Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri41
csendes tag
A 2. videón 0:33-nál, a székesfehérvári vasútállomás aluljárója
-
moonman
titán
válasz
waverider #62 üzenetére
"csak ül a TV előtt és bámul, fogalma nincsen arról, hogy a reklám végén látható 2 másodperc miről szól"
mert a "the new Windows Phone" alámondás és a hatalmas logó nem teszi elég egyértelművé.
valaki már nagyon helyesen leírta, hogy ez nem fícsörbemutató, hanem brand teremtő reklám. az ember felfigyell rá, mert szellemes és új, aztán a végén kap az arcába egy nagy Windows logót, ami meglehetősen ismert márkajelzés szerte a világon. innentől nyitva az ajtó, jöhetnek a további hirdetések.
"az ilyesfajta reklámok kis hazánkban, sajnos nem érik el azt a bizonyos réteget akiket megcéloztak vele"
nem is kishazánkban fogják sugározni őket. -
waverider
senior tag
tisztelettel, de akkor Te nem érted
ott a pont orbano mesternél (#54) nem arról van szó, hogy itt a fórumon nem értjük, mert mi igenis megértettük elsőre, de az átlag nem érti meg, az csak ül a TV előtt és bámul, fogalma nincsen arról, hogy a reklám végén látható 2 másodperc miről szól, őnekik csak az előtte lévő 10-15mp súlykolódik az agyba.
tudom, hogy ez súlyos, de kérlek próbáld megérteni, hogy az ilyesfajta reklámok kis hazánkban, sajnos nem érik el azt a bizonyos réteget akiket megcéloztak vele, az ingert megkapják, csak a bejövő infó feldolgozása nem sikeredik. ezt meg arra alapozom, hogy egy évig ilyesfajta kutatásoknak szummáztam a végeredményét, szal nekem aztán senki ne akarja megmagyarázni, hogy műxik ez a commie modell otthon...de továbbra is
no offense...peace -
moonman
titán
nézd, a reklám nem azoknak szól, akik szeretik egész nap a telefonjukat buzulni, és szerintem belőlük van több. nem geek-eknek szól, hanem átlagembereknek, akiknek van családjuk, szabadidős tevékenységük, egyszóval életük. neked lehet, hogy nem imponál egy könnyen használható telefon, de nekik ez a fontos.
-
orbano
félisten
szerintem már már archetipikus az a társítás (legalábbis itthon), hogy egy szép, új, jó telefonnal az ember sokat buzul. a M$-s ezt a képet egy ellentétes logikájú reklámhoz használta fel, ahol ez a fajta buzulás a telefon hibája. totál érthető, hogy mindenki félreérti elsőre. gondolj csak a jópofa sörreklámokra. olyan ez, mint ha úgy reklámoznának egy sört, hogy ezért a sörért nem tennál meg mindent hogy megszerezd, meg nem a sör körül forogna az életed, mert ezt megiszod és elmúlik a szomjad. senki nem értené miaf*sz van
-
Morden24
nagyúr
válasz
Predator666 #50 üzenetére
Nem, valójában arra számítottak, hogy röhögsz egy jót vagy mosolyogsz egyet, és megjegyzed a márkanevet. Amiket szerintem remekül teljesít, főleg a Really...?
Nem mellesleg ezek a reklámok nem is annak szólnak, aki már mindent tud a WP7-ről, és csak a telóteszteket várja, hogy mégis "miért ezt kéne választanom?", hanem brand-építő anyagok. A telókat meg majd külön reklámozzák az egyes gyártók és ISP-k.
A rendszámon meg Skodamotoron való filózás meg trivia-nak jó, de aki ezeket komolyan hibának vagy gáznak tartja, az simán kötözködik, semmi más.
-
moonman
titán
válasz
Predator666 #50 üzenetére
az egész (első) kampányuk erre a "glance and go" szitura épít, elég nehéz nem megérteni, hogy mit akar jelenteni a WP7. a telefonba bambulás problémáját azt hiszem, elég hangsúlyosan és viccesen bemutatták, a végén pedig belapozódnak a tile-ok és oda-vissza végiggörgetik a home képernyőt, ebből szerintem egyértelműnek kéne lennie.
majd meglátjuk amúgy, ha nem jön be, akkor váltanak és más fajta reklámokkal fognak nyomulni. mindenesetre az is igaz, hogy már az is elég, ha beszélnek róla.
-
Predator666
aktív tag
Valószínűleg igazad lehet a reklám mindanivalójával kapcsolatban, ellenebn teljesen egyetértek joey20-szal. Minél gyorsabb és több mindenre használhatóbb egy telefon, annál több időt fogok el tölteni vele.
Másrészt, amennyiben az a mondanivalója a reklámnak, hogy a WP7-es mobil megment a többi mobiltól, akkor lennie kellett volna egy 'főhősnek', akivel ilyen gondok nincsenek, hoyg egyértelműen látszódjon a kontraszt, esetleg a végén egy amolyan 'feloldás', amikor az emberek beszereznek egy WP7es telót és sikerrel kikerülik egymást, vagy csak egy pillanatra kukkantanak rá a telefonra.
Teljesen alap dolog, hogy rövid, nagyközönségnek szánt reklámok során le kell vonni és az emberek szájába rágni a következtetést, különben kisebb hatása lesz.
Vagy pont arra számítottak, hogy majd kialakul ez a vita és a felhasználók maguk generálják a reklámot. Bár ezt kevésbé tartom valószínűnek. -
L3zl13
nagyúr
Mondjuk egészen a végéig, mikor ezt szóban is elmondták, és is pont az ellenkezőjére gondoltam. (Annyira qrva jó a WP7, hogy nem is tudsz mellette másra figyelni.)
A "WP7-tel kevésbé kell mobilbuzinak lenned és nem fogsz az utcán nekimenni másoknak, mert 10 percig csak a telefonodat bámulod" dolgot pedig 10 éve minden mobil alapból tudta...
-
joey04
titán
Szerintem ötletesek. A 2. jobb. Viszont az üzenet nekem nem jön be, minél több dologra képes könnyen és gyorsan a telefonom, annál többet használom. tehát nem jön át a reklámban lévő üzenet, ha valamivel sokat kell cseszekedni, azt én inkább hagyom a fenébe. Tehát ez olyan, mint maga wp7. Értem én, csak nem fekszik nekem. De szerintem mint reklám, jó, csak az üzenetével nem értek egyet, vagyis rám konkrétan nem igaz.
-
luw2win
őstag
Az első videón 24mp-nél a csaj szerintem sminktükörnek használja az amoled kijelzőt
-
-
moonman
titán
"ha WP7-es mobilod lesz, akkor úgysem fogod használni?"
uh, vaz, ezt tényleg olyan nehéz levágni? ha WP7-es mobilod lesz, nem kell órákat szarakodnod vele, hogy megtudd, mi hír a nagyvilágban, ránézel, látod, elteheted és foglalkozhatsz a fontos dolgokkal. azért annyiban igaza van a reklámnak, hogy a mobilfüggőség az gáz és nem attól jó egy mobil/OS, hogy szünet nélkül azt basztatod.
-
waverider
senior tag
-
Kumite
aktív tag
Akik nem értették elsőre, azoknak a végén el kellene olvasni a szlogent:
"Kell egy telefon, ami megment a saját telefonunktól."
Merthát ugye mindenki azért borul fel, megy neki ennek annak, mert nem eléggé használható a telefonja, amitől meg kell menteni...
-
tHD
csendes tag
haha én már értem
olyan ocsmány rendszert csináltak hogy ne legyen kedve használni az embernek
-
BloodyEddie
őstag
Most ennek mégis mi a mondanivalója?
(#23) moonman: nem tartom magam komplett hülyének, de mégse értem, hogy mi akar ez lenni. Ha pedig magyarázni kell egy reklámot, az már nem jó reklám.
-
orbano
félisten
elsőre nekem sem esett le. azt hittem, olyan jó a WP7, hogy mindenki ezt basztassa. erre meg az az üzenet, hogy ha WP7-es mobilod lesz, akkor úgysem fogod használni? Értem én hogy kifinomult, meg nekem is tetszik, aranyos, de nem biztos, hogy a legjobban sikerült reklámüzenet...
-
Fecow
aktív tag
Marha jók ezek a reklámok. Viszont a végkövetkeztetés óriási blödség. Mi az, hogy save us from our phones? Mert egy WP7 mobil nem attól jó, hogy facebookolhatsz, twitterezhetsz, böngészhetsz, játszhatsz, egyéb programokat futtass, illetve bármit csinálhatsz ami miatt az okostelefook kedveltebbek a "butafonokkal" szemben, és ezek miatt aktívabb használatot is igényelnek. Sokkal jobb lett volna valami olyan üzenet a végén, hogy ha egyszer erre rá kattansz semmi más nem érdekel.
Illetve, valami mobil ellenes kampánynak tudnám ezt még elképzelni, hogy ne mobilozzanak annyit az emberek. Vegyék már észre magukat meg a környezetüket.
-
moonman
titán
ezen az egyen kívül mi hiba van még?
a reklám üzenete világos: az emberek zombivá válnak, mert a telefonjukat babrálják egész nap, azzal töltik az időt, hogy információhoz jussanak, amihez sokat kell "dolgozniuk". ehhez képest jön a szlogen és a végén egy képe a WP7-ről, hogy lám ez más, mert mindent az arcodba rak, csak ránézel és csinálhatod tovább a dolgodat. (nyilván eltúlozva, dehát reklámról beszélünk.)
-
Újabb fail, hogy 0:17-nél a motor rendszáma tisztán láthatóan magyar ("H"), de Skodára azért ráakasztottak egy Francia rendszámot a végén. Nem trollkodok, de azért pl. egy Apple reklámban mikor van ennyi hiba?
-
moonman&Duliee: Nem értettem a reklám mondanivalóját, elmondom miért. Nincsenek különleges képességeim, ilyen távolságból pedig gratulálok annak aki látja, hogy kinél milyen telefon van, mivel nekem halvány fogalmam nem volt róla, hogy a sok szerencsétlen között, annak a +1-nek WP7-je van. Ja hogy tudnom kellett volna egy darab kép nélkül? Ha azzal indítják a reklámot, hogy közelkép van és WP7-ben épp csinál valamit, az mindjárt más.
Füst dologhoz: mégis mi a jó életet keres az Epic Fail a mondatban? Nyilván azért írtam bele, mert tudom hogy orbitális tévedés.
-
domi007
őstag
Oltanak ezek a videók, de szerintem egy WinPho-t is ugyanígy nyomkodni kell állandóan
-
törölt tag
vagy csak nem tudnak azonosulni az üzenetel az emberek, tehát összességében (bár ezt még így előre nem lehet kijelenteni) a reklámok valószínűleg rosszak. bár hogy a youtube közönsége nem veszi a dolgot még nem jelenti, hogy senki nem fogja, de azért mutathat valamit.
nézd meg a motorolás-verizonos-droidos reklámokat mennyire komálták, meg is lett az eredménye. -
moonman
titán
pont nincs WP7 mobilja, azért birizgálja olyan elmélyülten, mert bénázik vele.
nem érted a mondanivalóját. a Skodából pedig gőz jön a hűtőből.
de komolyan, ne a részletekben vesszünk már el, a reklámok jók és poénosak, az üzenetük pedig világos. (bár azt hiszem, az amerikaiak mind idióták, mert youtube-on senki nem érti - vagy csak trollkodik.)
-
-
EPIC FAIL az a Skoda 120 motorfüst, a másik meg az, hogy ki jár Skoda 120-al akinek WP7 mobilja van? Többe fáj a teló mint a kocsi...
Egyébként nekem nagyon nem jöttek be ezek a reklámok, ellenszenves mind.
-
tothmaxy182
őstag
válasz
MittuDomain_ #17 üzenetére
Jah, nekem is feltűnt, lehet h ő az!
-
Dr.Anonymus
addikt
a második legelején nem Edvin Marton szerepel?
-
MittuDomain_
őstag
A második sokkal-sokkal jobb szerintem is.
Egyébként 46sec-nél nem Zach Galifianakis-t lökik fel? (Másnaposok best of figurája) -
Amúgy relatív senkinek se tűnik fel hogy a Skodákban is elől van a hűtő
...
Ennyit erről... naná hogy füstölnekimész a fának,oszlopnak a gőz kicsap..
Ezen nem értem miért kellett így fennakadni... motor hátul , hűtő elől... wááá -
moonman
titán
az a füst gőz, mivel fehér, a hosszabb reklámban pedig vannak bőven külföldi képek is, fekete taxi a parkban pl. Londoni lehet és baseball pályánk sincs sok. de a teljesség kedvéért említsük meg az operaház lépcsőházát is, ahol a néni hanyatt esik.
-
k.
őstag
Nagyon tetszenek a reklámok
A skodán a francia rendszám meg... -
Ütős reklámok!
-
Pubszon
veterán
"epikus. Csak úgy, mint a törött Skoda 120, aminek az eleje füstöl, pedig farmotoros."
1.: Lehet, hogy skoda 105.
2.: Lehet nem füstöl, hanem a felforrt víz gőzölög. -
MarQs
senior tag
Király mindkettő!
Jöhetnek a tesztek! -
vtechun
veterán
nem vagyok benne biztos, de a hűtő nem elöl van a skodában? nem lehet, hogy csak felforrt jó szokás szerint a víz
+ még karambolozott is
-
És milyen lehetett, amikor kinyitották a Skoda elejét azzal, hogy "akkor füstöltessük a motort... ööö Hol van itt a motor?".
-
KillArmy
tag
Elég jól sikerültek szerintem, de mostmár jó lenne magáról az oprendszerről is olvasni/látni valamit, mert nekem az még mindíg homály
-
peugeotmate
őstag
válasz
Predator666 #1 üzenetére
Érdekes, hogy pont hazánkban vették fel. De nem zavar!
A második videó szerintem is jó lett! -
westcoastog
veterán
Tetszik mindkét videó, a másodikon jót vigyorogtam
A skoda pedig epic fail ahogy van.
-
gabor85
őstag
válasz
Predator666 #1 üzenetére
Igen laza. Ezt a zűd háttérszínt meg nagyon megkedveltem ami a végén van
-
Predator666
aktív tag
A Skoda ráadásul francia rendszámtáblával...
De a második videó elég állat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma ...melyek érdekessége, hogy Budapesten forgatták őket. Már csak ezért is érdemes rájuk nézni.
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest