- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palibá
tag
Tök igazad van.
Válaszoljak őszintén?
Mert a gyártók spórolnak és minél nagyobb hasznot akarnak bezsebelni, és az igénytelen felhasználók milliói mégis megvesznek a szarjaikért akkor is, ha led-es. (Általában ezek az emberek azzal takaróznak hogy minek az, a másik gyártóé is csak led-es. ezért biztos elég, meg ezt úgyse használná ki a mindennapokban stb. hülye dumákkal.)
Tisztelet a kivételnek. (aki az utóbbi években kizárólag a Nokia) -
Palibá
tag
Pantal-nak igaza van!
Itt jön be az, hogy a bazi nagy ütőkártya, a hatalmas applikációkínálat nem mindig előnyös
Nem látod az erdőben azt a fát, amit megéri kivágni (letölteni), és a 250-ből lehet hogy a fele ugyan olyan, csak más adta ki. Inkább legyen 1%-a az applikációkínálat, de azok minőségi és hasznos programok, nem 500 fingós, 300 fegyverdurrogtatós és 2000 ébresztőórás, és beleőszülsz, míg találsz egy frankót a kategóriájában. A választék persze nem rossz dolog, de szerintem az a mennyiség már megnehezíti a tökéletes app kiválasztását. Nem sokan áldoznak szívesen napokat arra, hogy végigpróbálgassanak több száz hasonló appot. Nem kizárt hogy androidra is van/lesz most már ilyen feloldó app, de én most a Symbianról beszéltem, és hogy ott a 4éves N8-ra pl. ez már évek óta megvan.
-
Palibá
tag
Nem ők találták ki Maximum a széles rétegekben történő elterjesztés és reklámozás az ötletük, és az érdemük. Néha megéri elővenni egy-egy régi modellt és megnézni a fícsöröket benne. Így tettek most ők is, miként a közelmúltban újra feltalálta valamelyik gyártó az Infra portot is. Csak megjegyzem, hogy 2002-ben, lassan 12 évvel ezelőtt az egyik haverom Nokia 7650-esével vígan kapcsolgattuk az utcáról az elektronikai üzletek kirakataiban lévő televíziók csatornáit.
De tudom, sokan itt a fórumon, 12-évvel ezelőtt még talán oviba (sem) (nem az áruház, hanem óvoda!) jártak, így nem is feltétlen az ő hibájuk, hogy ezekről a dolgokról vajmi kevés információval rendelkeznek. A másik nagy hányad meg akkortájt még 5110 és 3210-eseken Snake-ezett. Baromi drága volt a 7650, mikor új volt. Ja és azt hiszem az volt az első olyan telefon is, amibe be volt építve a kamera, és VÉGRE nem csatlakoztatható volt, mint addig. (Apropó, csatlakoztatható kamera, mekkora ötlet a Sony-tól 2013-ban! igaz???
)
Szóval lehet itt vakítani a nagy innovációs szövegekkel, azt, aki tájékozatlan. Az jó hogy a hasznos funkciók újra "divatba" jönnek, mert ezzel mindenki csak nyer. Azt nem szeretem, mikor haszontalan dolgokat nyomnak le a birkák torkán (pulzusmérő).
Szóval a Nokia nagyon nagyon megdolgozott azért, hogy a neve még ma is jó érzéseket keltsen az emberekben, és olyan valódi innovációkat hozott el a mobiltelefonos iparágba, amiket nem vitathatunk el tőle. Az akkori kor technikai színvonalának a csúcsát képviselték, és ötletekben sem volt hiány, a megvalósítás pedig szintén kifogásolhatatlan volt. Az meg nem a kiváló mérnökeik hibája, hogy a pénzügyi és a marketing osztály oda juttatta őket, ahol most vannak.
-
Palibá
tag
Kopogtatva fel tudom éleszteni a 2010-es N8-at is. Csak egy ingyenes progit kell rá letölteni az áruházból, szóval alapvetően nem új találmány. Igaz ez a kódos dolog már abban nem volt benne, viszont tudtál ráadni egy plusz telefonzárat, ami kb ugyan ezt a funkciót látta el, a kopogtatás után.
Ettől függetlenül, én is üdvözlöm, hogy ÚJRA feltalálták ennek a hasznosságát, és szuper, hogy szélesebb körben is elterjedhet, csak annyit lenne jó, ha megtudnátok, hogy ez bizony egy 4éves Symbian-os találmány, amit idén picit továbbfejlesztettek, és csaptak neki nagy reklámot.Amúgy meg, hajrá LG, győzd le a Samsungot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest