- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dallosj
csendes tag
Sziasztok. Kis segítségre lenne szükségem. Nem vagyok egy nagy telefon guru, így lehet láma módon fogom megfogalmazni. Lehet hogy a problémát már korábban kitárgyaltátok, uh. ne haragudjon senki ha nem olvastam vissza.
Szóval. Ha neten megnyitok egy pl. videa.hu-s videót, akkor gyönyörűen lejátssza, azonban nem tudok belepörgetni. Nem csak a videa-nál csinálja ezt, több videó megosztón is, bár a youtube ez alól kivétel. Megnyitja de csak léptetni lehet, belepörgetni sem a csúszkán sem sem sehogy nem lehet. Tehát, ha mondjuk egy 20 perces vidit akarok megnézni és mondjuk a 10. perctől folytatni akkor kénytelen vagyok megnézni újra?
-
dallosj
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Abszolút kezdő wp-s vagyok, sőt ez az első okos telóm /előtte N E72-esem volt/. Szóval a kérdésem az, hogy a viber telepítését követően, van-e lehetőségem arra, hogy a telefonkönyvből indított hívást viberrel tegyem, vagy szükséges mindig belépnem a progiba ha azzal akarom. Remélem érthetően le tudtam írni.
Egyébként teljesen jó a teló, szerintem elég gyors, bár vannak idegesítő dolgok, bár lehet csak szoknom kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- PS Plus előfizetések
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest