- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Nekem se nagyon tetszik.
Főleg a "bottal" hadonászás.
-
VictorHUN
aktív tag
A wii konzol nyomába fog sem érni
-
ViTaZi
aktív tag
MOve... nem sok köze van a mosgáshoz
-
doktordrog
aktív tag
Már csak az kéne, hogy ha kirakunk két ps kamerát, akkor "kinectként" is üzemel
-
elithun
őstag
Játékkínálat alapján (a videókban látottakra támaszkodva) azt kell, hogy mondjam: a Move meggyőzőbb, mint a Kinect.
Pedig én inkább Kinect-et vennék, de ha nem lesz rá értelmes játék, akkor nem lesz értelme. -
Gabr
tag
Én azt nem értem, hogy miért nem valamilyen kesztyűt csinálnak, amiben vannak apró érzékelők, amik picit megnyomják az ujjat ha valamit felvesz, vagy ilyesmi. A lényeg, hogy átverje az érzékelést. Ennek a Move dolognak remélem valami ilyesmi lesz a jövője, mert is kevés.
-
bigadam94
tag
Így elsőre az a véleményem, hogy a Move-ra készülő (videóban látott) játékok sokkal hangulatosabbak lesznek, mint a Kinectesek. Mindkét platformra lesz verekedős játék, sport-minijáték gyűjtemény, állatsimogatósdi.. De mégis, a Move-os játékok nekem valamiért sokkal szimpatikusabbak. Az már megint más kérdés, hogy élőben melyik lehet a jobb..
Az eddigi videók alapján tehát: Kinect 0:1 Move.
-
menalcas
őstag
Hát azért voltak ott olyan játékok is amik igencsak értelmetlenül köthetők a move-hoz...
Szerintem annyira nem kihasználható
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Lexus, Toyota topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jogász topic
- További aktív témák...
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest