- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
Motion_Blur #35 üzenetére
Win10ből azért nem rossz a tablet. De annak tényleg nincs értelme, hogy van egy androidos telefon meg egy androidos tablet.
Egyébként a win10es Asus T100 alapvetően notebook, tablet funkcióval és én úgyhiszem, hogy a tableteknek ez lesz a jövője, össze fognak olvadni a notebookokkal illetve a telefonokkal a kisebbek. -
margithid
veterán
Nekem még tökéletesen elég az Atom és a 2 GB Ram.
Jaka
Ezt én is igy gondolom! Nekem is a 2 melóra használt asztali gépem mellett egy hordozható eszközre van szükségem, az asus T100 amolyan tartalék gép, kényelmesen olvasni, netezni. De mobilitás szempontjából nem jó eszköz és szerintem egy 7" tablet se ideális, erre az 5.5"-os telefonok a megfelelő méretek még.
-
margithid
veterán
Nekem is megvan az Asus T100 2 éve, és legalább ennyi ideig szeretném még használni.
Teljes értékű win10, gyors, olvasni, netezni tökéletes, ráadásul ha valami baj van az asztali gépemmel, rákötöm a monitort a bill-t és az egeret és van egy asztali gépem
Az biztos, hogy sokaknak elég egy hordozható eszköz, egy 5-5.5"-os telefon, az mellé mág sokaknak felesleges a tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest