan hibája, hogy autópályák kereszteződésében pillanatra megzavarodott és nem tudta eldönteni, hogy alul vagyok, vagy a felüljárón. 3.03-tól már nem találkoztam ezzel a jelenséggel.
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
BiP
nagyúr
Ha Budapest benne lesz (szerintem igen), akkor már elégedett leszek. (+Debrecen, Miskolc, Szegeden van még villamos, de az a pár járat gondolom kisebb prioritással van.)
Meg azért nem bánnám, ha a Mo-i vasúthálózat is benne lenne. -
BiP
nagyúr
-
hesszan
aktív tag
milyen érdekes a webes google maps simán megbírkózik a buszokkal mindent csak akarni kellis.
nagy UP a fejlődésnek, remélem köv lépcső Bp busz troli is benne lesz néha jó lenne.(tényleg a troli is kötöttpályás), végleges verziót várom majd remélem ki fogja írni hogy van újabb kapjam le.
Aki a bétát felrakta: Arról irjon inkább hogy a trafic controlt /valósidejű közlekedési információk/ hogyan csinálja? (rendre a margit hidon akar átvinni BRR)
Netről szipkázza az adatokat? Az vajon országos? autópálya legalább. BP-n belül vajon? Rádióból TMC (vagy mi) kell hozzá füles?kivácsi vagyok rá
az integrált közösségi szolgáltatásokat ki lehet valahogy venni a menüből? hogy ne ajánlja fel? nem akarom a megosztást, ne akarom feltölteni ne akarom a meghívást stbstb Mivel nem vagyok fenn egyik közösségi portálon sem ezért a menüben a lehetőségét sem akarom. foglalja a helyet és igy is 10közül kell kiválasztani hogy épp mit akarok csinálni.
(tudom mivel nem vagyok fenn egyik közösségi portálon sem sikeres ember már nem lehetek)
Sungdurung
-
BiP
nagyúr
Webes felületen azért bátrabban lehet pazarolni a sávszéllel, mint egy mobilos alkalmazásnál.
De persze nem megoldhatatlan, csak macerás feltölteni és naprakészen tartani. Meg mondjuk google maps-en is csak buszmegállók vannak, nem vonalak, így ezek beleférhettek volna ebbe is, valóban. Nem hiszem, hogy egy későbbi fejlesztésbe nem fogják belerakni.
Troli félig-meddig kötöttpályás, de gondolom azért kerültek be először a sínen futó változatok, mert azokat az útvonalakat műholdképről baromi könnyen be lehet vinni a rendszerbe. -
törölt tag
tulajdonképpen a buszjáratoknál tök mindegy, hogy merre megy, az a lényeg, hogy megállók hol vannak, ez meg nem változik olyan sokat azért.
mondjuk azért csak hasznos lenne, mert mondjuk hogy egy példát említsek: Rómában nem olyan sok helyre megy metró vagy villamos, míg mondjuk busz rengeteg van. -
BiP
nagyúr
válasz #16820480 #14 üzenetére
Ha csak megállókat nézünk, akkor az nem nagy varázslat, azt tényleg betehetnék mondjuk a véglegesbe. (bár abból is nagyságrendekkel több van, -több adatot kell felvinni - mint kötöttpályásból.)
Én mondjuk nem bánnám, ha lehetne útvonalat is nézni. (hogy konkrétan merre kanyarodik a busz, az nem érdekel annyira, csak látható módon összekötné az összetartozó megállókat, hogy ne egyenként kelljen végignézni, hol mi megy.)[ Szerkesztve ]
-
Arthuro_Adam
őstag
Szerintem hosszabb távon csak idő kérdése, hogy teljes tömegközledési hálózatok belekerüljenek, viszont annak úgy van igazán értelme, ha szoros együttműködés jön létre a Nokia és a vállalat között. Így azonnal mennének a frissítések, elérhető lenne minden menetrend, változás, járatkimaradás.
Remélem ez lesz a következő lépcső a gyalogos közlekedés terén.
-
plus44
veterán
Ismerősöm használja, meg együtt is sokat, teljesen korrekt, tetszik az új "skin" is.
“This is where the road crashed into the ocean...”
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Projektor topic
- Gitáros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.