- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
Én azért veszek BB-t mert azokat a dolgokat tartalmazza amiket hiányolok a többi platformból,vagy ha nem is hiányolok,itt máshogy néz ki.
Példa erre a hívás felvétel/lerakás,középről húzok egy kőrt jobbra vagy balra,ez banálisnak tűnik,de nekem pont ez a megoldás jön be,aztán ott a sötét háttér a névjegyzékben,ez droidon az újabb 5.0 feletti vasaknál fehér,amit rühellek,persze használhatnék launchert,amit droidon kénytelen vagyok megtenni,de BB-n ehhez sem kell launcher,beállítom,oszt jónapot.
Következő a browser,valamiért rohadt gyors,legalábbis Passporton hasít,simán agyonveri a krómot,pedig a barátom Note4-ese nem éppen tápos vas,ezen mégis gyorsabban jön be a hírhedten szarul optimalizált Index.
Szóval nyilván vannak baromságai a BB-nek is,de ami miatt szeretem,azok olyan dolgok amiket ha valaki belegyúrna egy tetszőleges rendszerbe (na jó,a WP-be inkább nem...),akkor innentől kezdve csak azt venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest