- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
szóval te azt mondod, ha veszel egy notit akkor ne használd ki az erejét mert akkor hamarabb tönkremegy? minek raknak bele kétmagos procit akkor, hogy a táblázatkezelő és a böngésző közt gyorsabb legyen az alt+tab?
az én laptopom megy egész nap ha nem játszok akkor pl Catia ban szoktam tervezni dolgokat hát igen durva csak úgy ölöm a cuccost
ha meg nem vagyok otthon akkor is szépen töltöget egész nap, ha nem kell magammal vinnem
játék közben meg kb +5-8 fokot melegszik az én gépem ha ez megárt neki akkor eleve szarul vannak megcsinálva az alkatrészek
ez a kényelmesebb gépelni dologról meg anyit kell venni egy usb -s bill-t és kényelmes lesz az és nem a noti bill t koptatja szét az ember otthon, ha meg viszi a gépet valahova akkor ezt a pad izét se viszi magával... olyankor jó a normál dőlésszög is ? -
Akcept
tag
Nem gondolnám. Vannak melegedőbb gépek (+ esetleg játszanak is rajta), meghosszabbíthatják a gép élettartamát, arról nem is beszélve, hogy a gép hátuljának emelésével kényelmesebb gépelni rajta.
Amikor a gyerekeim gépe hosszabb javításra szorult, felváltva nyomták a laptopomon napi 14-16 órában nyár közepén
Szerk: Nekem nincs, de ha boltban látnék 5-7 ezerért normálisat, nem hagynám ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest