- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
Ezek valami javítástól ilyen jók? Mert pl a fotós topikban vannak siralmasak is, túlélesítettek. Főleg ahol erős napfény van. GSMarena tesztben is írják, hogy az algoritmus túldolgozza a képeket. Még megvárom a Pixel 6a teszteket, abban még a régi IMX363 van. Másik amit kinéztem a P4.
-
Ricardo
titán
Samsung gyártású processzor, most mellé Samsung szenzor.
Talán lesz majd a jövőben értékelhető Gcam port exynosos Samsungokra is. -
Wesiz
tag
videózásban egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen a fejlődése a 6osnak az 5öshöz és régebbiekhez képest, fotóknál szerintem sincs olyan óriási különbség mint vártam. sokkal erősebb processzor saját képfeldolgozó egységgel+újabb és sokkal jobb szenzorok, azt hittem ez a két váltás egy éven belül olyan változást hoz hogy leszakad tőle az agyam, ilyen téren a 6os fotózása kicsit csalódás, de gyengébbnek nem mondanám az elődöknél - amik egyébként borzasztó magasra tették a mércét.
a google fotós képességei mindig a szoftvertől voltak kiemelkedők, korábban ugyanazt a hardvert vagy 4 évig finomítgatták, most is arra számítok hogy a pixel 7re legkésőbb a 8ra kiforrja magát a kamera
-
Drakmusz
addikt
YouTube összehasonlító videó, ne viccelődjünk már.....
[link]
Csak és kizárólag a teljes méretű fotókból tudsz lényegi információkat nyerni.
"de engem jobban elgondolkodtat az, hogy mikor egy hivatásos FOTÓS mondja azt, hogy szerinte a Pixel 5 valóságosabb fotókat készít, mint egy 6 Pro, akkor abban több igazság van."
Én meg linkelek neked az ellenkezőjéről dupla annyi véleményt. -
Shyciii
veterán
Ez konkrétan igaz. 2 perc alat ttalálok akár youtube összehasonlító videót, ahol mindhárom szerepel, és abban (is) látni, hogy a 4XL-nek és5-ösnek szebb valóságosabb színei vannak, és még csak a kevesebb zaj se mindig igaz a 6 Pro-ra. Az hogy neked bejön az újabb egy dolog, de engem jobban elgondolkodtat az, hogy mikor egy hivatásos FOTÓS mondja azt, hogy szerinte a Pixel 5 valóságosabb fotókat készít, mint egy 6 Pro, akkor abban több igazság van.
-
Shyciii
veterán
Samsung lapka marad? Hát úgy néz ki a Google se hoz egy ideje jó döntéseket. Nem véletlen, hogy a 6-osoknál az 5-ös, és 4-es is jobb képeket készít összességében sokak szerint (fotósoktól is ezt hallottam).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szoftverkód árulkodik a hagyományos és hajlítható modellek szenzorlistájáról, egy bónuszkészülék is felbukkant.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nők, nőügyek (18+)
- Videószerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Honor Magic V2 - origami
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest