- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
DUNKENSTEIN
tag
Minden nyomorék gyorsan akar nagyon meggazdagodni..
Ugyan ez a szitu a balatonnál is. Dolgoznak 1 évben 2 hónapot és utána 10 hónapig ebből a 2 hónap bevételéből élnek, mert olyan árakkal csinálják.. aztán meg sír a szájuk, hogy jaaj derossz nekik mert 2 hónapot dolgoznak 1 évben..
Itt megjegyzem ha fele áron dolgoznának kb 5x annyi ember menne hozzájuk és több bevételük lenne, csak ehhez nincs agyuk.
-
DUNKENSTEIN
tag
Egyszer vettem sört, gyenge 820Ft ért. Mondjuk az tény, hogy mikor ezt mondta azonnal csuktam be a tárcam, mondom pápá és otthagytam.
Takarodjanak is el ezek a büfékocsik....
Érdekes.. Szicíliában amikor mentünk át a szoroson Olaszországba (amikor a komplett vonatot bepakolják a kompba) elmentem a büfékocsiba és kértem 2 x fél liter kólát (mert ilyenkor ugye nincs áram a vagonokban mert a mozdony marad és lesz vagy 40 fok fél-egy órára, bár fel lehet menni a fedélzetre) és átszámolva fizettem érte valami 670Ft ot. Azt hittük az elején, hogy elszámolta a csaj, de utána néztük a számlát (mert hihetetlen de adnak) és mondta a barátnőm, hogy ez tényleg ennyi... (És adtak ajándékba valami szappant, bár nem értettem hogy ez hogy jön össze
)
Mit kaptam volna ezért itthon? 1 presszókávét... cukor és tej nélkül, maximum...
-
DUNKENSTEIN
tag
Milyen őrületes fejlesztés.. Kár hogy a világ 99%-án az összes ilyen szintű "üzleti" vonaton már vagy 5 éve van wifi
(#39) bambano : Aztán herótod lett a mutogatós bácsiktól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Automobilista 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Subaru topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged