Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• r3dsnake

nagyúr

válasz MaCS_70 #177 üzenetére

De ki a francot zavar egy KORLÁTLAN netnél, hogy mire használom? Menjünk vissza a forgalom alapú csomagokhoz? Netán a betárcsázáshoz? Őskorba?

Eleve azt várom már, hogy 100/100megabit alap legyen mindenhol. Ez bőségesen elég bárkinek, tartalék is van benne, és kényelmesen lehetne otthon és másik hálózat között adatot mozgatni.

Miért takarékoskodjak olyan erőforrással, ami bőségesen rendelkezésre áll mindenkinek? Anélkül, hogy zavarnánk egymást? Az internet legnagyobb hülyesége volt a forgalomkorlát, használtam anno havi 6gb-os csomagot. Ki akarja nézegetni, hogy ez a youtube videó még belefér-e a havi keretbe?

Soha nem gondoltam volna, hogy valaki a forgalom alapú internet mellett fog érvelni. Pláne 2015-ben.

Hozzátenném, hogy Steam-en egy új játék körülbelül 40-50GB. Ha bemész a boltba és megveszed dobozosan csak egy Steam kódot fogsz találni benne, otthon letöltöd. Biztos jó lenne a 15ezres játék mellé még pár ezret kifizetni csak azért, hogy el tudd indítani otthon. Én örülök, hogy nem a gépemen és nem a polcomon sorakoznak a játékok, nem a vinyóm van roskadásik tele zenével, és nem kell 3 vinyót vásárolnom a RAW fotóim backupolására, mert vannak jövőbe mutató cégek, akikkel ezt értelmesebben meg lehet oldani.

Azon meg jót nevettem fentebb, hogy töltsek le 10-15 albumot, és az elég. :)

Új hozzászólás Aktív témák