Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMSZoli
tag
Hát, én is Shuttle-t vettem, vagy jó 5-6 éve, SN95, A64 3000+-al
Rezzenés nélkül teszi a dolgát, és azon kívül, hogy adagoltam neki +1.5GB memóriát és egy újabb HD4650 videókarit a 9550 után (voodoo 3500TV lecserélve), semmit nem csináltam rajta, naponta megy 4-12 órát. Internet, munka, játék.
Csöndes és atombiztos.
Jó, igen húzós volt az ára mikor vettem, de közel 6 éve ugyanaz a PC-m van, és mindent meg tudok vele ma is csinálni. Nem sok gépről mondható ez el...
A biztonság kedvéért beletettem pár hónapja egy Opteron-t, hogy az Age of Chivalry jobban menjen vele, máskülönben teljesítette minden elvárásomat. Csodálkozom, hogy valakinek hangos volt, az IBM után a legcsendesebb gépnek ismertem meg, nagyon jól kitalált a hűtési rendszere, másodpercek alatt átöblíti hideg levegővel a teljes gépházat.

Shuttle über állesz :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson EB-FH06 projektor, CSAK 770 óra a lámpában! ÚJ ÁRA 250.000Ft-tól indul !
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- Bose QuietComfort Ultra fejhallgató
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Xiaomi TV A Pro 43 2026, bontatlan, garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest