- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
keszulek alatt a szemedre gondoltam.
melyik videorol van szo? meglesem telon laptopon es tv-n is. hatha. ja a cikkben levo... srry... nezem mar
latom mire gondolsz. eddig nem tunt fel de sztem ez nem az s6 hibaja hanem amivel a sracok videoztak az a cucc nem volt a toppon es gagyin kezelte a kijelzo vibralasat/frissiteset. (hulye pelda de sztem jo, pl egy ledes hatsolampaval/feklampaval rendelkezo autot levideozol a kepen erosen vibralni fog a lampa mig az eletben ezt egy kicsit sem tapasztalod. nyilvan a szemunk/agyunk sokkal jobban feldolgozza ezeket az informaciokat mint egy akarmilyen kamera. gondolom ha 120 vagy 240 fps-sel vettek volna fel kevesbe lenne latvanyos akar meg eszrevehetetlen is lehet. de ez csak az en okfejtesem. paraszti burabol... aztan lehet semmi koze a valosaghoz.
-
MartOOn
addikt
válasz
pumpedlix #67 üzenetére
ennyi erovel ne vegyel uj autot, kanapet, orat... stb stb mert sajnos ez a veszely mindennél fennáll.
vegyel valami regebbit amit nem sajnalsz hasznalni. hidd el van olyan ember aki tud vigyazni a cuccaira mindenfele extra erofeszites nelkul. s5-om van jelenleg de meg ezt se dobtam el egyszer sem. volt nexus4-em, az is uveg elol-hatul. 1 ev hasznalat utan karcmentesen adtam el. csavo felhivott hogy tuti jo telot kuldtem neki mert ez vadi uj. nem baratom az 1 éves telo... es mindennapi hasznalatban van. oke nem vagyok komuves viszont jelenleg fizikai melot vegzek egy + fokos elelmiszer raktarban es minden telom ot van a zsebemben. semmi bajuk, koszonik szepen. es az s6 edgenek sem lesz semmi baja ott majd május vegetol.
-
MartOOn
addikt
Nekem tetszik nem kicsit. Be is szerzek majd egyet. Mondjuk a costum launcherrel valo egyutt mukodes engem is érdekelne. De gondolom mint minden rendes samu ficsor ez is csak gyari rom gyari launcher alatt elerheto.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audacity - hangszerkesztés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Facebook és Messenger
- Nem nyílnak a Foldok?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest