- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Tudom. Csak formaság és PR az egész. De a jófejnek tűnés nem fog úgy menni, hogy tényleg totál telibeszarja a Motorola a legtöbb készülékének szoftveres oldalát. Hardveres részről nem nagyon van kifogás... bezzeg friss Androidot mindig csak hatalmas csúszással adnak ki. Ha kiadnak...
-
Rotate
veterán
válasz Stauffenberg #66 üzenetére
nem kötelező, csak ajánlás, ráadásul csak az aláírás utánra vonatkozik...
-
Stauffenberg
nagyúr
Nevetséges, hogy sima Defy-re a Froyo a legfrissebb gyári fw...
Basszus, ez a rendszer hamarosan 2 éves lesz és baromira elavult. Persze világos a Motorola akarata... ha frissebbet szeretnél akkor váltanod kell Defy+ készülékre.
Kár, hogy a Motorola is aláírta azt az egyezményt mely szerint minden készüléküket legalább 1,5 évig kötelezően ellátják a legfrissebb Androiddal.
-
rinbanbo
tag
ics szar...!!! inkább jöjjön később mint úgy ahogy a galaxy nexuson van hogy egy nyamvatt mozgó háttértől beszarik....
Samsung infuse 4g 4.5" super amoled plus...
-
pit stop
addikt
Más gyártók döntöttek úgy, hogy ahány telefon annyi vast raknak alá - és lesz ami lesz.
Ennyit a nagy Google felvásárlásról és várakozásokról egyenlőre egyébként Defy+ra illene, de Defy után gondoltam hogy nem lesz; majd jön Defy++ ICS-vel Gyorsaságuk meg a másik..
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
joey04
titán
Nem úgy volt, hogy a RAZR már január vagy max február környékén megkapja? Szánalmas...
-
Narxis
nagyúr
Quarx-tól függetlenül is elindult volna, csak ő hamarabb megcsinálta illetve a mai napig foglalkozik vele, pl. az ő CM7 változatából átvettek kódokat a hivatalosba és most pedig a CM9-nél is ez lesz. Néptelefon lett és ezért van rá ennyi főzött ROM, de nem is ez a lényeg hanem, hogy ezek az emberek szabadidejükben, a saját telefonjukon tesztelve a tudásukat használva ingyen megcsinálják azt amit a Motorola főállásban dolgozó fizetett szakemberei nem tudnak. Azt már csak találgatni lehet, hogy miért nem vagy miért olyan a gyári ROM Defy+on is amilyen. Ha lenne gerincük akkor kinyitnák a bootloader-t amire elvileg tavaly ígéretet is tettek, sőt minden telefonnál ezt kellene tenni aminél nem biztosítanak tovább frissítést.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
"Azt sem láttam sehol leírva mondjuk a Milestone vagy Defy készülékeim leírásában, hogy 2012-ben Android 4 lesz rá."
Mert melyik készüléknél láttad, hogy mi lesz rá? Azért hallgat a frissítésekről minden gyártó mert nem akarnak vele foglalkozni, nem érdekük.
De felesleges magyarázkodni, a CM9-cel be lesz bizonyítva, hogy mit lehet és mit nem. Én CM7-et használok már régóta Defy-n, teljesen jó, sőt nemhogy jó hanem sokkal jobb mint a gyári szoftver.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
premete
veterán
válasz Cyberpunk #54 üzenetére
Atrixra jön majd, az nem jó példa, jött egy hete frissítés, ICS majd a nyáron (ha addig a google összerakja, mert állítólag a márciusban kiadandó, 4.0.5-ös sem áll még a helyzet magaslatán).
Érdekesség: Atrix3[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Cyberpunk
félisten
Ja, de azért egy MM2, vagy Artix nehogy gyenge legyen már hozzá. A DHD sem gyenge. A Nexus S-ben talán a RAM ami sovány. De custom ROM-al meg vígan használnak SGS-t. Szóval ja.
Nincs leírva persze, de elvárható, ha a hardver azt engedi. Jó persze egy MM1-en már egy Ginger is necces lenne szintén a memória miatt. Arra természetesen én sem várnám el hogy jöjjön.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
kiskaktusz
addikt
Nem sietik el a srácok a témát.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
premete
veterán
válasz Cyberpunk #50 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy régebbi, gyengébb hardver kevés már az ICS-hez, mint erdőtűz ellen a vizipisztoly.
Volt Nexus S-em, arra ki volt adva az ICS 4.0.3 és bizony is akadt rendesen.
A másik kézben, érdekes dolog ez a csodavárás a frissítéstől: megfigyeltem, hogy aki a frissítés előtt nem tudta használni a cuccát, utána sem tudta; aki azt mondta, hogy az a gond, hogy nincs benne magyar nyelv, miután lett, ugyanúgy nem értett semmit az egészből.
Azt sem láttam sehol leírva mondjuk a Milestone vagy Defy készülékeim leírásában, hogy 2012-ben Android 4 lesz rá.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Cyberpunk
félisten
Nos ezt látva sokaknak kinyílhat a bicska a zsebében. Kedves Moto jó lenne ha nem falnak mennétek a korábbi készülékek támogatásával. Mert ez egy vicc. És szánalmas.
Továbbra is tartom, hogy Motorola-t csak akkor, ha nem fontos a későbbi frissíthetőség.#5 raulicio: A HTC még a DHD-ra is bejelentette, igaz később jön rá, de lesz és az egy 2010-es csúcs készülék volt...
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Apika
addikt
válasz FragMaster #46 üzenetére
De így túl sok kifutási ideje nem lesz az ICS-nek...
-
Dreamie
őstag
Sajna ez az üzletág is a pénzről szól, ha nem adnak el új készüléket, akkor nem lesz profit... A frissítéseket pedig leszarják, ha nem tudod kívárni vegyél újat. Xda-s fiúknak ezer hála, már legalább 2 hete mz601-hez való 3g-s ICS fut a xoom-on, amihez naponta jön frissítés, szal no comment, valószínű Razr is erre a sorsra jut, ha lesz hozzá normális ICS rom.
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Rotate
veterán
válasz FragMaster #46 üzenetére
ezek csak találgatások, be sem fogják mutatni, még az ICS is tele van hibákkal... azért jóval előbb tartott a GB mire bejelentették az ICS-t... ez csak arról szól, hogy legyen miről írni...
sablon szerint van az egész... először megy a nagy pletykálás arról, hogy mikor jön az új... aztán jön az, hogy miket fog tudni... akkor bejelentik, kezdődik a pletyka arról, hogy mikor jön az első készülék amin rajta van... aztán jön a frissítési mizéria, fúúú vajon mi fogja megkapni... ha már elég készülékre kijött, akkor megint kezdődik elölről, csak egyel nagyobb verziószámmal...
ezt az egész frissítési hisztériát is csak a média kelti... szerintem az emberek nagyja azt sem tudja miért akar frissíteni annyira húde nagyon...
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz zsirfecske #41 üzenetére
"defy-ra már a 2.3 is rég eldőlt hogy nem lesz, ics akkor mire fel lett volna?"
Mert a 2.3-at is illet volna kiadni rá, ha már a CM7 megy rajta. Csak a DEFY+ miatt nem adták ki.
És a ICS is elmenne rajta. -
Brutális eb
addikt
Motus tipicus.Rohadjanak meg papírzsákban.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
-Gerzson-
aktív tag
DEFY-m van. Kapják be
-
rainmen
aktív tag
Tiszta üzletpolitika: nem adja ki régebbi készülékre, ha fagyizni akarsz, vegyél újabb kütyüt, amin megy.
Lehet, hogy ez már a Google hozománya? -
premete
veterán
Én meg vagyok elégedve a Motorola frissítésével: nyílt a bootloaderem, múlt heti frissítés rajta van, lesz ICS (nem mintha hiányozna, Nexus S-en sem volt semmivel jobb a GB-nél). Azt nem várom, hogy a Mingre is kiadják az ICS-t.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
veterán
Meglepő, hogy Defy+-ra sem jön. Jól tettem, hogy nem ezt vettem meg, pedig nagyon gondolkodtam rajta.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
defymoto
senior tag
válasz Neil Watts #33 üzenetére
Majd gari után
-
veterán
"ám az már biztos, hogy a DEFY és a DEFY+ biztosan nem léphet szintet."
Ez nem teljesen igaz... CM7/9/{M/W}iui?
-
Rotate
veterán
a szájukból már rég segget csináltak... nem rég azt taglalták, hogy nem a blur miatt megy lassan a frissítés, hanem mert annyi különböző hardverre kell rávésni... erre ott a Razr, amiben többé kevésbe ugyanaz a vas van mint a GN, és csak Q2-re lesz kész... vicc kategória...
-
tjb007
nagyúr
Sem az Admiral, sem a PRO+, a MOTOLUXE meg (az MSM7227A -jával) főleg nem fog ICS -t kapni, nem azért mert a hardver nem lenne elég hanem mert akkor önmag bohózata lennének.
Ha valami véletlen folytán mégis megkapnák akkor meg gratulálok, sikeresen segget csináltak a szájukból és attól a pillanattól kezdve azt sem szabad elhinni nekik amit kérdeznek. -
monti0222w
addikt
válasz jozsatibold #12 üzenetére
EZT azért cáfolnám, mert megkapják!
-
defymoto
senior tag
Szerintem Defy+-ra nem ártott volna
-
Obi Wan
tag
De legalabb a bootloadert nyilta tennek... de ge..k...
Chuck Norris hülyére vert egy okostelefont :)
-
Phoenixy
senior tag
We are pleased to provide more details to the ICS upgrades including:
DROID BIONIC
DROID RAZR
DROID RAZR MAXX
MOTOROLA RAZR
DROID 4
PHOTON 4G
MOTOROLA ATRIX 4G (AT&T)
ATRIX 2
ELECTRIFY
és USÁ-ban még lehet, hogy megkapja az Admiral, DROID 3, DROID X2, PRO+.
USÁ-ban azért elég jó!Azt meg garantálom most, hogy az EU-s ATRIX is megofgja kapni a 4.0-át. (az persze lehet, hogy csak 2012 Q4/2013 Q1-ben lesz). A DEFY/ DEFY MINI/DEFY+ nem kap, de a PRO+ és a LUXE is kaphat.
[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
Bailey
senior tag
Ennyit arról hogy ha a Google lesz a tulajdonos akkor a frissítéseknél javulás lesz. És mindezt pár nappal azután hogy minden hatóság jóváhagyta az ügyletet. Mostantól ez már a Google-nek is ciki. Pedig ha a Motorola frissítéseit kezébe venné a Google az jótékonyan hatna a többi gyártó frissítési hajlandóságára is.
-
Rotate
veterán
a legnagyobb vicc a hírben, hogy a Razr Q2-re kapja csak meg pedig a hardver szinte ugyanaz mint a Galaxy Nexus (most ilyen hogy kijelző nem sokat számít)...
összehasonlításképp S2-re márciusban kijön, pedig teljesen más SoC van benne... mi a faszt tököl a Motorola?
-
De bizony, a DHD nagy valószínűséggel (szinte biztos) hogy kapni fog, sajnos valszeg elég későn, de jön!
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kezdő
senior tag
Én elhiszem, hogy a többi gyártó is nagy mocsadék tud lenni, de a családban közvetlen csak a Motorola érint.
A ZTE Blade-re és az LG P500-ra nem is várom el az ICS-et már csak az árkategóriájuk miatt sem, na meg itt még védhető a hardveres korlát. (ARMv6)
Viszont menyjen csődbe az összes olyan gyártó aki a 2012-es modellekre (alsó árkategória kivételével) nem adja ki a frissítést.....
Én annak lennék a híva, hogy mindegyik telefon kapjon legalább egy főverziós frissítést. (2.3-->4.0)
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
"In addition, we can confirm Ice Cream Sandwich upgrades will be coming later this year to the HTC Rezound, HTC Vivid, HTC Amaze 4G, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G, HTC Incredible S, HTC Desire S and HTC Desire HD. Stay tuned for more updates on Ice Cream Sandwich releases in the coming weeks." forrás
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
jozsatibold
csendes tag
A htc is ugyan ezt csinalja, tobb felsokategorias termekuk nem fogja megkapni az ICS.
pl. desire s, desire hd....Ugy, hogy most nem csak a Motorolara kell haragadni hanem egy kicsit korul nezni, amugy lehet, hogy azert van mert a kezelufelulet miadt nem menne tokeletese. Az atrix-ot en sem ertem! -
Egyszerűbb nekik azt mondani, hogy "sajnos xy telefonra nem lehet rárakni, mert nem bírja stb..."
Aztán a sok ügyes xda-s meg bebizonyítja, hogy igen is bírja.
Ilyen téren szerintem a legtöbb gyártó elég kutya, de sajnos nem sokat lehet tenni.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Apika
addikt
Az Android 5.0 Jelly Bean várható nyári érkezésével ez már érdekes lesz...
-
raulicio
senior tag
-
kezdő
senior tag
Azért a Defy+ kihagyása is elég érdekes.
Gyökér Motorola. -
raulicio
senior tag
Azért azt nem bánnám, ha az atrixra is kiadnák, de végül szerintem nem fogják. A héten pont kijött egy frissítés, de az csak csiszolgatás volt.
Háborogni meg teljesen felesleges, egyik gyártó sem adja ki a 4.0-át csak a legújabb modelljeikre.
-
Dunbar
senior tag
Még az LG Optimus Black, 2x is kap, Droid 3 hogy nem biztos? Atrix meg nem?
Elmegy a fenébe a Moto ilyen supporttal. Pedig vannak jó cuccaik.[ Szerkesztve ]
-
stbtamas
aktív tag
Ez nagyon lol.. Épp azon gondolkodtam a héten, hogy jó lenne beszerezni egy Atrix 4G-t. tegra 2, 1GB Ram.. úgy gondoltam ez biztos megkapja majd az ICS-t.. de ezek után inkább lemondok róla.. pedig nagyon bejött az a telefon úgy külsőleg, mint belsőleg..
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
spawn21
veterán
Hú de cinkes. Pedig a milestone 2 is elbírná.
Olyanok lesznek mint a HTC, csak a "nagyok" fogják megkapni.s24U+15p
-
Xaels
félisten
Ezeknél elgurultak otthonról...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- One mobilszolgáltatások
- Autós kamerák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest