Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zedii

    aktív tag

    válasz lugosi #13461 üzenetére

    "bosszankodás és beszólás akkor amikor valaki felveti, hogy a BIS-kötöttség hátrány (valóban az)
    - beszólás akkor, amikor valaki azt írja, hogy nem nagyon akar ezért még 2000-et kifizetni, hogy tudja a telefonját használni (igaza van)

    - > ha valaki már ideír ebbe a fórumba, akkor annyi fáradtságot vehetne, hogy elolvassa a téma indító cikket. Ha ez megvan akkor jópár kört rövidre lehet zárni.

    -> nem értem miért bosszankodik bárki is a BIS előfizetés hallatán, amikor ugyanannyiba kerül, mint androidon ioson a mobil internet? azt értem, hogy esetleg nincs ezzel tisztában, de akkor ismét a témaindító cikk elolvas és tádám

    "Tudomásul kell venni, hogy úgy bő 10 éve technikailag nem igazán indokolja semmi, hogy az emailekhez BIS kelljen. Ez egy nagy baromság volt a BB részéről, hogy végig erőltette a BIS-hez kötöttséget."

    -> már bocs, de itt nem csak annyit kapsz, hogy instant e-mail. ráadásul a költség ugyanaz. nem értem mi a baj. (droidon kb 700mb ment el egy hónapban nekem, ugyanazzal a felhasználási szokással BB-n az 500mb BIS egyszer sem lépte túl a keretet OS6)

    "Titkosítás tömörítés" -> ez a rendszer így lett kitalálva. ugyanazt adja, mint a másik ugyanannyi pénzért, csak kicsit más. miért baj az ,h van választási lehetőség? Nekem pl sokkal szimpatikusabb.

    "BIS roaming kérdésköre." -> itt egyetértünk. ez fos és valóban hátrány

Új hozzászólás Aktív témák