- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ennél alkottak jobbat is, nem győzött meg, a kinézete pedig tizenkettő egy tucat.
-
janeszgol
félisten
Én szeretem a Huawei megoldásait. El is határoztam ,hogy idán inkább nem a Sony M4-et veszem meg, hanem a Huawei P7-et, amit anno eredetileg akartam (és Sony M2 lett belőle). Lehet használtan függetlenül megkapom 50-60 ezerért a nyáron.
Viszont ez a kettő jól néz ki, de karcsúnak néznek ki.
-
gerii
addikt
Úgy látszik a kiváló órájuk után nem maradt épeszű ember a telefonos szekcióban.
-
barna70
csendes tag
Első telefonnak jó / 8 -12 évesig/
-
törölt tag
Nem tudom milyen régióba szeretnék majd helyezni, de azért bővel van házon belül is konkurencia. Szóval egy kicsit értelmetlen. DE még nem tudjuk hogy fogják majd sorolni az újabb modelleket, melyik kerül majd szolgáltatóhoz. Nekem konkrétan nem tetszik ez sem, meg a Redmi sem.
-
törölt tag
válasz
tothmaxy182 #2 üzenetére
Ezt érdemes azért még fenntartással kezelni, mert ez lehet még 150 euró is. Bár sajnos van benne némi realitás. Házon belül is van konkurencia ebben a formában. Magyar árakkal meg manapság nem is érdemes számolni..
DS39:
Majd ha a többi gyártó sem kategóriától teszi függővé a dizájnt. Mert nem mindegyiknél ekkora. -
DS39
nagyúr
hulladék, tepsi méretben. köszönjük Huawei.
ezekről a batár kávákról mikor szokik le ez a gyártó?egyetlen pozitívuma a bemutatott készülékeknek, hogy nem a kijelzőn vannak a "gombok".
-
tothmaxy182
őstag
5 hüvelykre karcsú lesz ez a felbontás...
Meg amúgy is, 5 col...(#1) porterocka: 200 Euró? Azaz 60ezer forint? Annyiért szerintem találni jobb ajánlatot... Redmi2!
-
törölt tag
4 gigás.
Nem hivatalosan, vagy félhivatalosan 199 euróra lehet számítani. Ez persze majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest