Hirdetés
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Poco F7
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
főleg mivel a j2me-s alkalmazások olyan vígan futkosnak az asztali jvm-en.
lehet egyébként erről szól a dolog, a jő öreg "buta" telefonok a j2me programokkal szépen elindultak a süllyesztőbe, WP7 silverlight, WebOS webes, iPhone Objective C, Symbian lassan már sehol se lesz, többiek elenyészőek [még?]. ahelyett hogy szépen összefognának a Google-lel [vagy bevásárolnák magukat] az utolsó valamennyire is java-s mobilplatformba, inkább "beleperelni akarják magukat", Google amúgy is tele van suskával.nem tudom, hogy lehetne igazságosan megoldani, de ezeknek a hatalmas cégeknek nem szabadna hagyni, hogy ugyanúgy évekig monopol kezükben maradjanak a szabadalmak, mint a start-up-oknak, mert szabályosan gátolják a technikai fejlődést. (értem én, hogy valahogy biztosítani kell, hogy a fejlesztésük, kutatásuk megtérüljön, különben szinte teljesen leáll a fejlesztés/kutatás, de a mostani helyzet sztem már borzasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest