Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuz
tag
Melyik telóban van OV8830 ?
-
MR007RM
addikt
Én ettől függetlenül a 82mp -s pureview-ket várom tárt karokkal. A duplázásnak ott is el kell vmikor kezdődnie.
Ja és Symbianon.
Mert várni azt lehet nem bűn főleg ha dudorral is jó nekem. Akinek meg nem kell dudor az nem kap. -
DeathBat666
aktív tag
Jaja, nem a Megapixeleket kell erőltetni, hanem a minőséget.
-
leslie_smith
aktív tag
Ez már jó hír.Lehet tényleg befejezik a megapixel háborút meg a parasztvakítást.

-
noisia
aktív tag
Végre beindult a mozgolódás a mobil fényképezésben is mostanság.
btw. én a Nokiás pureview-ot is egészen jó innovációnak tartom, remélem ezek a fecskék elindítják végre a "nyarat"
! -
bladegery
senior tag
A 8 megapixel még mindig feleslegesen sok lesz szerintem, de nyilván visszafelé nem akarnak haladni.
-
falijja
őstag
Na végre van akiknek megjött az eszük ideje volt már ennek a lépésnek is...

-
JR.CSé
senior tag
Ezt vártam már régóta. Végre a gyártók is belátták hogy a megapixel háború helyett inkább minőség javulásra kell koncentrálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Nokia DT-900 vezetéknélküli töltő
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert várni azt lehet nem bűn főleg ha dudorral is jó nekem. Akinek meg nem kell dudor az nem kap.