- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
Dr. Akula #36 üzenetére
Na figyelj kedves géniusz: az üzleti világ azért áll át lassabban, mert kellően sok saját fejlesztésű, vagy cégre szabott szoftvert használnak, ami nekik működési szempontból lételemük, és akkor még nem is beszéltünk a biztonságról....Nekik hónapokba telik kitesztelni és átnézni az új op rendszerrel való működést, és csak utána bólintanak rá a váltásra, ami szintén nem azonnali tud lenni, mert ugye a boltnak mennie kell....tehát nagyon tévedsz ha azt hiszed itt a csili vili miatt teszi fel bárki is! Én sem azért raktam fel már megbocsáss, pedig én otthoni felhasználó vagyok!!! Szóval kikérem magamnak és a többieknek ezt a folyamatos lekezelő hangnemet, mindezt csakazért hogy neked legyen igazad!!!! Tévedni emberi dolog, így Te is tévedhetsz, és talán tévedsz is....
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- PR-Telecom
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Klaus Duran: 2025 dude
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest