- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Nos,hogy a munkám ne legyen hiába való és a cikket az említett „probléma” miatt bővíteni sajnos nem tudom így a lényeget berakom ide. Igaz nem olyan látványos mint a cikkben szereplő oldalakon de így sem utolsó.
A beállítások és egyéb teszt környezet azonos a cikkben közöltekkel.Crysis 3
A jó "öreg" Cry Engine. Nos, a jelenlegi felhozatal alapján nem fog rajta az idő vas foga. A többi játékot elnézve van min szégyenkeznie a WD-nak vagy az AC-nek. „Mai” játékok és mégis hiányzik belőlük az, ami a Crysis 3-ban meg van. Az erőforrásokat, amiket igénybe vesz, szépen ki is használja, hihetetlen látványt tárva elénk. Ugyan mindent kimaxolva kevésnek tűnhet az Fps-ek száma, de a grafikai paraméterek tartalmaznak olyan pontokat, amik nem vesznek el az élményből/kidolgozottságból, ha nem csavarjuk föl teljesen őket. Nos, akkor nézzük az adatokat.
Watch Dogs
A Watch Dogs-ról bővebben nem írnék. Egy bejegyzésemben olvashattatok már róla, én hogyan látom a játékot és a világot, amit elénk tár. Sajnos elég hardver igényes a játék és hagy némi kívánnivalót maga után a grafikai kidolgozottság. De összességében nekem tetszett. Viszont vannak benne nagyon szép képi elemek, főleg ha „beköszönt az este”. Szép tükröződések, víztócsák az utcán stb.
Az eredmények viszont magáért beszélnek. (Viszont azt nem értem,hogy miért kell egy ilyen marketinggel ellátott játéknak így futnia.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest