Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
De ki a francot zavar egy KORLÁTLAN netnél, hogy mire használom? Menjünk vissza a forgalom alapú csomagokhoz? Netán a betárcsázáshoz? Őskorba?
Eleve azt várom már, hogy 100/100megabit alap legyen mindenhol. Ez bőségesen elég bárkinek, tartalék is van benne, és kényelmesen lehetne otthon és másik hálózat között adatot mozgatni.
Miért takarékoskodjak olyan erőforrással, ami bőségesen rendelkezésre áll mindenkinek? Anélkül, hogy zavarnánk egymást? Az internet legnagyobb hülyesége volt a forgalomkorlát, használtam anno havi 6gb-os csomagot. Ki akarja nézegetni, hogy ez a youtube videó még belefér-e a havi keretbe?
Soha nem gondoltam volna, hogy valaki a forgalom alapú internet mellett fog érvelni. Pláne 2015-ben.
Hozzátenném, hogy Steam-en egy új játék körülbelül 40-50GB. Ha bemész a boltba és megveszed dobozosan csak egy Steam kódot fogsz találni benne, otthon letöltöd. Biztos jó lenne a 15ezres játék mellé még pár ezret kifizetni csak azért, hogy el tudd indítani otthon. Én örülök, hogy nem a gépemen és nem a polcomon sorakoznak a játékok, nem a vinyóm van roskadásik tele zenével, és nem kell 3 vinyót vásárolnom a RAW fotóim backupolására, mert vannak jövőbe mutató cégek, akikkel ezt értelmesebben meg lehet oldani.
Azon meg jót nevettem fentebb, hogy töltsek le 10-15 albumot, és az elég.

Új hozzászólás Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest