- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
A 9.98-ast valahogy lehet utólag magyarítani, téglásítás nélkül? (Sajnos rossz nyelvi variánst tettem fel így ebben valami indiai meg angol van csak.)
-
elistvan
őstag
Én is 9.98-at tettem fel, ráadásul vannak hibái. Például lassulások. És a zenelejátszó is érezhetően lassabban reagál a lejátszási listát is 250 file-ig menti. Illetve a listára teszi a csengőhangokat is a zenék közé.. A 9.97-ből találtam magyar szoftvert, de úgy olvastam, előzőt nem szabad visszatenni, mert akkor téglásodhat a telefon és nem kapcsol be.
-
jancsi000
csendes tag
Sziasztok.
Elég halott a topic.
Nos frissítettem 9.98-ra és mikor újraindult angol nyelvű lett a teló.
Hogyan tudnám magyar nyelvre visszaállítani?
Menüben nincs magyar opció.
Tudatlanságomból ered a mostani állapot. Azt hittem, hogy a T függőség is ezzel meg lesz oldva. De mint tapasztalom nem. -
Nalninh
csendes tag
sziasztok. látom már nem valami aktÍv ez a topic és nem is mai darab. de a minap segÍtséget kértek tőlem egy nokia 2700 classic t mobile függő telefon függetlenÍtésére. Sajnos nem nagyon találtam már semmit hozzá. tudna nekem valaki segÍteni ebben ?
-
elistvan
őstag
Mostanában a telóm nem látja az eddig tökéletesen működő 2 gigás kártyát csak sokadszori behelyezésre. Más is találkozott már hasonló problémával? Lementettem róla mindent leformáztam, de most is csinálja. Járt más más is így?
-
elistvan
őstag
Működik a telefon 4GB-os SD-HC-vel? (7.80-as szoftver.)
Kis kereséssel, meglett hogy igen.
-
bigyo108
aktív tag
üdv.
Rá lehet venni a telefont,valahogy, hogy az üzeneteket a memórikártyára tegye?
Előre is köszi. -
cyberkind
félisten
Üdv emberek !
Van 1 vodás 2700-ám és szeretnék letölteni a navifirm-el magyar szoftvert, segítenétek hogy melyik az ?
Köszönöm előre is ! -
Gery1987
őstag
válasz
elistvan #517 üzenetére
Konkrétan az eredeti szoftverhez képest ami a független verziókon volt csak (v 7.80) az újban (9.97), pl nincs benne energia takarékos mód. Ergó a fény egy adott beállítás ami egy idő után lejjebb kapcsol (ezzel egy időben a billentyűzet világítás teljesen kikapcsol) majd teljesen sötét lesz. Grafikai szempontból egy-két témához nyúltak hozzá, de az nagyon minimális. A zenelejátszó Black témája változott meg drasztikusan, a vezérlőfelület más lett. Mondjuk lassabb is lett tőle vastagon. A kijelző beállítása kimerül abban hogy legyen-e fényeffekt (ha van hívás villog mint állat, ez kicsit zavaró lehet főleg sötétben, de full néma üzemmódnál jól jöhet ha nincs rezgés sem beállítva), ezen kívül semmi. Ez lehet hogy korábbi frissítésnél is ki volt szedve de mivel független és T-s 2700-át használtam ezeket tudom összehasonlítani. Veszíteni nem lehet vele. De javasolt hogy szervizben legyen felrakva a szoftver. Ott le tudják pucolni az egész telót és újratenni az egészet. Az otthoni sincs gond, de az csak felülírja a szükséges dolgokat. Mást nem csinál. Én bevittem mert baj volt vele, és most jó. Stabilan megy.
-
Gery1987
őstag
válasz
elistvan #514 üzenetére
Nekem a 9.97-es van rajta. A T-Mobile által van kicsit megberhelve. Nos egy Nokia szevíz általi újratelepítés után már egész jól működik. A zenelejátszó itt is lassú, bár a sima kinézettel egy fokkal gyorsabban vált. Amúgy minden ugyanaz mint a régebbi szoftverben. Nagyon semmit nem szedtek ki belőle bár pár funkciót visszarakhattak volna. Szóval röviden...fel lehet tenni de nem biztos hogy nyersz vele bármit is.
-
elistvan
őstag
Valaki feltette már a legutóbbi ( azt hiszem 9.95) ös szoftvert a telóra? Anno 7. valamennyiről frissítettem 9.50 vagy 9.70-re de annyit értem el vele, hogy a zenelejátszó lassabban vált az egyes számok léptetése közben. Mik az újdonságok? Aki használja megosztaná? Van valami érdemleges is benne?
-
VaMik
tag
Sziasztok, a telefonomon a kijelző felső részén megjelent egy nyomtatott "E" betű. Mit jelent és, hogy lehet kikapcsolni.
-
lisy23
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Kb 2 hete belassult a telefonom, de annyira, hogy amikor hívtak, akkor csörgött, de kb fél percig nem mutatta még a hívót sem. Frissítettem a szoftvert, minden rendben ment, egészen tegnapig. Megint elkezdett belassulni.Még nem olyan vészes a helyzet, mint a múltkor, de nem szeretném ha odáig fajulna a dolog, mivel cégesként is üzemel a telefon.
Ja, a memóriák (sem a belső, sem a memóriakártya-1G-s) nincsenek leterhelve.
Mit tehetek? Egyébként nagyon szeretem a készüléket, nagyon meg vagyok vele elégedve!
A segítséget köszönöm előre is! -
Asifan
tag
Tökéletesen megy 8 gigás (90%-ban teli) kártyával. 1 évig használtam 4 gigással, probléma nélkül, most a 8 gigással egy nagyon picit lassabb a zenelejátszó, de nem számottevő.
Amikor berakja az ember a kártyát, pár percig békén kell hagyni, mire a zenelejátszó frissít. -
GEPESZ66
veterán
válasz
JamesHolden #504 üzenetére
A Nokia honlapján kell megnézni:támogatás/szoftver/frissítés/én tudok frissíteni.A lap alján az akkumulátor mögött lévő kódot kell beírni.
http://www.nokia.hu/tamogatas/szoftver/szoftverfrissito/can-i-update -
XGame
csendes tag
Valaki meg tudná mondani mekkora memória kártyát rakhatunk bele?
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Mi a legfrisebb hivatalos T-Mobile-os szoftver verzió száma a készülékre?
Csak azért kérdem, mert édesanyámnak most vettem egy ilyen telefont karácsonyra és ha szükséges a frissítés akkor kérnék kölcsön egy adatkábelt hozzá...Köszönöm
-
varazslolany
csendes tag
válasz
varazslolany #502 üzenetére
megoldódott
-
varazslolany
csendes tag
sziasztok, nekem olyan kérdésem lenne, hogy letöltöttem a telefonra témákat, bluetooth-on keresztül, azonban szeretnék törölni párat közülük mégsincs ilyen opció ha rámegyek a témákra...
Valaki tudna segíteni?
Köszönöm! -
GEPESZ66
veterán
A telefonon megtalálható a következő gyári téma
lack nth.
Honnan tudnám letölteni ezt a témát, csak kék színben?
A Zedge-n nem találtam meg.
Az interneten már láttam a telefon képét ezzel a kék színű felülettel. -
Tompie
őstag
Újra
Valaki, aki már próbálta, az érdekelne, hogy 4Gb vagy 8Gb memóriakártyát is jól tud kezelni?
köszi -
Marcsi23
csendes tag
Már próbáltam ezt is, még így be is töltötte (azaz mutatta a témát) de mikor rámentem,hogy alkalmazás, ugyanazt írta ki, a téma sérült, a telefon szürke alap témáját állította be.
De most megpróbáltam úgy,hogy a telefon memóriájában szabadítottam fel helyet,és már megjavult,mindegyik megy már,legalábbis eddig, Úgy néz ki,ez volt a gond, remélem jó marad.Köszi a választ!!!!
Üdv.
-
Marcsi23
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írtam és valaki tudna nekem abban segíteni,hogy miért lehetséges az,hogy egyik nap a telefonom engedi a letöltött témákat beállítani (memóriakártyára mentett) ma meg már csak egy kettőt enged a sok közül.Azt írja ki,hogy nem lehet megnyitni a téma sérült, érdekes tegnap még semmi baja nem volt ezekkel a témákkal,rendesen be tudtam állítani őket.
Egyszerűen nem értem...Lehet,hogy azért van,mert már kevés a kártyán a hely (kb. 70MB) , köze lehet ennek hozzá?
Sajnos nem vagyok Magyarországon és így csak online segítséget tudok kérni.Kérlek segítsetek!!!
Előre is köszönöm a válaszotokat!!!
-
meroly
veterán
A T oldalán elvileg fenn van, hogy fekete és szürke.
Szürkét sehol se látok a neten, elírás lenne?Elvileg Frost Gray az elnevezés. Valaki látott már ilyet? Kíváncsi lennék rá élőben, mert a nokia oldalon egy lehellettel világosabb csak mint a fekete....
-
Tompie
őstag
Valaki, aki már próbálta, az érdekelne, hogy 4Gb vagy 8Gb memóriakártyát is jól tud kezelni?
köszi -
8nemesis8
veterán
Köszi az infókat mindenkinek.
Szerintem apumnak tökéletes lesz, neki telefonálni kell meg ,hogy legyen megbízható.
Ennek pedig eleget tesz a véleményeitek alapján.
-
meroly
veterán
-
v.attis
őstag
Akkor most az elmúlt néhány száz hozzászólást egyszerre lenullázzuk és mindenki jöhet a negatív tapasztalatokkal....
Ezt bírom! Olyan mint amikor nem szólsz semmit az asszonynak, de egy kisebb vita kezdetén hírtelen a földbe tiprod a sok aprósággal amit ki nem állhatsz! Király!
Végülis lakva ismerjük meg a másikat. Ugyanez érvényes erre a telóra is. Szerintem gagyi egy telefon, de nagyon. Ennél sokkal okosabb volt a két éve vásárolt Motorolám és az már akkor is lejárt terméknek számított a piacon.
Egy a lényeg: telefonálni lehet a 2700-assal is. Aksija jóféle (nálam), viszonylag szép fotót csinál. Írkálni elég nehéz a billentyűzetén, amúgy egy átlagos telefonnal szembeni elvárásnak megfelel! -
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Most készülök apukámnak venni egy nokia 2700at. Kérdésem:
Van e valami ok amiért nem ajánlott megvenni?
Eddig szitne csak jót olvastam róla.
Előre is köszi. -
meroly
veterán
válasz
bordaszilar #479 üzenetére
A 3110 strapásabb, gyengébb a kijelzője, de cserébe tovább bírja az akku. A 2700-nak rosszabbak a gombjai, viszont egy lehelettel szebb képeket csinál.
Sztem a 3110c-t vedd! -
bordaszilar
csendes tag
kérlek segítsetek!mejiket vegyem meg?
-nokia 3110 classic
-nokia 2700 classic -
benjam
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a telefonon lévő térképben hogyan lehet bemérnia "Jelenlegi GPS pozíciót"? -
Tompie
őstag
Újra, hátha valaki tud nekem válaszolni:
Aki már próbálta, tesztelte max. hány gigas memóriakártyát kezel stabilan a teló? (4Gb,8Gb?)
köszi
-
Tompie
őstag
Az a hangtisztaság funkció ki/be kapcsolása mire jó pontosan?
-
Tompie
őstag
Hali!
Tudja valaki hol lehet kapni hozzá ezüst billentyűzetet? , hogy így nézzem ki mint ez itt.
köszi -
Tompie
őstag
Hali!
Aki már próbálta, tesztelte max. hány gigas memóriakártyát kezel stabilan a teló? (4Gb,8Gb?)
köszi -
x.Koki.x
csendes tag
nem lehet a vodás simel se mást hivni se a kártyát nem lehet hivni tehát elég lavoszinü hogy sajnos levan tiltva a telefon akkor ilyenkor nem lehet már vele semmit csinálni? kuka?
-
x.Koki.x
csendes tag
üdv mindenkinek egy ismerösömtöl kaptam egy ilyen telefont és azt mondta hogy ö nem tudja használni és hogy tudok e vele valamit kezdeni. Megnéztem mi lehet a baja és ilyen problémák léptek elö hogy amikor bele tettem egy pannonos kártyát akkor azt irta ki hogy " a telefon korlátozva" volt ott egy ilyen felirat is hogy "felold" rányomtam kérte a "korlátozás kodját" amiröl fogalmam se volt mi az igy hát kivettem és bele tettem egy vodás kártyát azzal szépen el is indult gondoltam hogy igy tehát természetesen vodafon függö a telo de amikor hivást akartam rolla inditani akkor azt irta ki hogy "hiba a kapcsolatban" ennek mi lehet az oka? és hogy lehet megoldani hogy ne legyne hiba a kapcsoaltban? levan tiltva a telefon vagy mi a baja?? segitsetek kérlek
-
v.attis
őstag
Lehet egy kérdéssel több? Miért szar a rádió?
Nem áll meg egy hullámhosszon, hanem szépen lassan de állandóan körbejár az egész FM sávon. Mindegy, hogy tárolom az adót, vagy nem, kikapcsolom az RDS-t, vagy nem, Automatikus csatornaváltás (AF) sem tényező, ugyanazt csinálja.
Mondjuk nálunk a neo fm a 103 MHz-en van, odaállítom, vagy a tárolt csatornákból kiválasztom. Megy is szépen, majd néhány másodperc múlva tovább araszol. Szépen lassan végíg keres miközben a kijelzőn marad a 103 MHz-en. Így gyakorlatilag a sok zúgás között minden rádióadó bejön néhány másdopercre.
Gondolom ez szoftverhiba. Mi lenne a megoldás? Nincs valakinek egy megbízható utólag telepíthető rádiója ehhez a telóhoz? -
v.attis
őstag
ez azért túl egyszerű megoldás lenne. Mellesleg mióta megvan a telefon, mindíg minimumon van, de ez is túl hangos. Ha 3-ason van már csúnyán torzít is, így legszebben minimumon szól, csak hangos, túl hangos. Lehet, hogy majd lemásolom a hangfájlt és számítógépen lehalkítom, aztán visszateszem. Más megoldást nem látok.
-
v.attis
őstag
Van a motorolánál egy progi, amivel tudom módosítani a telefon hangerejét a különböző helyzetekben. Pl a sztereó headset erejét feljebb vittem és adtam rá basszust, a csengetést meg lejjebb. Így ugyancsak a 1-7 -íg lehetett állítani a fokozatokat a telóban, de azok más értéket képviseltek, mint azelőtt.
Na ez kellene nekem a nokiánál is. A csengetés és a zenelejátszó is túl hangos a legkisebb hangerő fokozaton is. Tudjátok... pici gyerek a lakásban, kevés alvás a szülőknek, minden zaj sok tud lenni. Megcsörren a telefon és a frász kerülget mindkettőnket, mert olyan hangos még így is. Csak azzal ne jöjjön senki, hogy használjam a rezgést, vagy válasszak halkabb zenét rá. A rezgés is brutális ha a szekrényen vagy asztalon van a teló, és a csengőhangom meg kb 4 éve ugyanaz, nem kell másik. Egyszerüen csak le szeretném halkítani a telefont. -
meroly
veterán
válasz
littlelion21 #451 üzenetére
És ha a kilépést nyomod?
-
meroly
veterán
válasz
littlelion21 #449 üzenetére
Az én párom a céges 3110c-met használja, mióta megkaptam. -
meroly
veterán
válasz
littlelion21 #447 üzenetére
Ja hogy párod 2700-val te meg 6500c-vel nyomod?
-
meroly
veterán
válasz
littlelion21 #445 üzenetére
Ha kilépést nyomsz, akkor megkérdezi, ha pirosat akkor nem hanem automatikusan menti a vázlatok közé. Nekem így rémlik.
-
meroly
veterán
válasz
littlelion21 #443 üzenetére
A 2700 nem kérdezi meg?
Már nem emlékszem. -
v.attis
őstag
Nem lehet állítani az ébresztés hangerejét? Le van valamennyire halkítva a telefon, de az ébresztés olyan hangos, hogy hajnalban a szívroham kerülget amikor megszólal.
-
meroly
veterán
válasz
littlelion21 #437 üzenetére
Én azt sem tartom túl jónak, hogy ugyanott marad az sms szövege ha elküldtem (6230i), akkor már jobb a 2700 megoldása, hogy elmenti ha kilépek és kitörli ha elküldtem (persze elküldöttekből nem).
-
elistvan
őstag
Még mindíg zavar 2 dolog:
1, 6230i-nél ha sms-t írsz, és netán félrenyomsz kilépsz véletlen a szerkesztőből és visszamész akkor nem kell előről kezdeni, hanem megőrzi ott ahol járták, azaz folytathatod.2, Szintén sms írás: Mikor üzenetet írsz 1000-ről számol vissza és nem 160ról. Ezt nem lehet átállítani?
-
v.attis
őstag
Van valami témaszerkesztő alkalmazás számítógépre? Az .nth fájlokat szeretném szerkeszteni. Leszedtem pár elég jó témát, csak a háttérképeket szeretném a menük alatt megváltoztatni.
Egyébként milyen szoftver van ezen a telón? S60, S30 ezeket én nem értem egyelőre. -
v.attis
őstag
Mielőtt hozzákezdenék a telefonomat babrálni és saját kezűleg átformálni, nagyvonalakban leírná valaki, hogy hogyan lehet rá skineket (témákat) tenni?
Kell hozzá usb kábel? Vagy egyszerüen rámásolom a telefonra? Esetleg memóriakártyáról nem települ fel? -
v.attis
őstag
A nokia pc suite milyen program? Fizetni kell érte?
A motorolánál voltak olyan progik, amivel teljesen át lehetett alakítani a telefon menüjét is. Ezt meg lehet oldani nokiánál, konkrétan ennél a telefonnál? A főmenüt egy kicsit szeretném átrendezni, mert van két üres hely, meg két internetes-wapos ikon. Egyiket sem használom, tehát lenne négy ikonom, amit hasznossá szeretnék tenni. -
v.attis
őstag
Sziasztok!
Most vettem ilyen telót, motorola után és sajnos nagyot csalódtam benne. Sosem volt még Nokia telefonunk a családban és nagyon meggodolom, hogy lesz-e még.
Azért néhány dolgot megemlítek, hátha tud valaki megoldást rá.
1., Tényleg nem lehet egyéni csengőhangot rendelni a telefonszámokhoz, vagy csak én nem találom?
2., Tényleg nem lehet a kijelző fényerejét állítani, vagy csak én nem találom?
3., Tényleg nincs egy rohadt óra sem a kijelzőn alapállapotban? Hát valamit azért jó lenne látni anélkül, hogy olajos kézzel nyomkossam a gombokat...!
4., Tényleg nem lehet a kijelző világításának idejét állítani?
5., Tényleg nincs semmi egyszerű módja annak, hogy minden menü nélkül egyszerüen állítsam a csengetés hangerejét bármikor? A motorolánál még azt is beállíthattam, hogy pl az ébresztés, meg az sms milyen hangerővel szóljon.
Szóval ezek ilyen nagy dolgok lennének, hogy a Motorola már 4-5 évvel ezelőtt beletette az akkori olcsó mobilokba, a Nokia meg egy alsó-közép kategóriásba se tudja beletenni? -
elistvan
őstag
Tudnátok ajánlani pár jó játékot a telóra? (Elsősorban ilyen mászkálós vagy ügyességi v logikai érdekelne)
-
elistvan
őstag
Akinek kell, van egy Nokia hs-45+ad-57 fülhalgatóm ami sokkal jobb a gyári hozzá adottnál ugyanis az 5310xpressmusichoz ilyet adnak alapból illetve egy CA-101-es micro usb kábelem is!
-
meroly
veterán
válasz
Gyula bacsi #417 üzenetére
Biztonságtechnikai okokból, de konkrétan nem tudom miért ártana a töltés a rezgőnek....
-
-
meroly
veterán
válasz
Gyula bacsi #415 üzenetére
Te baszarintasz el valamit, mert nálam határozottan emlékszem, hogy anno működött.
Nincs a számhoz beállítva hívócsoport? Mert akkor az az alapértelmezett, nem az aktuális üzemmód. -
Gyula bacsi
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne ezzel 2700-assal kapcsolatban. Próbálom beállítani hogy néma üzemmódban (meg úgy általában) működjön a rezgő jelzés. Elvileg be is van állítva (a Beállítások -> Hangok -on belül bekapcsolt állapotban van). Mégis amikor megcsörgetem a telefont abszolút, de nem rezeg.
Tényleg nem műxik ez a dolog? Vagy a telefon szar? Vagy én baszarintok el valamit?
-
Benőke
őstag
Nem is tudom mióta van meg az aszonynak 2-3 hóbnapja. A hangminőség kritikán aluli egy nokiához képest. Egy 1k Samsungnál ez elfogadható kompromisszum, itt nem. Egy ideje nem csörög a telefon sem. Megint megy a szervízbe... Remélem nem úgy kapjuk vissza hogy semmi baja és nem csináltak vele semmit, mert ráborítom az asztalt valakire. legalább egy SW frissítést nyomjanak rá
( Nagyot csalódtam a Nokiában. Ha a szervízben sem oldják meg a problémát akkor ez volt az ucsó nokia amiért pénzt adtam...
-
Lyrem
csendes tag
Hát a maszatosság annyira nem zavar.
Erről a majmos témáról nem tudsz semmit? Nem emlékszel, te telefonodon volt-e?Ja, és még egy kérdés: az miért van most, hogy sok helyen (edigital pl) a 2730 olcsóbb, mint a 2700. Elvileg az fejlettebb egy fokkal nem? Mert ez alapján így nem értem... Vagy van neki valami rejtett hibája?
-
Lyrem
csendes tag
Hello!
Én ma voltam árkád media m-ban, ahol ki van rakva 2700 is meg 2730 is és nagy dilemmám, hogy nem tudom, melyiket válasszam, vegyem? Sokáig a 2730 tetszett jobban, de ma valahogy a 2700 mégis tetszetősebb volt. Fú, micsoda problémák, igaz?Viszont egy nagyon komoly kérdésem lenne hozzátok: van-e a 2700-ban olyan monkey névre keresztelt zöldes hátterű majmos téma, amilyen a 2730-asban és a 6303-ban is van? Mert nagyon belé szerelmesedtem és ha nincs, akkor maradok a 2730-nál.
Egyébként akinél járt már mind a kettő, melyiket ajánlaná inkább? Nyomkodás közben úgy éreztem hogy a 2730-as vhogy jobban recseg-ropog. De lehet, hogy ez csak annak a darabnak a hibája ami ki van állítva?
-
-
Narancs
őstag
Hali!
Memórikarit ki lehet venni a telefon kikapcsolása nélkül? Nem merem kipróbálni, nehogy hazavágjam ha mégsem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest