- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#04430080 #53 üzenetére
Igazából játékra én nem is vennék középső kategóriás telefont. Persze nyilván attól függ mivel játszik az ember.
Nem csak magának a GPU -nak a teljesítménye miatt. Pl. aktív netet használó játékoknál, ahol folyamatos szinkron van a CPU is nagyobb terhelést kap. Pl. Fifa. Illetve a levett grafika nála is tragédia.
Egyébként alapvetően játéknál gond lehet exynos -szal vagy kirin -nel, vagy akár a GPU fajtájával (nem az erősségével) is. Tehát sok összetevős a dolog.
Szintén Fifa -ban teljes meccses online játékmódnál simábban fut egy gyengébb Snapdragon -os eszköz, mint egy Note8. Illetve... amennyiben gyengébbnek ítéli meg az eszközt ki is zár ebből a játékmódból, mert belaggoltatja az ellenfelet is.
-
Mr.Silkó
veterán
Előbbiben biztos vagyok. A telefon témában tájékozatlan, 40-es férfi kollégámnak most adott el a kék szolgáltató egy Samsung A7-et, holott előre kért tőlem tanácsot, hogy mit vegyen az általa meghatározott összegből és én véletlen sem javasoltam neki a fentebb említett túlárazott, a szakmai sajtó által jogosan sárba tiport A7-et. Csakhogy állítólag nem volt náluk készleten a korábban online kiválasztott mobil – mondjuk itt a kolléga is balf@sz volt, hogy a tanácsaim ellenére sem online rendelt, hogy legalább a 14 napos elállási jog megillesse –, a szolgáltatós ipse meg persze rádumálta az említett eszközre, merhogy mennyire sok kamera van benne és ettől milyen remek mobil..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest