- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szata.68
senior tag
válasz
M_AND_Ms #18504 üzenetére
Olyan a routerem (Asus RT N15U) elvileg ,de nem merültem bele a tomato témába.
Regisztáltam a NoIP-n, elvileg működik a dolog,de még mindig nem tudom mit kellene beírnom az owncloud app bejelentkező képénél a "Kiszolgáló címe https://..." mezőbe.
Ebben tud valaki segíteni? Jó helyen tapogatózok egyáltalán?(noip hostname aktív,meg letöltöttem azt a DUC modult is)
-
szata.68
senior tag
Sziasztok!
NSA310S-et használok,meg is vagyok elégedve vele,viszont szeretném használni saját felhőként is.
Igazából csak annyit szeretnék ha lehet,hogy a fájlaimat elérjem távolról,akár mobileszközről.
Mi a legegyszerűbb módja a dolognak szerintetek? (a routeren nem tomato van-elvileg lehetne-, nem értek a dologhoz igazán,és extra igényeim sincsenek ezért írtam,hogy minél egyszerűbben)
Láttam,hogy van owncloud gyári csomag,de elvesztem a beállításokban (megvettem az androidos appot,de egyből már a kiszolgáló címének megadásánál elfogyott a lendület).
Érdemes ezt használni,vagy van jobb/másik megoldás?Köszi szépen előre is aki válaszol!
-
szata.68
senior tag
válasz
Anonymus23 #16005 üzenetére
Hát úgy gondoltam, hogy a világ bármelyik wifijéről
-
szata.68
senior tag
Helló!
Van egy jól működő NSA310S-em. Azt szeretném, hogy el tudjam érni a rá letöltött tartalmakat wifiről akkor is ha nem vagyok itthon. Tudom, hogy aki benne van annak nem nagy dolog a beállítás, de sajnos nekem se tudásom, se időm beallitani, ezért keresnék valakit aki ebben tudna segíteni, természetesen nem pusziért cserébe.
Ha van bárki akkor légyszi írjon egy pm-et.
Köszi
Tamás
-
szata.68
senior tag
Van esetleg köztetek pécsi, aki keni-vágja a dolgokat?
-
szata.68
senior tag
Helló
A 310S-nek meg a 325v2-nek vajon ugyanolyan a tápja? (csak kihúznám a 310s-t, és bedugnám a 325v2-be ami még nincs is meg ha lehet)
Tud esetleg valaki eladó, új 310S-t? Nézegettem a neten,de nem találtam sajnos. (ha nem lesz,akkor veszem a 325v2-t)
-
szata.68
senior tag
Korai volt az öröm,megint elszállt. A HDD led piros,és amikor bent van akkor elérhetetlen,ha nincs akkor semmi gond. (webes felületen)
Gondolom ez tényleg a vinyó hibája. Ugye? -
szata.68
senior tag
válasz
Anonymus23 #13404 üzenetére
A múltkor sem ffp alól tettem fel,de akkor simán megtaláltam. Most nuku.
-
szata.68
senior tag
válasz
shteer #13396 üzenetére
Nem, egy reset segített. (gondoltam túl béna dolog,azért nem írtam)
Viszont egyből előjött egy probléma,ami nagyon idegesít.
Eddig ment a dropboxból indított letöltés, és most is próbáltam beállítani, de egyszerűen nem találom a settings.json-t. Kerestem már mindenfelé,de biztos rosszul. (ilyen helyet se találok,ott kezdődik a baj: /i-data/.system/zy-pkgs/config/Transmission)
Tudna valaki segíteni,hogy újra megtaláljam? -
szata.68
senior tag
Helló
Egyik napról a másikra nem érem el a nas-t. ( se a webes felületen,se a tv-ről)
Hátul a LAN kábelnél csak a sárga led villog, a zöld nem.
Próbáltam resetelni,de nem oldódott meg. :/
Van valakinek valami ötlete,hogy mit kezdjek vele? -
szata.68
senior tag
Helló
Tudja valaki,hogy hogyan kell formázni a HDD-t a NAS webes felületén keresztül? Olyan gondom van,hogy pirosan világít a HDD led. A webes felületen látja a hdd-t,de nem találok format opciót.
PC-n megnéztük a vinyót,és talált 1 bad sectort a gép. Azt javasolták nekem,hogy csináljak egy formatot,és akkor rendbe jön. Igaz lehet?
(itthon laptopom van,és csak a nason keresztül érem el a hdd-t)a mostani helyzet:
Állapot Név Hőmérséklet Teljesítmény Típus Kötet neve Model név Kapacitás
Rendben disk1 27 °C Good jbod Volume1 WD20EFRX-68EUZN0 82.0 1.82 TB
-
szata.68
senior tag
Mindenkitől elnézést kérek,de szerencsére sikerült,hibátlanul működik!!!
Köszönöm szépen a segítséget!
-
-
szata.68
senior tag
Király,most megcsináltam így ahogy írtad,az a biztos.
Azt hogy értetted,hogy net nélkül tegyem fel? Hogy érem el a NAS-t net nélkül?
(a watch-dirnek az admin/Dropbox/FromDropboxot írtam - az elvileg jó lehet,ha a telefonomról letöltött .torrent fájlokat beleteszem a dropboxom Drop2NAS mappájába,ugye?)tényleg bocsánat a sok amatőr kérdésért!
-
szata.68
senior tag
"telnet backdoor-on keresztül"
erről fogalmam sincs
"vagy a telepítő csomagot kibontod, módosítod a settings.json -t ahogy akarod, újra összeállítod a csomagot, visszarakod a nasra, és net nélkül feltelepíted."
Ez egyszerűbbnek hangzik. Megtaláltam a telepítőket (\\NSA310S\admin\zy-pkgs mappában) de nem tudom hogy kellene kicsomagolnom. (Transmission_2.82_arm_002.zpkg) Jó helyen keresem egyáltalán?
Bocs,de nagyon vakon vagyok ebben a témában... -
szata.68
senior tag
Helló
NSA310S-em van, pár hónapos. Olyan problémám van vele,hogy amikor bekapcsolom pár percig látja a gépem a hálózaton (meg a MED600 is), aztán elérhetetlen lesz. (Egy pár héttel ezelőttig jól működött)
Nem változtatok meg közben semmit,de mindig eltűnik.
Resetet próbáltam,de hiába tartom a kikapcsológombon az ujjam jó sokáig,csak 2-t csippan,és kikapcsol. (ha jól olvastam 3-at kellene,és akkor resetel mindent)Mit javasoltok,mit csináltam rosszul? Esetleg garanciás dolog?
-
szata.68
senior tag
válasz
Anonymus23 #11373 üzenetére
Ez gigabites... [link]
-
szata.68
senior tag
Még visszavihetem 3 napig-mondjuk ilyet nem szeretek csinálni,de ha tényleg ennyire gáz,akkor lehet,hogy megteszem. (amúgy a feltöltési sebességem megnőtt)
300Mbps-t ígér, ez az adatlapja.
Tényleg ennyire kula?Hát,kezdtek meggyőzni,hogy vigyem vissza... Akkor 15 lesz helyette szerintem. MM-ban csak levásárolni lehet,vagy visszaadják a pénzt is?
-
szata.68
senior tag
Most ott tartok,hogy (hirtelen) vettem egy N12U+t a MM-ban 11k-ért. Tetszik, 2x 5dB-eles, gigabites.
Nagyon elkapkodtam? Eddig amúgy jónak tűnik,én nem akarok sokat babrálni vele... -
szata.68
senior tag
Van egy furcsa,de idegesítő problémám. Gyári TM-et használok,és ha letöltök egy torrentet,akkor pont mielőtt leérne, 99,99%-nál meghal a rendszer. Eltűnik a NAS a hálózatról,és elérhetetlen lesz. Már 2 torrentnél is csinálta,és csak ilyenkor,a végén. Újraindítás után visszaugrik kb 98%-ra,és ha szüneteltetem a letöltést akkor semmi baja.
(1 filmet már letöltöttem vele,ott nem volt baj,de ennél a másik kettőnél igen)
Van valakinek tippje,hogy mi van rosszul beállítva? Nekem lövésem sincs... -
szata.68
senior tag
Helló
Bocsi,kicsit off lesz,de azért nem annyira.
Van egy Med600-am,meg egy ZyXEL 310S NAS-om. A routerem TP-Link 741n.
Arra gondoltam,hogy lecserélném a routert,mert úgysem annyira jó.
Milyen routert ajánlanátok,ami azért anyagilag vállalható,de mégis jó?
Saját felhőn a későbbiekben gondolkodom,ha ahhoz kell valami spéci tudás,akkor azt jó ha tudná. -
szata.68
senior tag
válasz
enginev3.0 #11345 üzenetére
Azóta nem változtattam semmit,de pont most elindult
(egy olyannál,ami most töltődött le - lehet,hogy így normális,csak az utorrent nyomta vissza menet közben is)
-
szata.68
senior tag
Milyen beállítási hibám van,ha a letöltés megy szépen,de a feltöltés 0? (gyári TM kliens)
-
szata.68
senior tag
Tudom,hogy itt a fórumban minden le van írva,de sajnos nincs időm átolvasni az egészet,hiába lenne nagyon hasznos.
Ha valaki tud privátban segíteni az elejétől a fullos beállításokig, tanácsokat adni a használatban annak szívesen fizetnék így mindenki jól járna. Pm-ben várom a jelentkezőket,remélem lesz aki rám tud szánni egy kis időt. -
szata.68
senior tag
Az miért van,hogy ha a NAS gyári torrentkliensét használom (Chrome-ban megnyílós) akkor tud 2,5MB/s-al tölteni,amúgy meg 1MB a limit utorentben?
Eddig is mindig 1MB/s volt a NAS előtti időkben,csak most furcsa,hogy az meg tud 2,5x gyorsabban...Ha esetleg van valaki akinek van NSA310S,és Mede8er600 kombója,és kedve,türelme szívesen venném ha tudna segíteni a behangolásukban. (karácsonyi ajándékok,úgyhogy nagyon az alapoknál vagyok tudásilag)
-
szata.68
senior tag
Helló
A 310-es kezeli a SATA3-as vinyókat is?
-
szata.68
senior tag
Helló
Bele lehet tenni ebbe 2,5"-os vinyót is? (akár kis módosítással)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest