- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
Igazából szeritem kiveszed a fiókból a levedlett droidot, factory reset, rádobni egy big launchert, és kész a nagyitelefon.
-
slimshady
senior tag
Az ötlet jó.
-
Nagymuter (78éves) tök jól elvan egy flipes Alcatel 2012-vel.Hangszórója hangos,messziről is meghallani ha csörög,beszédhangszóró tiszta és hangos,akkuja jól bírja,flipes így elég csak összecsuknia és mehet a zsebbe (az előző nokiáját soha nem zárta le,csinàlt is érdekes dolgokat zsebben)
Telefonálásra használja,arra meg tökéletes. -
ChuckyCheese
tag
Mi az a "rengeteg több funkciógomb"?
-
Crafter32
őstag
Én sem láttam még normális időseknek szánt telefont. Egy sima sms olvasás egy hagyományos Nokiaval azt hinné az ember egyszerű, de egy 86 éves ember mégsem tudja, mert belezavarodik a menüben vagy nem tudja elolvasni éppen.
A gombokat sem úgy kezelik ahogyan a fiatalabb korosztály. Egyszerűen nem érzi, hogy benyomta-e vagy sem?! Ezek a négy irányú gombokat már nem is tudom hová sorolni. Nem értem kinek gondolják ezeket a telefonokat. Egy tuti telefont vennék, de túl bonyolult vagy nem egyértelmű esetleg túl kicsik a karakterek. -
macskea
őstag
Jelenleg akarunk egy telefont venni egy idős úrnak, és jelentem, az ő készülékeik is tele vannak bagatel hibákkal, amik miatt ugyan azok a problémák adódnak velük, mint egy fele annyiba kerülő featurephone-nal. Nem csoda, ha szorongatja őket a kínai konkurencia. Minősíthetetlen, az előlap síkjába süllyesztett gombok, négy irányú navigációs gomb közepén az ok-val, sorolhatnám... van célpiacuk, csak sajnos nem értették meg az igényeiket (illetve sok esetben a fizikai korlátaikat).
-
7s26c
őstag
Legálabb van célcsoportjuk
-
aytukabozs
addikt
Jaj. miért van egy pokemon labda a teló elején?
Szívós egy cég, nem mondom. 16-17(20?) évvel ezelőtt még árultam a DECT telefonjaikat.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Milyen egeret válasszak?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bevezetés a wokok világába
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest