- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
válasz lezerpiramis #12150 üzenetére
Es mekkora jo a Z10, hogy par (masod)perc alatt siman begepelek vele barmit Persze lehet, hogy amennyiben talalo k egy vallalkozo szellemu egyent (=velhetoen egy madar lesz az illeto), aki egy az egyben elcsereli egy Q10-re, akkor bejatszom
-
Cheesy
őstag
Találós kérdés, én nem találtam még választ rá: mit csinál az oldalán a középső gomb a hangerőgombok között?
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz lezerpiramis #12153 üzenetére
Persze, hogy meg lehet nyomni
De még nem jöttem rá mit csinál. Ha nincs a felső gombbal lezárva, mint most, hanem csak elsötétül, úgy felébreszti, ha megnyomom, de ennyi. Bármelyik gomb felébreszti ilyenkor.
Hívásnémítást még nem próbáltam eddig..., de a csengést a hangerő-LE gombbal lehet némítani.www.vakbelmutet.hu
-
readyz
tag
válasz lezerpiramis #12153 üzenetére
Esetleg "pause" lejátszás közben?
-
Laurh
aktív tag
Mit gondoltok? (origo cikk)
[link]I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
nagyúr
Hmmm...
Érdekes.
Ő egy "külső szemlélő". Papír elemző. Eleve nem szabad elfogadni és elhinni...
A "barátom telefonja" tipikusan az a hiba amit egy hitelesnek látszó hírszerkesztő nem követ el. Hallomásra épít. Ez pedig simán bulvár.Ennek ellenére a cikk kártékony! Mert ezt alapul véve más is "hallomásra épít".
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
veterán
válasz Polarstar #12161 üzenetére
"Majdnem személyes tapasztalat
Ha nem is első kézből, de azért nekem is sikerült negatív élménnyel gazdagodnom a Z10-eseket illetően. Egy ismerősöm ugyanis még májusban vásárolt az ominózus telefonból, ami egész egyszerűen nem kapcsolt be. Visszavitte, kicserélték egy másikra. Annak meg a hangszórója nem működött. Ezt követően inkább más gyártó mellett tette le a voksát."
Ilyet cikkben nem írhatunk le, ha épp számokkal, grafikonokkal akarjuk igazolni a miérteket! Ezt újságíróként tudnia kellene. Ráadásul amellett, hogy eleve nem hangzik hihetően, állást foglal a szerző, ráadásul egyoldalúan, mintha szériahiba lenne vagy más termék nem tudna elromlani.
Nem csupán kártékony a cikk, rombolja a BB hitelét - alaptalanul, hallomások alapján. egy jó sztori vacsi közben nem lehet egy elemzés része! Ha nem ott jelenik meg, ahol, hanem egy blogon, amit kitesznek a főoldalra, azt mondom, szakbarbár, aki nem elég tapasztalt, de az investor.hutól az ember jobbat várna!
Ha ezt olvassa bárki, aki tud változtatni a cikken, megkérem, tegye meg és a személyes véleményt, ami egyértelműen negatív, vegyék ki a cikkből, mert így a cikk hiteltelen. Végig se olvastam inkább. Nem tudom, van-e tapasztalata a szerzőnek a BB-kkel vagy csupán hallomás az egész cikk és rossz érzés, de javasolnám a 0 tapasztalatra épülő vélemény elhagyását.
És még ki is van emelve ez a rész, ez a legborzasztóbb. Tudhatnák, hogy az emberek leginkább a véleményekre alapoznak, de ebben az esetben ez szándékosan negatív és így félrevezető.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz stevve #12162 üzenetére
Pont ezt gondoltam én is, és ezt a részt, illetve az elejét emeltem volna ki, amikor leírja, hogy ő aztán mekkora szagértője a témának, mert benne van a technikai piac rezdüléseiben, és mindannyian láttunk már Blackberryt. Tipikusan olyan, mintha Scott Adams Dilbertjét olvasnám, amikor a negatív példákat emlegeti valakiről, aki szakértőnek akarja magát feltüntetni valamiben, csak nem sok köze van a dologhoz.
Gyenge kis cikkecske, még arra se méltó hogy hosszabban ekézzük.eventus: nem baj, ez illetve a Z10 topik elég sokmindent fel tud mutatni. Az az érdekes egyébként, hogy abban a pillanatban ahogy a készülékek árát lecsökkentették az alá a szint alá, amikor már árban egyenértékű a többi készülékkel, úgy elkezdték venni őket, hogy az még a fórumokon is meglátszott. Az előtte napi 4-5 hsz-t (se) produkáló Z10 topikból lett napi 100-150 hsz-es topik. Ezen is jól le lehet mérni, hogy a BB-nél alapvetően egy dolgot szúrtak el nagyon, az árat. Úgy kellett volna pozicionálni, hogy na emberek, most el kell könyvelnünk némi veszteséget, hogy piacot szerezzünk, be kell nyelni hogy a készüléken nem fogunk keresni, de az előző vezetők szűklátókörűsége miatt ezt nem merték meglépni.
Gondoljatok bele, ez a hardver, az új oprendszer újdonságával primőrként, ezen az áron, mit tarolt volna.[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz lugosi #12164 üzenetére
Igazad van, meglatszik a fórumban. Csak pár gondolat onnan: mégsem elég olcsó, inkább ebay. Független? Nem? De kár egy szolgaltatonal.. Majd ott másik simmel kiprobalom. BIS ertetlensegek. + egyéb okossagok, de olvasod Te is.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
nagyúr
válasz eventus #12167 üzenetére
Gondolom, te is észrevetted, de sehol a pikulában nem szerepel egy lehetséges jövőterv kifejtés csak a szarlapátolás... Ez a cikk is k!va unalmas így. Semmi támpont.
Mellesleg az Investor cikke igy egy saját blog bejegyzés.
-
Zolaash
senior tag
válasz lezerpiramis #12116 üzenetére
Van erre valami Garmin. Ez online navi? Illetve csak angolul nyekeg?
Rip and tear
-
Zolaash
senior tag
-
Cheesy
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz eventus #12166 üzenetére
Hát igen ez van. Aztán jön még a másik kedvenc, hogy ez egy rossz telefon, mert nem futtat minden egyes androidos alkalmazást, és számítógép kell hogy ezeket feltegyék. Igaz hogy ezek sem teljesen igazak, de nem olvastam még panaszkodást a szifonról sehol, hogy nem futtat androidos appokat. Ezt úgy kell megélni szerintem, hogy ez egy bónusz, mint anno hogy az OS/2 futtatta a windows programokat. Ez nem egy kötelező feature.
-
lugosi
MODERÁTOR
Na de komolyra fordítva a szót hehe, milyen webrádió appot használtok?
-
lezerpiramis
őstag
Van itt olyan egyen, aki Mac-et hasznal regi BB-vel, es szivott mar a PocketMac nevu formedveny programmal, pontosabban azzal, hogy ezen remekseg telepitese, majd torlese utan nem latja a Mac modemkent a BB-ket?
-
lezerpiramis
őstag
válasz lezerpiramis #12180 üzenetére
Egészen pontosan EZ a bajom.
Több telót se lát (8310, 8520, 9300, 9500 stb.) modemként, más készülékeket (androidos telók, usb modemek) igen. 10.5.8-as a Mac (nem mai).
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #12180 üzenetére
Nem, de más mac/bb problémákkal küzdöttem rendesen, OS 5, 6 és 10 alatt is. Utána elkönyveltem magamban, hogy bb és mac, nem állhatják egymást és nem próbálkozok többet.
-
-
Crafter32
őstag
Még ennyi negatív cikket, mint a BlackBerry esetén, nem is tudom láttam -e. Tudom, hogy sikk a jól megmondás vagy a lehúzás, de ennyire?
És tényleg itt a MA-n is mindig oda van szúrva vmi, hogy sosem legyen a hangvétel biztató vagy pozitív. Lehet rosszul latom? Akkor cáfoljatok meg. -
bigsee
addikt
válasz Crafter32 #12184 üzenetére
A saját benyomásaid döntsenek mindig!!! Az ilyenekbe beleolvasol, röhögsz aztán kész, kár rajta húzni magad BTW! Nagyon ekézik tényleg a BB-t, de ettől olyan finom ez a torta...
Haverom azzal fogadott egyszer melóhelyen, hogy szólt a gyümölcsöskosár... ... aztán rájöttem, hogy a Z10-re érti. Legyintettem és tájékoztattam, hogy a BB-ben több a vitamin mint az Almában - neki ugyanis az van...
#12175 Cheesy: mi is a gondod? Nem igazán értem a CB-n.
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Crafter32
őstag
válasz California1 #12187 üzenetére
Menni most a Q10? Ez az aranyár olyan viszonylagos:
- nincs neki egyáltalán alternatívája egyik mobil gyártónál sem
- egy ilyen androidos minőségű készülék mennyibe kerül?
- Én örülök neki, hogy tartja az árát, mert megmarad a presztizs és kevesebbet bukok rajta, mintha Z10 vettem volna, illetve kinézik a kezem közül, ami rohadtul jól érzés.bigsee: itt nem rólam van szó az a baj, hanem a tömegek megítélése így negatív lesz, mert elhiszik. Magyarul a BlackBerry eladások csökken emiatt is.
[ Szerkesztve ]
-
jagertibi
aktív tag
Itthon 112,000.-Ft Bécs 166.000.- miért érne meg az 50 ezer különbség mikor annyiért egy Z10-et is kapsz....és akkor az oda utat nem számoltam...
-
California1
őstag
válasz Crafter32 #12188 üzenetére
Valohol igazad lehet.De , a bő 100-as feletti ár sok.Bárhogy is nézzük,ezzel a hardverrel sok...
Tudom ,hogy BB-nél nem kell akkora vas ,régóta használok ilyen telókat.De ez ár /érték arányban......
Sajna ha a presztizst nézzük ,na akkor látszanak az eladásokon (túlárazott telók) hogy is van ez.
Ha az új CEO átáll(na) az épeszű árakra ,megindulhatnak felfelé...miért is? Mert túlkinálat van a piacon,és akkor adnak el telót ha az normálisan van pocizionálva,plusz marketing marketing....... -
nagyúr
válasz Crafter32 #12188 üzenetére
99ért van egy fekete a Váci uti nagy teszkóban a szmartshopnál.. A fehér 169e...
Garisok, nem bizományisok.
Szia California. Nem értek veled egyet a lefele tartó ár megindítja a keresletet kapcsán.
A piac jelenleg az egyre több gyártó és egyre több mobil miatt nem döntő. a stratégiai alacsony árazást már ellőtték minde téren. pl a Firefox mobilok is.... Ez a szar-olcsón kategóriája.
Legyen olcsóbb, de nem az árral, hanem a tudással kellene villogni. Meg kellene már találni az előnyös pontokat a gyártónak. És hatékonyan meg kell védenie, továbbá hatékonyan kellene tudatnia mindenkivel.
[ Szerkesztve ]
-
California1
őstag
válasz Polarstar #12193 üzenetére
Azért a Firefoxot nem hasonlítsuk ide :-) bár egy év múlva kitudja mi lesz a rokaval.....
Az emberek többsége lesz......ja a plusz hű meg hà dolgokat. nagyon sokan az ar/ értéket nézik. Lásd Z10. Alig lehet már kapni.kvazi ha 100ert lett volna az induló àra anno bele sem lehet gondolni mennyit adtak volna el belole.
Go BB go go goBocs crafter32nek akartam :-)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz California1 #12195 üzenetére
Egy év múlva???
A következő Firefox mobilban már egy Intel 1,7 gigás proci, 2 giga RAM fog ketyegni és 10 mega feletti kamera lesz!
Lépni akarnak előre. Ez pedig nem is kicsi ugrás a jelenlegi fapados, kőtáblás gépekhez képest.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Polarstar #12193 üzenetére
Már hogyne indítaná meg a lefele tartó ár a keresletet? Nem emlékszel mi történt a Z10 topikban? Lement az ára, és annyi teló lett, hogy a napi 3 hsz-es topikból lett napi 150 hszes topik. Szerintem ez a boom mindent elmond.
Szerintem egy masszív áresés kéne a Q10-nek is Crafter, attól hogy kinézik a kezedből nem lesz bevétele a gyártónak. Egy felére történő áresés lenne reális, az eladatlan készletek nagyon nagy kárt okoznak.
-
jagertibi
aktív tag
válasz eventus #12199 üzenetére
Évek óta minden telefonom vagy a parnerotol,B-tel, vagy Zozotol való, egyiknek se volt meg kutya baja sem. Csak mikor már nem bírják a kikepzesem akkor adjak fel. 0660 westel korszak óta egy szolgáltatót használok. Nem lényeg a függetlenség. Viszont ezek a források mind függetlenek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest