- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
Én sem értek egyet veled, mert speciál a Dynaudio igen jó kis hangszórókat rakott bele. Laptopról filmezéshez ideális.
Nyilván egy Onkyo rendszerhez nem hasonlítható, de tud az a rendszer Windowst... + ott tényleg megfizettetik veled a nevet...életem legrosszabb üzlete egy közel 100e Ft-os Onkyo DVD lejátszó volt még anno.....Szerintem korrekt gép...jah igen mielőtt még valaki rátalálna nekem az elődje van
A leírt hibák stimmelnek, de többet ad, mint elvesz összességében, emellett a külső is jobb életben, mint képeken... -
rizso
addikt
Nem értek egyet ezzel a hangszórómizériáddal. Ahogy a normál hangszórók között, itt is vannak minőségbeli különbségek. Hallgass meg mondjuk egy acer 5820TG-t meg egy Lenovo Y560-at: mindkettőben két kis hangszóró van, csak a kettő között óriási különbség van. És szerintem egy korrekt "hangrendszerű" laptop sokszor elég filmekhez vagy játékokhoz, de még szolidabb zenehallgatásra is (mondjuk kisebb baráti összejövetelnél). Tényleg mondom, hogy hallgass meg egy Y560-at vagy egy Dell L502/L702-t.
De pl. egyetemen is néha jól jött volna egy komolyabb hangzású laptop 1-2 előadáskor, mikor videót vetítünk - és olyankor nem kellene külön hangszórót szerválni valahonnan.
Persze, az is igaz, hogy egy 5-10k-s külső hangszórópár csúnyán odaveri a laptopokat, de azokat mégsem hordod magaddal mindenhová...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honda topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjelent a Stormgate teljes kiadása (PC)
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- iPhone topik
- Sorozatok
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest