- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Ezzel a jelenséggel még nem találkoztam, mondjuk nagyon gyors netem van, lehet azért. Persze ha nálam is így lenne, ziher, hogy azonnali jelleggel törölném le a francba a chrome-ot.
Igaz, nem is chrome-ot használok, hanem coolnovo-t, ami egy chromium-os valami, de eddig nagyon bejön.
-
opr
nagyúr
Hát, csak így hirtelen:
- sajnos ezesetben a benchmark-ok igazat mondanak, egy komplexebb oldaltól letérdel rendesen, még egy viszonylag erős gépen is (ha meg nem, akkor is, nehogy már a böngésző egye meg az erőforrások felét/harmadát mondjuk 20 megnyitott tabnál)
- a tabkezelése borzasztó (mondjuk az a chrome-nak is, jó tabkezelést eddig még csak az operában láttam, de azzal meg más bajok vannak, pl hogy még az ie-nél is többet eszik)
- a marhaságai, a user folyamatos csesztetése a sok szarjával
- a random összeomlások bármelyik verziónál (legutóbb pénteken sikerült belefutni ilyenbe, pont egy olyan site-on, amin időre ment, amit csinálni kellett, azt hittem idegrohamot kapok)
- stb stb stb igazából nem ide tartozik, nem szeretnék flame-wart elindítani, egyezzünk meg abban, hogy szerintem borzasztó az ie, de ebben a tabletben sajnos nem ez a legnagyobb hiba.Ami szintén igaz: ie-t tableten még nem próbáltam, lehet ott jó, de mivel nem ez az, ami eltántorít a vásárlástól, ezért irreleváns.
-
opr
nagyúr
válasz
pushalias #259 üzenetére
Rendben, fogadjunk. Mondjuk 1.000.000euróban. Mehet? Küldhetem a számlaszámom?
Amiben igazad van: rendkívüli módon örülnék neki, ha csak arra kéne használnom.Többiek: köszönöm a válaszokat, sajnos akkor ez a tab is marad a számomra használhatatlan kategória, de legalább jó drágán.
-
opr
nagyúr
- Mennyire "teljes értékű" az office rajta? (pl makrókkal elbír?)
- Van rá értelmes videolejátszó? (értsd.: lejátszik minden formátumot codec-vadászat nélkül, feliratokból mindegyikkel boldogul)
- Explorer mekkora hátrány? Használható rendesen, vagy (ezért meg fognak ölni, de higgyétek el, nem flame-keltés miatt írom) ugyan olyan fos, mint az asztali verziói?
- Flash-támogatás van? (ha jól tudom nincs, de nem rémlik a cikkből, hátha)
- Értelmes youtube, facebook, gmail, viber, skype, stb van rá?
- Wifi-je mennyire jó? (vételi erősség, átviteli sebesség)
- Bluetooth egérrel tud bánni? (office-hoz és böngészéshez nem árt)
- HDMI-n kiküldött jelnél megoldható, hogy két külön monitorként kezelje a tv-t meg önmagát, vagy csak az egyik megy, vagy egyszerre látszik ugyan az?Így hirtelen ennyi kérdés merült fel, bár lehet egy pár benne volt a cikkben, fáradt vagyok már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Napelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xbox Series X|S
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest