Az IQOO-nak sikerült fokozni a Neo9 Pro-t

Alapból elkeserítő volt, hogy az IQOO szemtelenül jó árú csúcsmodellje nem hajlandó ideutazni, most forgattak még egyet a tőrön.

Az IQOO tavaly év végén mutatta be a Neo9 Pro-t, ami nem csak vonzó, top specifikációt, de a kéttónusú kivitelben friss és dinamikus megjelenést is kínált, ráadásul zavarba ejtő árazás mellett. A Dimensity 9300-as csúcsszettel szerelt készülék 144 Hz-es, 6,78 hüvelykes, FHD+ LTPO OLED panellel, az optikailag stabilizált, 50 megapixeles főkamerával és 13 megapixeles, autofókuszos ultraszélessel, az 5120 mAh-s telep mellé járó 120 wattos gyorstöltéssel, WiFi 7-tel és 16/1024 GB-os memóriacsomaggal kiemelkedően jó ajánlatnak bizonyult 194 ezer forintra lefordítható jüanért.

[+]

A most bemutatott IQOO Neo9s Pro esetében mindez ugyanúgy adott, csak a lapkakészletet cserélték az idén frissített, generatív AI képességekkel kiegészített és magasabb órajelű CPU-val dolgozó Dimensity 9300+-ra, ami mellett maradt a 16 GB LPDDR5x RAM és az 1 TB kapacitású UFS 4.0-s belső tárhely. Mindezt pedig pontosan ugyanannyi pénzért kínálják amarra, mint az s utótag nélküli, korábbi verziót.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IQOO

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Előzmények

Hirdetés