- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
fishi
tag
válasz
ThuG4LifE #349 üzenetére
Próbáld ki, hogy azt csinálja-e...
Ne aggódj, én azzal kezdtem, még mielőtt bármit is írtam volna, és mint már fentebb említettem, nagyon szép, és jó az elmélet, de a gyakorlatban nem működik ez a kapcsoló.
Kíváncsi lettem volna, hogy daa-raa csak a levelgőbe beszél-e, vagy van működő megoldása, de úgy tűnik már sose tudjuk meg. Mellesleg engem nem zavar, mert miután csomó olyan tapasztalatot olvastam, hogy a kezdeti kellemetlenség után néhány hét alatt eszméletlen (awesome) hatékony és kézreálló, ezért még adok neki esélyt egy darabig.
-
-
fishi
tag
válasz
#65675776 #335 üzenetére
Álljon meg a menet! Két külön dologról van szó:
1. "oldbar makes the location (URL) bar look like Firefox 2"
Magyarán csak úgy néz ki, mint FF2-ben (tehát egysoros, csak a linkek látszanak), de a működés FF3-as ("mindenhol" keres).
2. megfelelő about:config-os beállítással (a linkelt oldalon rosszul van) elérhető, hogy kb. úgy működjön a keresés, mint FF2-ben, de marad a kétsoros "bőbeszédű" megjelnítés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest