- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
Elég unalmasnak tűnnek így elsőre ránézésre.
Samsung Galaxy S23+
-
janeszgol
félisten
Az 5 col annnyira compact, mint manapsag az 5.5 phablet. Eleg szomoru, hogy valami utos 4.5 colos hd felbontasu kutyu nem lesz.
-
Az A7 ben 3 g ram és 32 tároló lesz 8 maggal.
Biztos lesz vagy 80 rongy.[ Szerkesztve ]
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
Szabcsizz
őstag
Szokásos Alcatelek...
Inkább valami flagshipet látnék már tőlük. -
Soleco
tag
6 col Hd-ban és telefon LTE nélkül? Ezek tudják mire vágyik a nép!
-
Ricardo
titán
Ez így első ránézésre elég gyenge felhozatal.
-
Szabcsizz
őstag
-
veterán
-
Matada2.3
veterán
Inkább az Idol 5 és 5s-ről lennének már pletykák. Ezek a készülékek eléggé unalmasak.
Finn the human
-
-
Watchdog
aktív tag
válasz holozis_HUN #9 üzenetére
Az IFA alatt lennék rájuk igazán kíváncsi...
-
tipuka
addikt
csodálkozom még, hogy nem mentek csődbe...
-
dutrás
őstag
Inkább ne! Idol X Idol X+ sem vol sikeres. Rengeteg hibával küzdöttek.
Az alsó kategória meg inkább vicc. Környezet szennyezésért büntetni kellene őket.
A középkategória is csak hellyel közzel eladható. Borzalmasan vannak optimalizálva a telefonjaik.[ Szerkesztve ]
P50 pro/P40 Lite
-
Ceree
senior tag
Nekem 997D volt, sot a mai napig megvan. A gyatra kamerat leszamitva remek telefon lett a JB frissites utan, teljesen meg voltam vele elegedve. Ennek tudataban ha befutna egy specifikacioban es tesztek alapjan is korrekt, stabil telefon, en siman valasztanam az Alcatelt. De sajnos az utobbi par telefonjuk / bejelentesuk nagyon nem meggyozo...
Másolat_eredetije
-
Halkow.
senior tag
Azért ne könyveld el 100%-ra hogy kuka, idol 2s után nekem se volt bátorságom mégegy alacatelt venni de most itt vagyok és több, mint egy évi használat után még egy fagyást se produkált a platinum 7-es.
Ha nem nyúlnak bele a stock androidba akkor hibátlanok a telefonjaik pl: Vodafone Smart Platinum 7 (idol 4s).
Témához kapcsolódva én azt sajnálom ha az idol 5s tényleg ips-sel, 1080p-vel és s625-jön és kisebb akkumlátorral jön akkor csalódás lesz és egyben visszalépés az idol 4s-hez képest.
[link] -
janeszgol
félisten
Az Alcatel Pop C1, C2, C3 kiválóan optimalizált a 4.2.2-vel. A Vodafone Smart 4 Mini szintén, sőt az KitKattel is frankó. A Vodafone Smart First detto. De ez elmondható valamennyi (igen sok) 2013 és 2015 között megjelent készülékeikre, telefon és tablet egyaránt. A Voda sajátmárkásak közül csak az Alcatelek jók. Stabilak, tartósak. Egy kivétel van, az a Prime 6. Ott sokáig bug volt a restart töltőre tevéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest