- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
maggi1886076 #93 üzenetére
Nem vitatkozni akarok, csak érdekelt a dolog.
De így könnyű, hogy szinte semmit nem hozol fel érvként, csak puffogsz.
-
munnergep
senior tag
válasz
maggi1886076 #96 üzenetére
-
munnergep
senior tag
válasz
Mert jössz Te, no more és a többiek, majd rögtön lehülyeztek minden iphone tulajt. Ennyi.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
Többek között miattad...
-
catroot
veterán
válasz
maggi1886076 #71 üzenetére
Mert mit nem tudnak elintézni az emberek szifonon, amit más platformon igen?
-
munnergep
senior tag
válasz
maggi1886076 #90 üzenetére
Nyugi, csak beszóltam, mert jól esett
De tényleg trollkodsz, nem kell ez ide.
-
munnergep
senior tag
válasz
maggi1886076 #84 üzenetére
Akkor itt az ideje trollkodás helyett tiplizned vagy értelmes hozzászólást generálnod. Választhatsz.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
maggi1886076 #79 üzenetére
Eddig ez volt az egyetlen példa tőled (vagyis inkább tőlem), ezért ennyi a válasz.
Amúgy meg szifont használok, egyszerű vagyok mint a fakocka, mint ahogy a telefonom is, így ezért kérlek téged, mint felsőbbrendű lényt, aki korlátozások nélküli csúcstechnológiát használ, hogy szánd meg a halál egyszerű brigádot, és világosíts fel a LÉNYEGről. -
Tibee86
nagyúr
válasz
maggi1886076 #76 üzenetére
Ha hiszed ha nem, az emberek többsége nem küldözget bluetooth-on csengőhangot egymásnak az általános iskola után.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Példákat is felhozhatnál, mert ez így elég vérszegény.
És ugye te írtad, hogy a "A legtöbb ember", tehát nem érnek a teljesen értelmetlen egyedi igények... -
alkatraz3000
senior tag
válasz
Nekem csak egy iphoneom es ipadem van. Írtam hazidolgozatot, jelentkeztem vizsgákra es felvettem róla a tárgyakat. Ja, egy nem AirPlay képes nyomtaton meg nyomtattam is az ipadrol!
-
Touch-ko
őstag
válasz
maggi1886076 #66 üzenetére
Az igenyeket kovetik. Ez Jobs is mondta anno. Ha az embereknek mas igenye lesz, akkor az Apple aszerint fog eljarni.
A kepernyo noveledese meg anno ujdonsagkent adtak el Samsung-ek, ha jol emlekszem.Az emberek egy reszenek szamomra beteges igenyei vannak. Egy telefon szamomra legyen mobil eszkoz, amit konnyen, egy kezzel tudok hasznalni, elvegre is a hordozhatosaga es felhasznalasa vegett mobil eszkoz. Az 5.5 inchnek pedig mar ertelmet sem latom. Legyen az iPhone 6 Plus, Samsung, vagy mas gyarto torz szulemenye.
Olyan mint a netbook.. Kicsi ahhoz, hogy valoban ertelmes dolgokat tudj csinalni, amit egy normal meretu tableten konnyu, de tul nagy ahhoz, hogy normalis telefonon amugy megszokott dolgokat csinalj rajta.Ez az en velemenyem.
Van 3.5", 4" valamint 5"-es iPhone-om es azt kell, hogy mondjam, hogy egykezes hasznalattal a 3.5 inch a legjobb. Mar az iPhone5 is kenyelmetlen volt kicsit, a 6 pedig 1 kezes hasznalatkor remalom. Ha a reachability nem volna szopnek is rendesen..
Szoval a meretnovekedes sok szempontbol inkabb hatrany, mint elony.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
maggi1886076 #69 üzenetére
A többire nem igazán tudnál mit válaszolni ezért ezt teljesen megértem.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
maggi1886076 #66 üzenetére
Látom sikerült megragadni a lényeget a mondanivalómból.
Nyilván, mint minden évben most is csak a konkurenciát majmolja/másolja ahogy ezt megszokhattunk tőlük.
Én nem gondoltam volna, hogy ennyire be fog jönni nekik a tepsivonal, pedig a számok azt mutatják. Bízom benne, hogy idén gondolnak majd a régi szifonosokra is, mert ez a mostani széria nem nekik készült leginkább, hanem azoknak, akik eddig a "kicsi" kijelző miatt nem használtak iPhone-t. -
freeker5
újonc
válasz
maggi1886076 #59 üzenetére
A legközelebbi - nekem szóló - hozzászólásod mellé legyél szíves egy értelmező kéziszótárt is adni, mert egyszerű emberként sajnos nem minden esetben tudom értelmezni a magyar helyesírás szabályaitól eltérő dolgokat. Tudod, aki ilyen agymosott mint én, attól nem lehet elvárni olyan önálló gondolatokat, hogy az egyzserű jelentése megegyezik az egyszerűvel.
Ha meg telefonról írtad a hozzászólásod - ami egyébként nagyon trendi módon feltüntetésre került az aláírásodban is, pacsi érte! -, akkor ismét beigazolódott, hogy nem kijelző mérete, a megapixelek száma és a memória mérete határozza meg a készülék tulajdonosának személyiségét ("egyszerűségét").
-
freeker5
újonc
válasz
Inkább úgy fogalmaznék, hogy a kevesebb
néhatöbb.De mára elég a közhelyekből (sic!).
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Idővel szerintem mindenki kinövi a minden nap más témát meg ikont teszek a telefonomra dolgot, mint ahogy a blútúton küldök csengőhangot a cimborámnak dolgot is a legtöbben elengedik az általános iskolai ballagás után. A legtöbb ember nem akarja, hogy az egérmozija számítógépként működjön, csak azt várja el egy telefontól, hogy minden helyzetben megbízhatóan tegye a dolgát, és ebben a szifon még mindig az élen jár, pedig az iOS7 óta elég sokat fejlődött visszafelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest