Négy új Alcatel jöhet az IFA előtt

Hirdetés

Az Alcatel általában több új modellel szokott készülni a nagy kiállításokra, és bár leginkább az Idol 5-öt várnánk tőlük, egyelőre olcsóbb és egyszerűbb mobilok képei és információi terjednek berlini pletykaként. Ilyen például az Alcatel A7 XL, ami egy 6 hüvelykes kijelzővel szerelt, méretes phablet, IPS LCD kijelzője 720 x 1280 pixel felbontású, szélein pedig 2.5D lekerekítések felelnek az esztétikáért és a kellemes tapintásért. A fotó nem mutatja a hátlapot, de állítólag dupla kamerarendszer kerül rá, még ha az egyik legtriviálisabb, 12 + 2 megapixeles fajtából is.

Az A7 XL lesz az óriásphablet
Az A7 XL lesz az óriásphablet

Az Alcatel A3 Plus máris két helyet foglal el a listából, hiszen 3G-s és LTE-képes változata is lesz, jó eséllyel eltérő rendszerchippel, viszont azonos külcsínnel és 5,5 hüvelykes, 720 x 1280 pixeles kijelzővel. A különbséget kizárólag az ujjlenyomat-olvasó jelenti, az egyik hátlapi fotón ott van a kerek érzékelő, a másikon nincs.

Ujjlenyomat-olvasó az egyik A3 Plus-variáns hátlapján
Ujjlenyomat-olvasó az egyik A3 Plus-variáns hátlapján [+]

Aki a kompakt méretosztályban keresgél, annak az Alcatel U5 HD lesz legközelebb az igényeihez, noha 5 hüvelykes kijelzővel már nem nevezhetjük aprócskának. Szintén 720p a felbontás, a hozzá tartozó rendszer pedig friss, Android Nougat lehet. A ház ugyanakkor jó eséllyel műanyag, és az állítólag különleges szelfiképességeket biztosító kameráról sem árultak el semmit. A termékeket tehát várjuk, közben pedig reménykedünk benne, hogy az Idol 5-sorozat első tagjai is befutnak rövidesen.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés